Wkano

Hvordan takle å bli kalt stygg

Noen jenter og gutter har hatt befatning med den følelsesmessige smerten av å bli kalt "stygge" av andre. "Ugly" er et sterkt ord, og styrken av denne anklagen fører til at offeret til å reflektere over den kommentaren hver gang de ser seg selv i speilet, i bilder, og i andre refleksjoner. Mange merket som stygge vet ikke hvordan man skal håndtere de følelsene dette ordet høyner i dem. Tar sin mening svært direkte og personlig, påvirker det hvordan de ser på seg selv og hvordan de behandler seg selv i alle aspekter av livet. Etter å ha blitt påvirket av en negativ kommentar om personlig utseende, mange mennesker (spesielt tenåringer) gi opp seg selv eller begynne å se på seg selv som "uverdig".

Denne artikkelen gir innsikt i hvordan å forberede mot dem som kan fornærme deg på denne måten, hvordan man skal håndtere det, og hvordan du kan hjelpe andre rundt deg å overvinne denne følelsesmessige smerte eller motløshet.

Trinn

Hvordan takle å bli kalt stygg. Se verden med et annet øye.
Hvordan takle å bli kalt stygg. Se verden med et annet øye.
 1. 1
  Kjenn deg selv. Alle er vakre på sin måte, ikke la andre fortelle deg annerledes! Både internt og eksternt, vi har alle våre positive og negative egenskaper. Du bør kjenne deg selv bedre enn noen andre, og svakheter. Du bør være stolt av hvem du er, og innse at alle har feil, enten de er fysiske, emosjonelle eller mentale. Ingen er perfekt, og vi bør alle akseptere det. Likevel, vi er alle gode på noe, og bør fokusere på å bygge opp og stole på våre styrker. Hvis du er bestemt nok til å fikse feil, viser det at du bryr deg om deg selv.
 2. 2
  Ser i speilet. Vi kan ikke alle være fornøyd med hvordan vi ser ut, men vi bør innse at utseende er ikke alt. Mer viktig er elementer som gjør oss en ekte person. Vi er et godt menneske? Behandler vi andre med? Oppfører vi riktig? Hvis vi gjør det, så vi virkelig er fantastiske mennesker. Hvis du er snill og omsorgsfull og har en positiv holdning, så det er hvordan folk vil oppføre seg med deg også.
  Noen mennesker gjør følgende for å forbedre sine følelser om sitt utseende:
  • Påfør makeup. Sminke kan dekke urenheter som fødselsmerker, arr, ujevn hudfarge, rødhet, osv. og kan endre konturer deler av vårt ansikt og bar hud. Det er ikke for alle, og det er en midlertidig løsning som må brukes daglig, men for mange mennesker, er det et nyttig alternativ.
  • Akseptere seg selv som de er og oppfatter deres ser så vakkert og naturlig akkurat som de er, uten å måtte sette på makeup. Lytt til de som setter pris på din ser ut, ikke folk som ikke gjør det.
  • Uansett hvordan du ser deg selv, bør det være en positiv måte. hver gang du ser i speilet og være stolt av hvem du er og hva du har oppnådd.
 3. 3
  Se verden med et annet øye. Se på andre og ikke dømme dem etter utseende, og de vil ikke ha en grunn til å dømme du liker det heller. Dømme andre etter hvordan de oppfører seg med deg. dem når de gjør en god jobb, og føle seg bedre om seg selv fordi de aldri vil glemme slikt. Nå ut til andre i samtaler og gjennom daglige påminnelser om å fortelle dem at de er alle vakre både på innsiden og ut, hvor de er fordi de behandler hverandre med respekt og er gode mennesker.
 4. 4
