Wkano

Hvordan lage kjærlighet perler

Her er en liten start på en enkel beading idé. På 1960-tallet, var en trend majorly blant frisinnet befolkning en fashion statement som kalles kjærlighet perler. Din kjærlighet perler kan være laget av plast, leire, tre, glass, eller blandet sammen! Vær kreativ, være mangfoldig, men fremfor alt, ha det gøy!

Trinn

Hvordan lage kjærlighet perler. Bestem hva slags prosjekt du ønsker å gjøre.
Hvordan lage kjærlighet perler. Bestem hva slags prosjekt du ønsker å gjøre.
 1. 1
  Bestem hva slags prosjekt du ønsker å gjøre: halskjeder, armbånd, pannebånd, Lanyards, belter, osv. Den type ledning eller ledningen og type perler avhenge av hva du ønsker å gjøre. Er dine prosjekter kommer til å være intrikat og kostbart, eller billig og enkelt? Skal du gi disse kunstverkene bort, selge dem, eller er de en selv-prosjekt? Er dine prosjekter kommer til å være bare perler, eller ønsker du å innlemme charms, anheng, perle holdere, knuter etc.?
 2. 2
  Håndverks butikker er et veldig bra sted å finne et utvalg av perler. Du kan selv være i stand til å resirkulere gamle smykker, eller scene smykker hvis du vil. Få perler som du liker best og som du føler vil være enklest og mest morsomt å jobbe med, også sikre at du får nok for ditt formål, slik at du ikke går tom for perler i midten av fantastiske vesener!
 3. 3
  Hva ønsker du å henge dine perler på? Pass på at uansett hva du velger å henge dine perler eller charms på kan passe gjennom perle / sjarm hull:
  -Wire (tynn eller tykk)
  -Klar plast linje eller fiskesnøre
  -Stretchy ledningen (bra for armbånd!)
  -Andre materialer
 4. 4
  Når du er ferdig med hvert prosjekt, må du feste endene slik at perlene ikke sklir av. Du kan også knytte det rundt en perle og sikker endene på den måten. En liten flekk av superlim på knuten gjør underverker. Du kan også innlemme spenner, hummer-klo hekter ol
 5. 5
  Nyt dine vakre smykker fungerer.

Tips

 • Kjærlighet perler er vanligvis bare fri form tredd perler, var det ingen reell mønster. Noen ganger perler ble kombinert med makramé, igjen var det opp til hver enkelt person om hvordan de knyttede dem sammen.
 • Hyssing og perlene selv er fortsatt tilgjengelig, selv om de har vokst opp og skiftet navn. De fleste båter butikker bære perler og strenger materialer, så en tur til et sted som Michael vil gi deg det meste av hva du trenger.
 • Se etter hamp hyssing. Den er tilgjengelig i forskjellige farger.
 • Se etter kråke perler, ponni perler, og fliser perler. Alle disse har større hull for hyssing og er det som ble brukt tilbake i dag.
 • Pass på at perlene har hull store nok for hyssing! Det er også mindre glass "E" perler, de opprinnelige kjærlighet perler, de er vanskeligere å finne, men kommer i noen fantastiske farger.
 • Tre perler er alltid apropos til hippie slitasje. I hobby butikken vil du sannsynligvis finne et par bøker og hefter som beskriver hvordan å lage hamp makramé og beaded smykker. De har instruksjoner om hvordan du gjør noen enkle og true til æra stykker.

Advarsler

 • Prøv ikke å kjøpe perler som ikke passer med strengen.
 • dette er en lang prosess, så dette kunne ta tålmodighet.
 • Ikke skade deg selv på pinnen.

Ting du trenger

 • Perler og / eller relaterte elementer og nips
 • Saks
 • Wire / Hemp / String, etc.
 • kreativitet.