Wkano

Hvordan man skal håndtere noen i skolen som hater deg uten noen åpenbar grunn

Denne artikkelen er rettet mot Grunnskole / grunnskole, middels og høy / ungdomsskoleelever: Dagens tenåringer har å forholde seg til så mye stress som mange voksne har til å tåle på en daglig basis. Det har vært mange kamper og konflikter mellom elever i skoler i flere tiår, og alle disse konfliktene er igangsatt for det meste enten ved mobbing eller konflikt med hverandre. Mange av disse konfliktene starter når en student hater eller misliker en annen på grunn av hans eller hennes alder, kjønn, slik at han eller hun velger å kle, utseende, rase eller hvilken gruppe av venner at han eller hun forbinder med. Disse neste trinnene vil bidra til å forhindre enhver student fra å engasjere seg i konflikter eller kamper med en annen student.

Trinn

Hvordan man skal håndtere noen i skolen som hater deg uten noen åpenbar grunn. Prøv å gå opp til studenten i offentligheten.
Hvordan man skal håndtere noen i skolen som hater deg uten noen åpenbar grunn. Prøv å gå opp til studenten i offentligheten.
 1. 1
  Ignorere dem. Dette er den beste måten å håndtere en situasjon der du blir trakassert eller mobbet. Hvis du hører at en medstudent hater deg eller gjøre narr av deg, bare ignorer dem. Ignorerer en student er det beste du kan gjøre, og eleven som plager deg er bare ute etter oppmerksomhet å se "cool" foran hans eller hennes venner. Hvis du bare ikke betale noen oppmerksomhet til dem, vil de stoppe.
 2. 2
  Prøv å gå opp til studenten i offentligheten. Gjør det i offentligheten er bedre fordi det er andre til å hjelpe deg hvis han ønsker å kjempe deg. Unngå å gå opp til en student hvis han eller hun er sammen med vennene sine, så det er større press på studenten til å "imponere" sine venner ved å mishandle deg. Hvis du snakker i privat, stille spørsmål. For eksempel "Hva er problemet? Hvorfor hater du meg?", "Er det noe jeg gjorde mot deg for å hate meg?", "Vær så snill, jeg vil du skal slutte å snakke om meg og hater meg. Jeg har ingenting mot deg, hvorfor gjør du dette? ". Dette bør stoppe, eller i det minste redusere trakassering. Men ikke gjør dette hvis personen ser ut til å være aggressiv eller skade deg.
 3. 3
  Prøv ikke å konfrontere mobberen igjen, hvis problemet vedvarer. Prøv å snakke med dine foreldre, rådgiver på skolen, eller assisterende rektor om situasjonen. Hvis du føler deg mer komfortabel med å snakke med rådgiver eller assisterende rektor med den personen som plager deg, ville det definitivt gjøre en større innvirkning på situasjonen.
 4. 4
  Prøv å snakke om situasjonen på en veldig rolig måte, uten å eksplodere med rop eller jammer på person. Dette vil gjøre konferansen kjøre problemfritt. Hvis mobberen gjør et smart eller fornærmende bemerkning til deg, bare la det gå. Ikke reagerer ved å prøve å snakke tilbake, bare prøve å få budskapet til hvem enn du snakker for å hjelpe deg ut. Du må ha hodet kaldt når håndtere disse situasjonene.
 5. 5
  Hvis de nekter å løse konflikten, ikke bli sint. Alle har rett til hans / hennes mening.
 6. 6
  Hvis problemet vedvarer, kan du alltid be om hjelp fra lærere.
 7. 7
  At personen har bare ikke noe bedre å gjøre, de er lei og ønsker å mate ut andre folks elendighet.

Tips

 • Ingen noensinne hater en annen person uten grunn, det er alltid en grunn, kanskje på grunn av sjalusi, en fersk argument eller konfrontasjon, din sosiale status i skolen, eller rett og slett for din tro eller sin seksualitet. Vær imidlertid oppmerksom på at årsaken kan ha svært lite å gjøre med målet for aggresjon. Det kan være en persons måte å handle ut en urelatert situasjon.
 • Prøv å snakke med venner. Prøv å få deres støtte på situasjonen. Hvis ikke kan du prøve å få dine egne venner.