  Deal med mobberne ved å anerkjenne deres svakheter for hva de er. Mobberne (både mannlige og kvinnelige) søker å skade andre for å føle seg bedre om seg selv og for å distrahere seg selv fra sine egne. De ser etter feil av andre rundt dem og ønsker å peke dem ut eller finne dem for å se din reaksjon. ?! Hva du må gjøre Ikke la det plage deg i stedet, husk at alle har feil, noen reelle - noen imaginære, og din oppfatning kan fikses hvis du ikke gir opp, og noen feil kan fikses. (Og det er noe mobberen motsatt du ennå ikke har fungert - og kanskje aldri.)
  • Hva gjør mobberne hat? Hvis de kommer opp til deg og si "Du er så stygg", se på dem i øynene (øyekontakt viser tillit) og si noe sånt som: «Og hvem er du til å definere hva stygg er du ikke engang vet meg, så ikke døm meg. jeg har mange positive egenskaper, men hvis du har noen ekte forslag, ville jeg være glad for å høre dem. "The bully vil da se at de har hatt noen negativ effekt på deg og de vil ikke fortsette å bry deg fordi de har møtt sin kamp - noen som ikke er usikker på den måten at de er og noen som er glad i sin egen hud. Når det er klart for dem, vil de la deg alene.
  • Le høyt i ansiktet. "Du av alle mennesker har den frekkhet å si det? Se i et speil. Projection..." Dette er ofte bokstavelig sant. Mobberne ofte fornærme folk på akkurat deres sterke sider - noen som er lyse vil bli kalt dum, vil noen good looking bli kalt stygg. Ler av dem for å si det er en slap-down som kan skremme dem vekk. Mobberne alltid se etter ofre som er følelsesmessig sårbare.
  • Vær oppmerksom på mobberne som gir flere detaljer. Noen mobbere stopper ikke ved bare å ringe andre "stygge".. De gir konkrete årsaker, og noen av disse grunnene til at vi ikke kan kontrollere, for eksempel hud blemishes, kroppslig skjemmende eller forskjeller på grunn av tilstander eller sykdommer, osv. Noen av de slemmere (og derfor mest usikre og unhappiest) mobberne vil komme dypt inn personlige problemer å prøve og har mer effekt på deg. For eksempel kan de si: "Du er så stygg - med skjeve tenner du ser ut som et esel." Dette kan dypt såret, men du må være sterk og si noe sånt som: "Vel, du skjønner, jeg er ikke relatert til esler i noen måte er de dyr og vi er mennesker Tennene mine er noe jeg ser mot innfesting jeg... er sannsynligvis får tannregulering snart. Men jeg tror er esler bedårende. Hva er problemet med dem? Alle dyr bør bli elsket. "Denne type svar viser at du er sterk, og at du ikke tar det personlig. Eller bare "Skal du betale for kjeveortoped min? Hva gir deg rett til å gå rundt å plukke på folk for noe de ikke kan kontrollere? Akkurat hva forventer du å oppnå?" Sett dem på flekken.
  • Hvis du er jente, kan du bruke en feministisk taktikk. "Siden da kler jeg meg for å behage deg? Hva har utseendet mitt har å gjøre med noe? Jeg kan ikke huske å spørre deg ut eller noe sånt." Eller noen kan si "Hei, jeg vil heller være stygg enn frekk og grusom. Kom deg ut av ansiktet mitt."
 5. 5
  Husk at uttalelsen om utseendet ditt kan ikke være sant, eller er en subjektiv overdrivelse. Noen negative fornærmelser som andre peker mot deg kanskje ikke engang være sant, men de er bare å peke dem ut til å bry deg. Vær oppmerksom på at andres oppfatninger av deg kan bli fordreid av sine egne preferanser, livsstil og forståelser og de mer trangsynte og dårlig informert disse menneskene er, jo mindre forståelse av forskjellen de vil bli, og jo mer de streber etter å se samsvar uansett hvor de ser ut. Dette er skjevt syn og reflekterer ikke virkeligheten, men de prøver å vri ting å samsvare med deres syn på "hvordan verden bør være". Du må vise dem at du er sterkere enn deres erta og deres feilinformert visning av hvordan ting er. Ved å nekte å vise noen avtale til sine beskyldninger og ved å stå sterkt, vil du slå dem av, og de vil slutte å bry deg. Når du viser at du virkelig ikke bryr seg om hva de sier, du er ikke ta det personlig, dessuten er du også erkjenner internt at mobberen har noen veldig rare ideer om verden som ikke kan og ikke gjelder utover sitt eget hode plass.
