Wkano

Hvordan bli god på kniv slåss

Kniver er interessante våpen, fordi de er i mellom sverd og never. Robuste, drop-punkts kniver fungere bra for selvforsvar mot og lignende på gata.

Trinn

Hvordan bli god på kniv slåss. Lær hvordan å kaste en kniv.
Hvordan bli god på kniv slåss. Lær hvordan å kaste en kniv.
 1. 1
  Bli kjent med kniv. Få en følelse for balanse sitt, og venne seg til følelsen og lengden på den. Vet hva den kan og ikke kan gjøre. Finn en behagelig stilling for hånden når du holder den. Din kniv bør være perfekt for deg, og ikke for kort.
 2. 2
  Lær hvordan å kaste en kniv. Kniver kan tjene som prosjektiler hvis du trenger det, og er ganske effektive. Men, bare husk at du har bare én sjanse. Og, hvis du kaster det spinning, konvensjonelle og enkel måte, har du, i teorien, en 50% sjanse for den skarpe siden treffer din målgruppe. Du kan lære å kaste en kniv Uten den Spinning hvis du ønsker (se relaterte artikler).
 3. 3
  Lær en kampsport. Kniv slåss innebærer svært tett kvartal kamp. Aldri komme inn i en brytekamp når du har en kniv på grunn av det faktum at det kan bli brukt mot deg. Bland i slag, spark etc med kniven angrep for å holde motstanderne fokusere off kniven.
 4. 4
  Være fysisk form. Kniv slåss innebærer utholdenhet, hoppe rundt, unnvike, parrying og slående kan like anstrengende som energisk dans, og du kan også være lurt å løpe vekk fra angriperen. Hvis du ikke har svulmende biceps eller sterk, frykt ikke, du kan kompensere for dette ved å ha god taktikk, vel vitende om en kampsport, og sparker mer enn punching, bena er naturligvis mer enn tre ganger så sterk som armene. Prøv å gjøre kraftig mosjon hver dag, og på de andre dagene, gjør en recovery trening.
 5. 5
  Få raskere reflekser. Reflekser - en kombinasjon av din reaksjonstid, responstid og bevegelse tid - kan bety forskjellen mellom liv og død i en knivkamp. Med andre ord, vil du kunne se dine motstanderes trekk, behandle det og handle på det raskere. Spill racing videospill, kjøre i skogen eller gjøre noe som krever rask handling. Dagligdagse aktiviteter, som kjøring, kan også hjelpe dine reflekser - tenk på om du noen gang har hindret en krasj på grunn av refleksene dine.
 6. 6
  Bli mer fleksibel. Ingenting er bedre enn landing en spark til sin øvre del av brystet når de er av vakt, utvinne fra et slag mottatt eller gitt. Dessverre, de fleste kan ikke sparke på brystet nivå av noen sin høyde uten å bøye knærne, og dermed miste det meste av sin makt.
 7. 7
  Spise sunt. Aldri spise "junk food" eller "tomme kalorier" for energi, får mye protein, kalsium (og kalium). Unngå enkle sukkerarter, bearbeidet mat (godteri), kunstige søtstoffer (aspartam, sakkarin, sukrose) og koffein. Koffein og enkle sukkerarter gi deg en krasj etter rush slites av, og koffein øker blodtrykket. Spis en diett lav på kolesterol og mettet fett, slik at blodårene dine kan bære blodet rundt i kroppen din lettere, muligens forbedre din utholdenhet.
 8. 8
  Aldri bli nervøs. Som er garantert å gjøre utføre verre. Det skyer din tenkning.
 9. 9
  Ikke bli for modig, heller. Dette motsier steg litt, men hvis du føler deg uovervinnelig, kan du ende opp med å gjøre noen valg du vil angre på senere, hvis det er en senere.

Tips

 • Fortsette å øve, og husk at du aldri vil bli en mester over natten.
 • Få profesjonell opplæring. Det finnes steder rundt om i verden som spesialiserer seg på "Edge Våpen" fighting.

Advarsler

 • Hvis engasjere seg i en knivkamp, ​​være forberedt på å akseptere noen konsekvenser, og at det du kjemper for er verdt det. Masker, kirurgi, og kanskje en langsom og smertefull død kan avvente den personen som taper.
 • Aldri kaste kniv hvis du ikke er 100% sikker på at det vil treffe, eller hvis du kjemper mer enn én person. hvis du kan treffe et mål selv 99% av tiden er det fortsatt en 1% sjanse for å miste kniv, og sjansene er, vil du ikke være i stand til å treffe målet 99 ganger i 100
 • Du bør bare komme inn i en knivkamp hvis du forsvare deg selv og din angriper har en kniv i tillegg, bør du ikke være den personen på krenkelser, og du prøver å løpe vekk hvis du kan.
 • Aldri transporter eller besitter kniver som er ulovlig i ditt område. Switchblades (en kniv som åpner med et trykk på en knapp) er ofte ulovlig, samt butterfly kniver (kniver der håndtaket er laget av to deler, og bladet kobler på håndtaket joint). Husk å alltid sjekke med din lokale politiet før du prøver å bære en kniv i det offentlige.
 • Vær oppmerksom på, hvis du er forsvar mot noen som ikke har en kniv, og du trekker en kniv, han eller hun kan bruke det som et våpen mot deg, hvis personen har evnen til å ta det bort. Hvis du ikke er i dødelig frykt for livet ditt, vil du kanskje revurdere en slik handling.
 • Britiske statsborgere, må du huske at i Storbritannia bærer en kniv i det offentlige er et lovbrudd.