Wkano

Hvordan unngå mobberne

Hvis du alltid synes å ha bøller, prøver å slå deg opp, kan du være i stand til å få dem til å forlate deg alene ved hjelp av disse strategiene. Disse teknikkene kan være akkurat den tingen for å hjelpe deg å unngå dem.

Trinn

Hvordan unngå mobberne. Ikke trekke oppmerksomhet til deg selv (e.
Hvordan unngå mobberne. Ikke trekke oppmerksomhet til deg selv (e.
 1. 1
  Ikke trekke oppmerksomhet til deg selv (e. G. Prøver å opptre "cool", eller gjøre vanvittige ting), og dette gjør det mer tilfredsstillende for mobberen å bringe deg ned.
 2. 2
  Ikke slå tilbake! Dette er uunngåelig verre ting du kan gjøre når du arbeider med mobberne. Dette vil skape flere konsekvenser, som er det siste du ønsker.
 3. 3
  Ikke snakk med dem. La dem være alene. Å snakke med dem vil gi dem en sjanse til å være slem eller respektløst overfor deg.
 4. 4
  Ikke reagerer på bølle uhøflige bemerkninger. Hvis han eller hun ringer deg navn eller poser deg ut, ikke ignorere ham eller henne, bare og gå av. Du må sørge for at du ikke uttrykke noen nød eller mobberen vil trives av dette.
 5. 5
  Husk at hvis mobberen har en gruppe som følger ham eller henne, er det mest sannsynlig er hans eller hennes venner ufrivillig. Prøv å lage små snakke med dem når de er alene. Lytt til dem og være genuint interessert i hva de sier. Tross alt, jo flere folk du har på din side, jo bedre.
 6. 6
  Ikke gi dem den oppmerksomheten de tydeligvis ønsker. Mobberne vil ha oppmerksomhet, så vel som dem å være sjalu, sint, mislikt, og muligens usikre. Vet at mange, mange mennesker i denne verden tror at den eneste grunnen til at mobberne handle "på den måten" er fordi de er usikre på seg selv. Dette kan være sant, og det kunne ikke være sant. Uansett, husk at de vil ha oppmerksomhet. Ikke fortell mobberen at de er usikre, følger du disse trinnene ovenfor, og ikke gi dem den oppmerksomheten de ønsker.
 7. 7
  Drep dem med vennlighet. Det betyr å si noe fint "tilbake til dem" når de fornærme deg. For eksempel, hvis de gjør narr av håret ditt, som sannsynligvis er den minste de vil gjøre, fortelle dem at du liker håret også. Uansett hva du gjør, sørg for å stå opp for deg selv og andre, men ikke bli bety. Du vil komme i trøbbel, og husk at det kan lett slå tilbake, uansett hvor mye de gjør det og forbli urørt.
 8. 8
  Ikke vær redd for mobberen. En av grunnene til at du kan faktisk ønsker å unngå dem er, ja, på grunn av mobbing, men også fordi du kan være redd for mobberen. Innse at de er mennesker, og det er ikke en grunn til å være redd for dem, selv om de er voldelige. Hvis du fortsatt er redd, ikke vise dem det.

Tips

 • Prøv å drepe dem med vennlighet. Mobberne vil bli forvirret, og de vil sannsynligvis ikke vet hva jeg skal si om det.
 • Les «Hvordan vinne venner og påvirke folk" av Dale Carnegie. Dette er en all time bestselger, og kaster et annet lys over hvordan du sosialiserer med mennesker. Mobberne vil ikke angripe mennesker med en last av sosiale forbindelser, det er dårlig for ryktet sitt.
 • Hvis mobberen bashes deg, holder på å si uhøflige bemerkninger. Ikke gråt som mobberen nyter din smerte. Alltid bag ham som han bashes deg opp, og smiler som du gjør det.
 • Kjør til en overfylt plass så fort som mulig. Ikke la mobberen se deg.