  • Ofte mobberen vil gi opp på deg etter at du har reagert sterkt, men de vil gå videre til andre. Søke å hjelpe andre stå opp for seg selv også, og til slutt mobberne vil slutte å plage dem.
 6. 6
  Slå beskyldninger om å være overvektig i oppdrag for forslag. Hvis en bølle kommer til deg og sier at du er overvektig, de fleste ikke vet hvordan de skal svare og ta det personlig, etter nok ganger av å høre dette, er det alt for lett å skli inn i en tilstand av angst eller til og med bli. Men prøv litt smiger å slå tabeller tilbake på mobberen, som er utvilsomt veldig stolt av sitt eget utseende eller de ville ikke føle seg trygg nok til å gjøre en slik kommentar. Som sådan, kan et godt svar være: "Jeg ser ikke meg selv som feit, men jeg vil merke at jeg må komme tilbake på sporet med et godt kosthold for å sikre at jeg forblir sunn og tonet du synes å være i god form selv., så har du noen forslag? "Denne typen Svaret er en en mobber ikke kommer til å like, fordi den trekker oppmerksomhet til sin egen vekt, og det viser også at du nettopp har slått fornærmelse inn en sonde for å få hjelp.
  • Aldri vær redd for å faktisk si hva du har på hjertet, som med denne dietten eksempel. Bare ikke bruk stygt språk med mobberen eller få gråten, fordi den slags reaksjon viser dem at du er opprørt, som er hva de ønsker. Ved å fortelle dem om kosthold situasjon, vil de ikke bry deg fordi de ser at du er vel klar over og at du allerede tar forholdsregler, og at hvis de ikke slutte å lage kommentarer, vil du fortsette å spørre dem om råd!
 7. 7
  Vær sterk og vise andre som deg hvordan å stå opp til krasse fornærmelser. Når du ignorere mobberne og ikke ta det personlig (tross alt, holde minner deg selv: Hvem er de til å dømme), viser du andre at du er en sterk person. Andre vil se opp til deg når du står opp for deg selv og i å gjøre dette, vil andre se deg som inspirasjon og vil beundre din styrke. Du vil være i stand til så mange flere mennesker hvis du viser din styrke, fordi din, besluttsomhet og evne til å overvinne uhøflighet av andre vil være noen av dine største attributter. Vise andre at du ikke tar frekke kommentarer og fornærmelser personlig vil gi dem håper å gjøre det samme. Videre kan det bidra til at du føler deg så mye bedre om deg selv og vite at du har gjort en forskjell i noens liv - en prestasjon å verne.
  • Noen ganger blir sterk kan være vanskelig fordi du ikke kan hjelpe, men tenker at kommentaren hver gang du ser i speilet eller se forskjeller i hvordan dine kolleger ser. Ignorerer disse sårende kommentarer er sikkert ikke så lett å gjøre, spesielt hvis du begynner å spørre deg selv "Hva om de hadde rett?". Å holde seg sterk og ikke ta om bord hva mobberen sier personlig, kan du prøve disse tipsene:
   • Se i speilet og liste de vakre ting om deg selv stille i hodet ditt.
   • Le på mobberen hver gang du ser i speilet. Ikke engang ta fornærmelse personlig. Tenker: "Hvem skulle de dømme meg Se på dem nå, de dro med ingenting, men jeg var en god person å snu dem rundt uten å skade dem Tross alt, de har feil også, men jeg er ikke villig til å bøye seg så. lavt som å peke dem ut. "
