Wkano

Hvordan man skal håndtere verbal mobbing

Mange sier at fysisk mobbing er det verste slag.

Det kan være dårlig, men det er også verbal mobbing. Verbal mobbing er dårlig fordi det gjør at du ser svak, samtidig som mobber ser tøff og dominerende. Verbal mobbing kan føre til mange utfall, noen gode, noen dårlige, avhengig av hvordan du avtale med mobberen.

Trinn

Hvordan man skal håndtere verbal mobbing. Unngå mobberen for enhver pris!
Hvordan man skal håndtere verbal mobbing. Unngå mobberen for enhver pris!
 1. 1
  Unngå mobberen for enhver pris!
 2. 2
  Ignorer mobberen. Det er vanskelig å skuldertrekning av fornærmelser, rykter, og anmerkninger, men hvis du gjør det se ut som utskjelling ikke skade deg, så mobberen mister strømmen og confidence.If mobberen fortsatt ikke slutte å snakke med en lærer eller en forelder, noen du kan stole på.
 3. 3
  Vet at verbal mobberne ofte har sine venner bli med i "moro". Gjør den viktigste mobberen titt svake foran sine venner ved å ignorere dem ved å late som de ikke selv der.
 4. 4
  Tips en lærer, voksen du stoler på, eller forelder hvis mobbing er konsistent. Sørg for at du ber om å bli holdt anonyme. Hvis du ikke mobberen vil gjøre dette til deg mer og gjøre det verre!
 5. 5
  Forbli sivile, uansett hva. Komme aggressive kan provosere dem til å bruke fysisk mobbing, og du kan få problemer med dine foreldre eller skolen. Videre kunne håndtere sine fornærmelser på en sivilisert måte gjøre dem virker umoden i sammenligning.
 6. 6
  Ikke hør på rykter mobberen sier om deg. Ikke bry prøver å fortelle alle at de ikke er sanne. Å gjøre dette kan gjøre at du høres ut som du prøver å dekke opp noe.
 7. 7
  Gå bort hvis mobberen er faktisk fornærmende du til ansiktet ditt, da dette gjør dem ser svak. Gjøre dette hvis fornærmelse virkelig gjør vondt, så du kan gå bort og håndtere det selv.
 8. 8
  Fortell noen hvordan du føler deg, hvis du ikke har en nær venn, snakk med skolens rådgiver. Hvis de ikke kan løse problemet, kan de i det minste gi deg noen råd, eller hjelpe deg med å takle smerten.
 9. 9
  Hvis dette fortsetter, forteller rektor til å ha en prat med ham / henne. Når du gjør han eller hun vil kalle den som mobbet deg og konfrontere dem.
 10. 10
  Etter det og når du ser ham eller henne komme, hvorfor ikke handle fint som en start på dem? Jeg vet dette høres rart, men kom igjen? Hvis din skal bo som fiender for alltid du kanskje ikke like godt ha en lykkelig slutt. Hvis du ikke ønsker å bare si noen gode ord som "Hi, how are you? Lytt Jeg beklager at jeg fortalte om deg, og jeg ville bare si ønsker å være venner?" Hvis du føler at du ikke kan si disse ordene fra ansikt til ansikt skrive det i et brev. Når han / hun leser det hun / han vil innse hvor mener de var for deg og begynne å handle hyggelig.

Tips

 • Husk ett ord: karma. Hvis du tror på det, betyr karma at det du gjør til noen kommer til å skje med deg. Snu det andre kinnet til og tenke på noe positivt.
 • Prøv å gjøre noe for å lindre stress. Punching en pute hjelper. Yoga og andre treningsdata teknikker kan hjelpe blåse ut damp og redusere stress.
 • Bo i en gruppe.
 • Finn noe konstruktivt å gjøre. Noe for å få tankene bort fra mobbingen alltid hjelper.
 • Noen sier at mobbere mobber fordi de har lav selvfølelse. Dette kan være sant, men det kan skje av andre grunner. Hvis de er populære, da de sannsynligvis gjøre det for å styrke deres selvbilde. Andre gjør det fordi det skjedde med dem da de var yngre. Finn ut, og prøve og bruke denne informasjonen til din fordel
 • Husk at venner og familie er villige til å hjelpe deg hvis du arbeider med noe forferdelig.
 • Folk bare mobbe når de er i en gruppe. Det er vanskelig å mobbe en person bare på egen hånd, så det er grunnen til at når det er mobbing skjer det er definitivt i en gruppe. Mobberne trenger hverandre for å forsikre seg slik at de tror at det er riktig.

Advarsler

 • Hvis du ignorerer dem, kan de bli fristet til å fortsette å gjøre noe verre bare for å få deg til å sprekke.
 • Hvis du føler deg veldig opprørt og forstyrret, eller å ha tanker om selvmord, kan du ha depresjonen. Ta kontakt med en voksen eller lege øyeblikkelig hvis symptomer forekommer. Hvis du er bokstavelig talt vurderer selvmord, ring 1-800-SUICIDE eller 1-800-273-TALK umiddelbart.