Wkano

Hvordan lage dine øyevipper naturlig lenger

Noen av oss har øyevipper som er for korte eller for tynn. Men, i motsetning til resten av verden, kan noen mennesker ikke sminke uansett grunn, kanskje allergi eller kanskje kostnaden. Det er fortsatt håp! Du kan gjøre vippene naturlig lenger.

Trinn

Hvordan lage dine øyevipper naturlig lenger. Rengjør vippene med en eksfolierende skrubb.
Hvordan lage dine øyevipper naturlig lenger. Rengjør vippene med en eksfolierende skrubb.
 1. 1
  Rengjør vippene med en eksfolierende skrubb. Nei, ikke bare rense vippene, men hele ansiktet, inkludert øynene. Vær forsiktig så du ikke får noe i øynene!
 2. 2
  La vippene alene når du kan. Noen sverger ved øyenvippe curlers, men de faktisk kan nappe øyevippene ut, noe som gjør dem vanskeligere å dyrke enn før.
 3. 3
  La av øyesminke. Hver morgen, når du søker din øyenskygge og eyeliner, du forstyrrer dine vipper og fikk dem til å falle ut. La dem være alene, og gå naturlig for en dag.
 4. 4
  Ikke dra på vippene. Hvis du tror at noe kan bli sittende fast i dem, kan du gå til et speil og se. Ikke sitte rundt og dra i dem.
 5. 5
  Du kan også bruke den minste mengden balsam på du er øyevipper. Gjøre det for et par uker hver kveld før du går til sengs, og du vil se resultater.

Tips

 • Hvis du skal legge conditioner til øyevippene gjør at du ikke får noe i øynene dine!
 • Husk at vippene ble gjort for å holde rusk fra å falle inn i øynene. De er ikke der for makeup!
 • Bruk vaselin.
 • Bare gjøre dette hvis du er desperat fordi husk, vippene dine vil vokse naturlig av seg selv når de er klare.
 • Ikke bruk sminke, sette protein som vitamin D på toppen av øyevippene (røtter) bare gjøre shure du ikke får noe i øynene. Vær forsiktig og se pen. Advarsel om det havner i øyet skyll nøye med vann.

Advarsler