   • Smil til hver prestasjon du har, og vurdere dem (som å skrive en stor artikkel på Google, får 100 prosent på en test, forbedre karakterene dine, møte en tøff tidsfrist, holde til kosthold, etc.).
   • Tenke positivt for alt du møter i livet. Ta deg tid til å sette pris på alt det vakre rundt deg. Se i speilet og si "jeg er vakker. Jeg bryr meg ikke hva noen sier, fordi jeg tror på meg selv".
   • Husk fordelene: Hvis du viser at du er en sterk person, så alle rundt deg vil innse, og du kan høste fordeler. Du vil være en rollemodell og mange mennesker vil se opp til deg, som er en ultimat prestasjon.
 8. 8
  Være tro mot dine ord. Hvis det er et aspekt om deg selv at du personlig føler kan forbedres gjennom innsats, besluttsomhet og noen ganger gjennom andre former for inngrep, gjøre en avtale med deg selv å gjøre hva som kan gjøres for å hjelpe dine egne følelser. Vårt utseende gjør spiller en viktig rolle i vår totale psykisk velvære, og hvis du har muligheten til å gjøre positive forandringer over hvor du har kontroll, deretter sette mål og jobbe mot dem.
  • For eksempel, hvis du er bekymret for vekten din, og du angir et mål, må du holde dette målet og oppmuntre deg selv til å beholde den. Belønn deg selv hvis du mister ett pund, eller når slutten av målet ditt.
 9. 9
  Elsker deg for den du er, og alt vil bli bra. Ingen kan definere hva pen, normal eller vakre er. Det er en grunn for hvorfor de sier "skjønnhet er i øyet som ser" resonerer så sterkt, ofte er det bare i de som tar imot oss for hvem vi er som vi finner ekte og sanne forbindelser gjennom hele livet. Så lenge du har god hygiene, omsorg for deg selv og er fornøyd med hvem du er, og er alltid omsorg for deg selv med vilje, så det er all den støtten du trenger. Så lenge du er også en god venn for andre, vet du at de vil også alltid være der for å støtte deg også.
 10. 10
  Vær trygg i alt du gjør. Tyga sa: "Tillit er det vakreste du kan bære Du er selv sin verste kritiker, og du bør ikke se på deg selv på den måten Du bør ta vare på deg selv og elsker deg selv, inni og utenpå beundre alle dine egenskaper og... bidra til å spre det "happy feeling". Hvis du er sikker, og ha hodet holdt seg høy, er du den som står over alt som negativitet fra mobberne som ble veiing deg ned. Hvis du ikke la de dårlige meldingene komme til tankene dine, vil du være i orden. Skjønnheten ligger innenfor, og alle bør huske det.
 11. 11
  Tilby deg å hjelpe. Du bør også tilby å hjelpe andre som er i samme situasjon som du har vært. Tilby støtte og kanskje til og med råd (hvis det er ønsket) og dele noen av de gode svarene som jobbet for deg når folk søkt å bringe deg ned. Hjelp andre å gå gjennom det du har opplevd å komme dit du er, en sterk og omsorgsfull person. Ta deg tid til å bli kjent med dem og deres situasjon, og la dem vite at de har en venn. En flott ting du kan tilby noen er makt, og støtte. Vi må alle møte utfordringer uten den støtten vi fortjener - søke å endre den virkeligheten for minst noen mennesker der ute, for de som finner det vanskelig å få venner like lett. Det betyr ikke at de er einstøinger, men hva du kan gjøre er å komme nær dem og hjelpe dem ut. Låne dem en hjelpende hånd når de trenger det. Dette er hva det å være en god borger handler om. Også husker elsker deg for den du er, aldri tviler på det.:)

