Wkano

Hvordan takle å bli hatet

Hvis du er hatet, er det sannsynligvis en god eller elendig grunnen til at du er. Enten du fortjener det eller ikke, disse trinnene håndtere det.

Trinn

Hvordan takle å bli hatet. Ikke gjør et stort nummer ut av det.
Hvordan takle å bli hatet. Ikke gjør et stort nummer ut av det.
 1. 1
  Ikke gjør et stort nummer ut av det. Unngå å gjøre det se ut som om det enormt påvirker deg. Dette viser at du er bedre enn å bli påvirket av andres følelser overfor deg. Vær forsiktig med deg selv.
 2. 2
  Finne ut hvorfor du mislikte. Hvis det er en god grunn, tenk på hvordan du bør endre... trenger du å bli en bedre person? Noen ideer for å hjelpe deg å endre kan være, gjøre små handlinger av godhet. Også prøve å ikke ligge og alltid fortelle sannheten, selv om det gjør vondt.
 3. 3
  Hvis det er en dum grunn (e. G. En gruppe mennesker hater deg fordi du er smartere), deretter ignorere det. Du trenger ikke å reagere på hatefulle følelser overfor deg.
 4. 4
  Snakk med en nær venn om det hvis det kommer ut av kontroll. Å ha noen å snakke med kan gjøre håndtere det hele mye enklere.
 5. 5
  Være rolig når du arbeider med din "haters". Ikke bli mener, men ikke være for vennlig heller. Hvis de konfronterer deg om sine følelser, bare "vise" du ikke bryr seg. Det er flere mennesker i verden enn dem. I de fleste tilfeller kan det 'vanskelig' atmosfære løses ved å holde fysisk og sosial avstand til personen \ gruppe som hater deg. Sørg for å være "positive" og "avslappet" når du gjør dette, så det er mindre følelsesmessig krevende for deg. Hvis hating startet etter en bestemt hendelse, må du gi tid for støv å "slå seg ned".
 6. 6
  Bare husk at du kan ikke endre selv, så hvis de hater deg for å være DEG det er det verste av alle grunner. Det er en enkel, men effektiv perspektiv for dette: sosiale relasjoner, være dem vennlig eller romantisk, ikke er ment å være krevende. De er ment å være naturlig morsom og engasjerende. Dette er den ultimate referanse når de bestemmer hvem er verdt tiden din.

Tips

 • Husk alltid å holde seg sterk. Styrke i tegn nederlag alltid styrke i tallene.
 • Husk, det er ikke ditt problem hvis du er hatet. (Vel, det kan være, avhengig av hva slags person du er). Hvis folk har et slikt problem med deg, bør de være modne nok til å la deg alene.
 • Hvis hat er mot din seksuelle legning, religion eller rase, bør det være null toleranse og tas opp med skole / høyskole / arbeid.
 • Ikke provosere hat. Ikke handle stuck-up eller ytterst ubehagelig.
 • Være fornøyd med yourself.We er alle født med visse talenter-finne dine talenter.
 • Neste gang noen knipser deg av eller sverger på deg, gi dem fred signere.
 • Husk at det kan meget sannsynlig være din feil. Folk er gjennomsnitt, så ta det i betraktning før du gjør noe som kan provosere hat.
 • Du kan fortelle mye om deg selv fra antall fiender du har, og hvor mange venner du har. Vei de to mot hverandre.

Advarsler

 • Må ikke komme i kamper. Dette er en god måte å komme i trøbbel med skole eller loven.

Ting du trenger

 • En eller flere nære venner