Wkano

Hvordan å jage noen på foten

Denne informasjonen vil fortelle deg hvordan du skal jage noen på best mulig måte. Den forteller deg også hva du skal gjøre når du fange dem.

Trinn

Hvordan å jage noen på foten. Prøv å forutsi hvor personen går.
Hvordan å jage noen på foten. Prøv å forutsi hvor personen går.
 1. 1
  Vurdere situasjonen. Er den personen bevæpnet, eller er det noen du ikke ville være i stand til å håndtere? I så fall hadde du bedre ikke jage dem.
 2. 2
  Prøv å forutsi hvor personen går. Hvis du vet, kan du gå dit i stedet for å jage ham.
 3. 3
  Avgjøre om det er verdt det. Er du jage person for en god grunn? Hvis de har rett og slett stjålet et par dollar, eller er en venn, bør du jage ham nøye, være forsiktig med å banke ting over, eller ikke jage dem i det hele tatt.
 4. 4
  Kutte hjørner og ta snarveier. For eksempel, hvis han går ned en trapp, kanskje du kan hoppe over et rekkverk for å komme ned raskere?
 5. 5
  Ikke gjør noe ulovlig, med mindre du jakter noen for en veldig god grunn. Hvis du vet at de er i ferd med å drepe noen, eller har stjålet noe veldig verdifullt, kan du bli tilgitt for å knuse et vindu, adgang forbudt eller banke noe over.
 6. 6
  Ikke miste av syne den personen. Hvis du gjør det, må du se etter tegn på hvor han har gått, som skremte folk og ting som har blitt slått over. Hvis du ikke kan se noe sånt, spør folk veldig raskt.
 7. 7
  Prøv å hjørne ham. Hvis du kjenner området godt, kan du prøve å gjøre personen du jakter kjøre til en blindvei.
 8. 8
  Takle ham. Dykke og ta tak i beina på den personen du jakter. Begrense person og ringe etter hjelp.
 9. 9
  Loose opp noen vekt. Avhengig av situasjonen og hva som beskrives som "vekt", betyr mindre vekt mer mobilitet. Hvis du bærer en ryggsekk på vei tilbake fra skolen og situasjonen er viktig, slipp den, helst et trygt sted. Dette gjør det mulig å bevege seg raskere og opprettholde mer energi.

Tips

 • Hvis jakten skjer i et åpent område, vurdere å bruke en fotball taktikk for å forutsi banen. Bare å kjøre mot der han kjører heller enn å kjøre rett på dem.
 • Å kjøre raskere IKKE lean inn løpeturen til du føler du ville falle fremover hvis du ikke kjørte, holde kroppen rett og vertikalt. Lent inn løpeturen, intuitivt, virker som det ville gjøre deg kjøre fortere, men vil faktisk senke tempoet. (Dessuten kan du miste balansen eller synet av escapee din)
 • Hvis du er i en bedre fysisk tilstand til den personen du jakter, kan du prøve å trette ham.
 • Hvis du er i en verre fysisk tilstand, må du kanskje låne et transportmiddel for eksempel en sykkel.

Advarsler

 • Ikke alvorlig skade eller drepe den personen du jakter.
 • Aldri stjele noe å jage noen.
 • Ikke ødelegg verdifull eiendom i ferd med å jage den personen. Et vindu ble knust er greit i ekstreme tilfeller, banket en stol eller noe veldig lett å fikse er vanligvis greit. Men det er en dyr gjenstand, for eksempel en TV eller stereo brytes ikke greit med mindre du har planer om å erstatte den.
 • Hvis personen du jakter gjør noe virkelig suicidal, for eksempel hoppe utfor en bro på en båt, ikke forsøke å kopiere denne med mindre du er opplært på denne type ting, og er helt sikker på at du vil være i orden.
 • Ikke turen opp. Dette vil i betydelig grad gi personen en leder, og du kan ikke fange dem.
 • Dette er ikke engang i nærheten av alle de tingene man må vurdere. For å si det enklere, ikke prøv jage noen for noen annen grunn enn et sant liv og / eller død materie med mindre du har fått skikkelig opplæring for eksempel... en politimann, sikkerhet ansatte, etc...