Wkano

Hvordan unngå å bli mobbet på skolen

Ingen ønsker å bli mobbet. Ingen skal bli mobbet. Men skjer det hver dag i ungdomsskolen. Mobberne føler seg usikker på seg selv. Følg denne veiledningen for å bedre sjansene dine for å unngå mobberne.

Trinn

Hvordan unngå å bli mobbet på skolen. Merk at kroppsspråk er ekstremt viktig.
Hvordan unngå å bli mobbet på skolen. Merk at kroppsspråk er ekstremt viktig.
 1. 1
  Merk at kroppsspråk er ekstremt viktig. Ikke se på føttene dine når du går. Ikke bite negler (det er et dyr instinkt av nervøsitet). Ikke gå med hendene i lommene. Undersøk dine nåværende vaner: trenger noen av dem gjør synes du mindre, svakere eller mindre fysisk i stand? I så fall endre dem til noe som vil gjøre deg virke større og mer selvsikker.
 2. 2
  Husk at er enda mer viktig, men vanskeligere å oppnå. Du er en veldig viktig person. Du betyr noe! Du betyr noe for dine foreldre, lærere og slektninger. Selvtillit kan være det eneste som skiller deg fra de mest populære gutten på skolen.
 3. 3
  Ikke prøv å kaste tilbake comeback med mindre du er utrolig flink. Mobberne praktisere sine comeback på andre barn hele dagen hver dag. Du har sannsynligvis ikke, og du vil bare si noe som de vil bruke mot deg.
 4. 4
  Når latterliggjort, sier ingenting, og stirret dem ondskapsfullt i øyet som et sultent dyr. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men du vil ikke være å gi dem reaksjonen de ønsker. De vil ha deg til å gi etter og prøve å dem slik at de kan slå deg. Hvis du ikke slåss, kan de ikke vinne.
 5. 5
  Du bør alltid fortelle en forelder, lærer eller rektor hvis du blir mobbet. Husk, det er ikke din feil. Din skole har en juridisk rett til å gi deg et trygt og rettferdig utdanning. Hvis du blir mobbet, er dine rettigheter blir krenket. Ikke holde seg i ro.
 6. 6
  Hold et øye i hallene. Disse er flotte mobber skjulesteder fordi de kan smi mens du er i en gruppe, slik at de ikke vil bli sett. Flytt blant de andre barna med hodet holdes høyt, skanning for trusler. Det høres kanskje litt paranoid, men det kommer i svært hendig.
 7. 7
  Du fortjener ikke å bli mobbet. Ingenting du har gjort og ingenting som du fikk deg til å bli mobbet. Mobberne er folk som har lav selvtillit og et stort behov for makt - en dårlig kombinasjon. Tusenvis av barn som er helt fint bli mobbet hver eneste dag. Men du må ta affære mot den. Ikke start en kamp, ​​men ikke la mobbing fortsette.
 8. 8
  Vent til de har kastet den første slag eller har vondt eller har forsøkt å skade deg fysisk. Du kan deretter hevder det var i selvforsvar, og at du bare ikke ønsker å bli skadet lenger. Aldri si "Han startet det!" bruke ordene "selvforsvar" eller si "Jeg fryktet for min sikkerhet".
 9. 9
  Ikke gjør noe fysisk til mobberen. du er målet. de er ikke målet, fordi du ønsker å unngå dem. ikke gjør noe for å gjøre dem gale. hvis du får opprørt, og ønsker å klapse ham / henne i ansiktet, gange med hodet holdes høyt.
 10. 10
  Hvis de gjør narr av noe du gjør eller noe du slitasje, ikke endre dine vaner. Dette vil bare vise dem at de har makt over deg.
 11. 11
  Første gang noen du ikke kjenner støter deg, fornærmer deg eller treffer deg dette er din sjanse til å stoppe dem før det blir dårlig. Hvis du står opp for deg selv med en gang, sender den en melding om at de bør la deg alene. Hvis du lar dem komme unna med det ved å se bort eller ignorere det, kan det fortsette og andre kan delta i. Se en mobber rett i øynene. Gi ham en død stirre. Mobberne ofte ned igjen med dette. Sjekk din kroppsspråk. Ikke se på gulvet. Må ikke henge slapt og skulle ønske du kunne forsvinne, selv om du føler det sånn. Stå sterk og høy og ansiktet ditt mobber. Mobbere vanligvis plukke ofre som ikke vil stå opp til dem.
 12. 12
  Viktigst, husk at det er ikke din feil. Fortell din rådgiver på skolen, foreldre, lærer, og fortsetter å fortelle dem om det ikke stopper. Skolene er å bryte loven hvis de tillater mobbing å fortsette innenfor sine vegger. De må skaffe deg en trygg utdanning.

Tips

 • Aldri satt opp med dem fysisk skade deg, stå opp for deg selv
 • Ikke la dem noensinne bringe deg ned, at det ser ut som du ikke bryr seg hva de sier fordi de bare ønsker å gjøre sine-selv se bedre.
 • Du er verdt det, og du vil gjøre det gjennom dette. Livet blir bedre. Det gjør virkelig.
 • Se på den lyse siden: mobbeofre ofte bli dyktig kunstnere eller forfattere, filosofer og hardt arbeidende når de vokser opp. Noen av verdens mest vellykkede mennesker ble mobbet.
 • Vær deg selv!
 • Selvtillit er alt.
 • ALDRI starte en kamp
 • Hvis de likevel ikke vil stoppe, gå og fortelle en voksen du stoler på.
 • Forbedre kroppsspråk.
 • Ikke unngå mobberen, men ikke gjør deg selv synlig.
 • Hvis de holder på å blokkere deg, bare si: "Stopp ok? Dette kommer til å få deg ingensteds."
 • Selv om de kommer til å prøve og starte en kamp, ​​bare rett og slett gå bort
 • Ikke prøv å bruke comeback.
 • Prøv å overse mobberen. Dette fungerer vanligvis.