Wkano

Hvordan man skal håndtere å være singel og ensom

Er du singel? Er du sliten og lei av å se glade, i kjærlighet par kyssing i parker og vandre gjennom byen arm i arm? Vil du føler deg ensom som alle andre i ditt sosiale gruppen har en kjæreste eller en kjæreste? Å være singel er ikke en dårlig ting, det er bare en vanskelig ting å gå gjennom og kan spille med dine følelser og selvtillit. Les denne steg-for steg artikkel om hvordan du kan takle å være singel og ensom!

Trinn

Hvordan man skal håndtere å være singel og ensom. Tilbring tid med familie og venner.
Hvordan man skal håndtere å være singel og ensom. Tilbring tid med familie og venner.
 1. 1
  Tilbring tid med familie og venner. Hvis du føler deg ensom, snakke med familien din og henge ut med vennene dine. Sittende på egen hånd, i et mørkere rom med gardinene lukket vil gjøre noe for selvtilliten din og vil gjøre at du føler deg mer pessimistiske. Kom deg ut der og sosialisere med venner og ta tankene bort fra å være singel!
 2. 2
  Tror ikke mindre av deg selv. Å være i et forhold ikke gjør deg til en bedre, mer oppnådde person. Det spiller ingen rolle om du ikke har møtt noen ennå som er gal etter deg, som du er med dem, slike ting tar tid. Å finne noen som er 100% kompatibel med ikke bare skje ut av det blå, du eller de må finne deg først.
 3. 3
  Ikke gå søker. Noen sier at du ikke finner kjærlighet, finner kjærligheten dere. Hva dette gamle ordtaket betyr er kjærlighet er ikke noe du kjøper, er det noe som er opptjent og oppdaget. Klart det er de menneskene som alltid i relasjoner, men hvis du faktisk tror på det, hvor mange av disse menneskene er forelsket? Bare ikke gå rundt å tenke at du kommer til å være ensom for resten av livet ditt fordi du vil møte den personen du drømmer du bare ha tålmodighet og møte nye mennesker. Kjærligheten vil finne deg når du minst venter det!
 4. 4
  Utøve. Hvis du er ensom, ta opp en ny idrett eller trening. Løping og svømming spesielt er gode sports å lindre stress og depresjon.
 5. 5
  Tenk på dine standarder. Kan du være litt masete når det gjelder å plukke en ny kjæreste / venninne? Kanskje du trenger å trekke ned dine standarder og bosette for noen som du vanligvis ikke ville gå for.
 6. 6
  Lære en ny ferdighet. Ta opp hobbyer som lesing, dans, yoga, judo... Alle ting som det. Dette er store ting å gjøre for å stoppe følelsen ned hele tiden.
 7. 7
  Prøv ikke å idealisere relasjoner. Å være i et forhold med noen er ikke lett i det hele tatt, hvis noe folk i relasjoner har flere problemer enn enkeltfødte. Relasjoner er hardt arbeid, og er ikke en tur i parken!
 8. 8
  Ikke lev i fortiden og holde på tidligere forhold / knuser. Dette er en veldig vanlig ting folk gjør når de har vært skadet i et tidligere forhold. Godta det faktum at dere to er over og at ja, du hadde en god tid mens det varte, men tidene har forandret seg og folk har flyttet på. Være optimistisk!
 9. 9
  Alltid se på den lyse siden av livet! Vær glad og fornøyd i deg selv og aldri noensinne tro at du ikke er verdig til å bli i et forhold eller at du er ute av noens liga.

Tips

 • Sosialisere med venner som er bra for deg, ikke noen som vil bringe deg ned
 • Det er bedre å være alene og innhold enn i en usunn relasjon.
 • Elsk deg selv! Du må være trygg uten noen til å stabilisere deg!
 • Være optimistisk
 • Ikke dvele ved fortiden. Den nåværende er nå og i fremtiden er brolagt ut av din nåværende!
 • Alltid se på den lyse siden av livet
 • Vær glad
 • Ta opp en ny hobby.
 • Ta opp en form for mosjon.
 • Hvis du føler deg ned, snakke med venner og familie

Advarsler

 • Ikke prøv å starte et forhold på grunn av å ha et forhold - du er ment å finne ekte kjærlighet, ikke noen til å forbedre bildet.
 • Tror ikke du ikke er verdig til å bli i et forhold fordi du er. Du har bare ikke møtt den rette personen ennå.