Wkano

Hvordan forsvare deg selv i en kamp på skolen

Skje konfrontasjoner hele tiden i skolen, de fysiske er muligens den verste. Du må tenke på de studentene som dyr, som ulver, folk har en tendens til å tære på de svake til å se sterk. Følg disse tipsene, og du vil sende som mobber til sykepleier med en brukket nese og en hard lekse.

Trinn

Hvordan forsvare deg selv i en kamp på skolen. Ikke gå tilbake på.
Hvordan forsvare deg selv i en kamp på skolen. Ikke gå tilbake på.
 1. 1
  Ikke egge. Selv om alle lengter etter å være en tøffing som kan knekke hodeskaller, og ta navn, men det fungerer ikke alltid i virkeligheten. Ingen vinner når du og din fiende ende opp som ser ut som punkere.
 2. 2
  Ikke gå tilbake på. Dette strider mot enhver form for selvforsvar, men i denne situasjonen, vil backing ut gi deg en feig utseende - selv om den andre ungen sannsynligvis ikke ønsker å kjempe noe mer enn du gjør. I verste fall vil dette føre til flere konfrontasjoner.
 3. 3
  Innpode terror i dine fiender. Ikke bare gjør dette høres utrolig, men truende at du vil gjøre dem spise gjennom et sugerør for neste år vil gjøre de fleste mobbere back off. Få oppfinnsom, og sette frykt for Gud i ham. Men unngå overdriver, og høres gal, eller fienden vil ikke tro deg.
 4. 4
  Forstå at i kamp, ​​er det ingen regler, og det er ikke noe slikt som rettferdighet. Regler er en dum og sjarmerende idé når det kommer til reelle kamper. Streik kjønnsorganer, hals, nese, etc.
 5. 5
  Gjør det til et show. Målet med skolen kamper er å sende en melding. Som mobber ønsker bare å se sterk foran alle, så bevise ham feil. Gjøre ungen blø, og tar sikte på dine slag i ansiktet, spesielt på nesen. Prøv å trekke blod, og de fleste feiginger vil kjøre. Gjøre dem gråte, og alle andre som ønsker å ta en stikke på du vil tilbake av.
  • Hvis du får angrepet fra baksiden til hodet, ta sin arm med nakke og skulder. Så - med all kraft - Bruk begge hendene til å gi dem en kinesisk brenne.
   • Hvis de fortsetter å treffe deg, smette unna den, og fortsette å gi dem en kinesisk brenne.
  • Avstå fra å bli revet med. Skade ham nok til å sende en advarsel, og hvis han tar advarselen, la ham gå. Påføre alvorlige eller livstruende skader på mobberen kan få deg i trøbbel.
  • Ikke glem at mobberen har sitt eget sinn også. Dodge slagene hans, og beregne sine svakheter. Prøv å finne ut mobberen strategi, og bruke det mot ham.
  • La mobberen gjøre det første trekket. Hvis du slå ham først, vil du mest sannsynlig få skylden.
 6. 6
  Etterpå være kul. Skriker "du er ikke underholdt?" eller noe lignende vil gjøre at du ser ut som en psykopat. Offiseren på skolen din vil like det mer hvis du har gjort det så tydelig som mulig at du var bare forsvare deg selv. Gå med alt som skolens ansatte og / eller politiet si: du er den bra fyr.
 7. 7
  Til slutt, ikke slåss hele tiden. "Forsiktig når du kjemper mot monstre - du kan bli en." Også, ikke skryte mye, som du bare ber om det. Det virke som ingen big deal, og vente tålmodig til hele greia blåser av.

Tips

 • Alltid holde seg rolig før og etter selve kampen finner sted, synes kjølig og kollektiv, ikke skum rundt munnen.
 • Husk at du er bare forsvare deg selv. Ha dette i bakhodet mens du kjemper mobberen, slik at du ikke vil bli revet.
 • Vær helten, ikke skurken. Du er bare ber om en oppfølging hvis du handle tøft, for alt du vet kan han bare være den svakeste punk på din skole.
 • Du bare vinne kampen hvis du lar de fleste merker. Den "Du skulle sett den andre fyren" quote fungerer i et skolemiljø, spesielt med mobberne.

Advarsler

 • Ikke begynn kamper, bare ende dem. Være chill dude som bare kjemper når han må.
 • Vær oppmerksom på at dagens skolepolitikk vil få alle som var i en kamp ferska. Være forberedt på å betale for din frihet fra bøller med en forvaring / fjæring / betaling billett eller plikt.
 • Sørg for å ikke angripe en mobber for hevn. Det er bare et tegn for lærere eller rektorer for å gi deg fengsling eller du blir utestengt fra skolen.