Wkano

Hvordan lage din egen body lotion

Det er ingen tvil om at riktig fuktighetskrem huden ser og føles bedre, spesielt i de kalde vintermånedene når det er utsatt for flassing og kløe. Problemet er at det kan koste en formue å holde en tilførsel av body lotion på hånden. Fra prisen, er det lett å lure på om den hemmelige ingrediensen i noen kremer er gullstøv. Hva få mennesker vet er at den grunnleggende oppskriften for noen lotion er utrolig enkel: Olje og vann blandes og bundet sammen med en emulgator. Faktisk kan hvem som helst opprette en måneds forbruk av luksuriøs body lotion i hans eller hennes kjøkken for rundt en dollar. Enda mer spennende er det faktum at du kan gjøre en fuktighetskrem som passer perfekt til din hudtype, duft preferanser og budsjett. Hvis du ønsker å holde huden din ser silkemyk og ønsker å holde på flere av dine hardt opptjente penger, prøv denne enkle oppskriften.

Merk: Som nevnt tidligere, er alt du trenger for å lage body lotion en hud nærende olje og rent vann. Den emulgator vil hjelpe deg å skape et mer profesjonelt produkt, men du trenger ikke engang dette hvis det ikke plager deg å riste opp din fuktighetskrem før søknader. Men emulgatorer ofte har en annen fordel som kan ta en tur til butikken verdt. De har også konserverende egenskaper som holder oljer, som kan gå harsk over tid, fra spoiling. I noen tilfeller kan de dramatisk forlenge holdbarheten av en krem ​​som inneholder skjøre råvarer som frukt juice. Før vi kommer inn alle de mange mulige tilsetningsstoffer, men her er den grunnleggende oppskriften for hjemmelaget body lotion.

Trinn

Hvordan lage din egen body lotion. Kombiner en halv kopp din valgte olje og to spiseskjeer med en emulgator (vanligvis bivoks eller vaselin) i en mikrobølgeovn container som et glass målebeger.
Hvordan lage din egen body lotion. Kombiner en halv kopp din valgte olje og to spiseskjeer med en emulgator (vanligvis bivoks eller vaselin) i en mikrobølgeovn container som et glass målebeger.
 1. 1
  Kombiner en halv kopp din valgte olje og to spiseskjeer med en emulgator (vanligvis bivoks eller vaselin) i en mikrobølgeovn container som et glass målebeger.
 2. 2
  Varm opp blandingen på middels temperatur, sjekke hver tretti sekunder til ingrediensene har helt smeltet.
 3. 3
  Hell destillert vann i blandingen, som går langsomt og under omrøring raskt med en gaffel eller visp til alt er blandet sammen. For en luftigere krem, har du også muligheten til å bruke en pinne blender. Bare sørg for å bruke en lav innstilling og for å senke den før du slår den på. Ellers kan du sprute varm bivoks og olje overalt.
 4. 4
  La din lotion kjøle seg ned, og i denne tiden vil det bli tykkere, og skje det i en ren krukke av ditt valg. Hvis du vil, kan du doble denne oppskriften og overføre den til en gammel lotion flaske med en pumpe eller klemme lokket for enklere tilgang.
 5. 5
  Legge lokk på fuktighetskrem og nyt!

Tips

 • Ekstra: Mens en grunnleggende tre-ingrediens fuktighetskrem er utmerket i seg selv, og legger til spesielle ingredienser vil hjelpe deg å lage en mer personlig blanding. For å gi din lotion et løft, vurderer å legge en eller en kombinasjon av disse ingrediensene. Vitamin E, hentet fra et supplement kapsel, vil bevare livet av blandingen og øke sin fuktighetsgivende effekt. Det er også flere plante-avledede produkter som er nyttige i kosmetiske anvendelser. For eksempel er rose en kraftig hud mykner og lindrer betennelser. Trollhassel, da lagt i mengder av ca en teskje per kopp lotion, er mildt sammentrekkende og skaper en kjølig følelse, som kan være nyttig i løpet av de kvelende sommermånedene. Pot ringblomst (Calendula), ryllik, og lavendel fremme sunn hud og lukt guddommelig. Enten kjøpe floral vann fra din lokale helsekost butikk (eller muligens vinmonopol for rose og oransje vann) eller legge to dråper en eterisk olje per kopp lotion.
 • Oljer: Nå som du kan se hvor lett prosessen er, er det på tide å snakke om ingredienser. Den mest vitale delen av blandingen er oljen, som vil overføre sine gode egenskaper til huden din etter søknad. Avhengig av din hudtype, kan noen oljer være bedre enn andre, men vegetabilsk avledet oljer er alltid det beste for kosmetiske formål. For ekstremt sensitiv hud, er druekjerneolje et ideelt valg. Det absorberer raskt, etterlater ingen fet hinne, og aldri forårsaker allergiske reaksjoner. Hvis du har problemer med å finne denne oljen i matlaging delen, ser du i kosmetiske avdelinger eller naturlige helsekostbutikker. For de fleste er mandelolje en favoritt olje fordi den har en lett nøtteaktig duft og mykgjør tørr hud fantastisk. Kokos olje er også bra for huden, men du bør kombinere det med en annen olje eller unngå det helt hvis huden er spesielt fet siden den har et høyt fettinnhold. Likeledes, kakaosmør og avocado olje er ekstra rike oljer beste brukes med lettere vegetabilske oljer som sesam eller mandel. Hvis du skal bruke fuktighetskrem på en ekstremt tørr flekk som føtter og albuer, prøv å bruke en del lanolin til to deler av en lettere olje for suveren næring.
 • Fruktjuice inneholder gunstige enzymer som kvitte seg med døde hudceller og hjelpe de nye dukker. Avhengig av hvilken type du bruker, kan de også gi lotion en deilig duft, men husk at kremer som inneholder dem må være nedkjølt. Prøv en teskje av papaya juice, som lindrer tørr hud, eller agurk juice, som er mild og beroligende til kløende hud. For en skvett av duft, tilsett noen dråper vanilje ekstrakt, duft olje, eller eterisk olje når blandingen er helt avkjølt. Eksperimenter med blander å skape den perfekte berikende lotion for kroppen din.
 • Cheapness og enkelhet i å lage håndlagde lotion gjør det enkelt å koke opp nye oppskrifter som helst du vil. Ved å bruke lettere oljer og ulike tilsetningsstoffer, kan du selv lage spesielle ansikts kremer som vil forlate du ser strålende ut. Det eneste problemet du kan støte på når du begynner dette håndverket er å stoppe. Ikke bare vil du ønsker å gjøre flere kremer hele tiden, men du vil også være å fylle bestillinger for alle dine misunnelige venner.