Tips

 • Bruk humor. Hvis noen ringer deg stygg, si noe tilbake liker: ja, det er ikke noe problem, du er ikke min type uansett.
 • Ikke vær frekk med en mobber eller sverge, for å gjøre det er bare å gi dem det de ønsker. I stedet kjempe med niceness og medfølelse, som vil slå dem av.
 • Ikke gå opp å spørre vennene dine "Tror du jeg er pen?" Hvis du ikke ser deg selv som pen, bør du ikke gå og spørre andre. Du er den første personen som skal foreta en mening om deg selv. Husk at hvis du trenger å spørre eller trenger du bekreftelse, så svaret er sannsynlig å være en du ikke ønsker å høre (det kan også slå inn "badgering" mennesker, noe som er irriterende). Konsentrere seg i stedet på jakt etter det positive i alt du gjør og erfaring og virkelig vite svarene for deg selv i stedet for å måtte spørre andre om deres mening.
 • Du kan ikke endre noen feil (for eksempel en sykdom), men det er noen sider ved deg selv som du kan endre eller opprettholde på en god måte, som din holdning til andre, og selv presentasjon. Være rent og ryddig og være hyggelig mot andre. Hvis du ikke er, de er feil som kan forebygges, så du bør prøve ditt beste for å ha en positiv holdning og gi en hjelpende hånd.
 • Praksis å ta vare på deg selv til å føle seg mer trygg, for eksempel å ta seg tid i morgen for å gjøre håret ditt ser fint, dressing i rent og godt tatt vare på klær, og ha god hygiene (ta dusj, ta på deodorant, bære litt parfyme og barbering, etc.). Å bli kalt "stygge" er forskjellig fra å bli kalt "ikke godt tatt vare på" eller "uflidd". Ta ansvar for ditt bilde, for ting som du kan endre.
 • Aldri si aldri. Ikke vær sjenert til å ta en endring, fordi alle kan gjøre en endring.
 • Husk at du er et menneske. Og alle mennesker fortjener å bli behandlet med verdighet og respekt.
 • Teamwork er ofte bedre når du møter motgang, så det er godt å snakke med andre for å overvinne enhver stressende kommentaren du har.
 • Øke bevisstheten. Kanskje lage en t-skjorte som sier "Vi har alle feil. Min styrke er ikke en av dem." eller "Ingen er perfekt, men jeg er fullt i stand til noe" eller "Skjønnhet er i øyet som ser". Det er også mange andre fengende fraser som dette. Snart nok, vil mange mennesker skal bruke disse skjortene, eller du kan lage et armbånd med de samme ord på det.
 • Iverksette tiltak og spre budskapet (bruke nettsteder som Facebook, blogger, gjør støttende kommentarer på steder som Google). Aktive sanntid måter å spre budskapet inkluderer holde taler eller de første klubber på skolen, høyskole, arbeid eller hjemme.

Advarsler

 • Dere skal ikke sverge på mobberen eller introdusere konflikt. Det kan føles lettere eller mer givende i første omgang å kjempe tilbake, og for å gjøre det til en hat-fest, men det vil bare føre til at mobbing følgesvenn for å holde på deg. Motstå være aggressiv eller ekkel og introdusere noen sødme og lys inn i deres ellers ekkel dag i stedet.
 • Ikke tro på alt en bølle forteller deg. Folk blir kondisjonert til å påta seg noe negativ kommentar må være sant og noe kompliment må være egeninteresse, manipulerende eller bare usanne. Hvis begge dine venner og fiender enige om noe, er det nok sant. Når de ikke gjør det, er det viktig å mistro negativer. Svært ofte de kommer fra projeksjon.
 • Husk at alle mobbere ønsker ut av deg er en reaksjon. Hvis du gjør en stor deal ut av det eller gråte da mobberen ville ha sett at det hadde fått for deg. Derfor de oppfatter deg som et lett mål å gå etter og vil fortsette å mobbe deg. Jo mindre du sier det bedre.
 • Det er veldig vanlig for gode jakt barna å bli kalt stygge og intelligente barn å bli kalt dum. Fornærme folk om deres sterke sider som gjør en enorm innvirkning fordi de sannsynligvis avhengige av de sterke og jobbe sammen med dem. Så ta hensyn til nøytrale og positive kommentarer mer enn fornærmelser. Noen som kaller deg stygge ansiktet ditt betyr ikke at du godt og er ikke ute etter å hjelpe deg på noen måte.
 • Skinn er ikke engang opptredener. Folk reagerer mye mer til sosiale signaler som goth klær eller annen subkultur antrekk og frisyrer enn til fysisk virkelighet. Dette settet av forutsetninger vil gjøre mye i seg selv å endre folks oppfatning av deg. Så kle godt til virkeligheten av bygge og uttrykke dine virkelige interesser i livet.
 • Vis at du er bedre enn mobberen, så ikke nedlate seg til deres nivå ved å være uhøflig eller vanskelig. Kjemp hat med kjærlighet og vennlighet.