Wkano

Hvordan å blokkere et slag

Det har blitt sagt at "det beste krenkelser er et godt forsvar." Alle som noen gang gått inn i en boksering sannsynligvis vil være enige. Verdensklasse jagerfly som Muhammad Ali, Mike Tyson og Sugar Ray Leonard, levert slag så effektivt som de sperret dem. Du trenger ikke å være utdannet eller erfaren bokser å avverge motstanderen. Et par enkle trekk er alt som trengs for å blokkere et slag.

Trinn

Hvordan å blokkere et slag. Lær hvordan å kaste de grunnleggende boksing slag - The jab, cross, hook og uppercut.
Hvordan å blokkere et slag. Lær hvordan å kaste de grunnleggende boksing slag - The jab, cross, hook og uppercut.
 1. 1
  Lær hvordan å kaste de grunnleggende boksing slag - The jab, cross, hook og uppercut. Å vite hvordan hver av disse er utført er det første skrittet i å forstå hvordan å blokkere et slag og lansere en kontring.
 2. 2
  Se opp for motstanderens jab, en fighter mest brukte punch. Den mest effektive måten å blokkere dette bildet er å "plukke" det med håndflaten din, og dermed avlede punch above den andre skulderen.
 3. 3
  Unngå din motstander kors ved å blokkere slag med skulderen din. Skifte vekten til ryggen foten, rotere kroppen din hardt og utføre en teller punch.
 4. 4
  Skli ut av veien av en møtende slag ved å vri kroppen tilstrekkelig slik at mitt sklir forbi hodet ditt uten å røre den. Som motstanderens hanske vevstoler nærmere deg, rotere hoftene og skuldrene til "skli" hans slag.
 5. 5
  Duck din motstanderens mitt ved å slippe ned i en oppreist posisjon. Dette trekket gjør at hansken å beite hodet eller savner deg helt.
 6. 6
  Bob og veve bort fra en forestående slag med "dupper" hodet mens skyve under motstanderens hanske. Som Hanske fremskritt, bøy bena og flytte sideveis i begge retninger. Når du har blokkert punch, "veve" inn i en stående posisjon til hver side av hans utstrakte arm.
 7. 7
  Perfekt Muhammad Ali berømte "tau-a-dope" strategi. Dette defensive trekket krever jagerfly å lene seg mot de "ropes", skjerming seg med sine votter og sin kropp. Målet er å ri av overgrep, eksos motstanderen din og spare energi. Triumferende utfører "tau-a-dope" gir et svekket fiende. Dette gjør at du kan angripe med telleren slag.
 8. 8
  Engasjere seg i det som er kjent som "clinching" tilnærming for å hindre motstanderen fra å kaste kroker eller uppercuts. Vanligvis er denne taktikken gjennomføres når jagerfly er i umiddelbar nærhet til hverandre og levere en jab eller kryss er ikke mulig. "Clinching" samtaler for deg å "binde" motstanderens armene mens du trekker ham fast til kroppen din. Gjør du det immobilizes armene og slår hans evne til å lage hull.

Tips

 • Beskytte kroppen din ved alltid å holde hendene opp og nær ansiktet ditt i en klar posisjon.
 • Kamuflere dine bevegelser ved å overføre vekten fra side til side.

Advarsler

 • Boksing kan være farlig. Lær riktig teknikk fra en dyktig bokser eller trener før du begir deg inn i ringen.

Ting du trenger

 • Håndbandasje
 • Boksehansker