Wkano

Slik forhindrer en forfatter bump callus

Ønsker ikke en stygg forfatter bump, eller den smertefulle finger skade som kroppen din prøver å kompensere med en? Eller ikke ønsker en å komme tilbake når du?

Trinn

Slik forhindrer en forfatter bump callus. Hold skriveredskap riktig.
Slik forhindrer en forfatter bump callus. Hold skriveredskap riktig.
 1. 1
  Gjenkjenne årsaken. En forfatter bump er forårsaket av en eller blyant rubbing, søker fokusert press eller lateral kraft mot eller på annen måte irriterende fingeren. Dette skader de forskjellige lag av vev, forårsaker kroppen til å beskytte seg med en tøff, men brutto klump. Bruk av tynne blyanter og penner ser ut til å øke sjansene for å utvikle en forfatter callus fordi grepet må være at mye strammere å manipulere det når du skriver.
  • Ikke bare fjerne en callus uten å ta det underliggende problemet. Du kan risikere en blemme, eller verre.
 2. 2
  Skriv mindre. En tastatur er mye mer effektivt, en enkel finger-tap danner et hele brevet. Faktisk forfatterens hard hud er merkbart mindre vanlig som følge av utbredt bruk av tastatur i dag.
 3. 3
  Hold skriveredskap riktig. Bruk spissen av tommelen og pekefingeren, og den siden av det første leddet på langfingeren. Innpakning fingrene rundt penn eller blyant tendens til å skyve instrumentet mot andre fingrene hardt heller enn bare å skyve den over papiret med en finger holde den fra å skli, ha en knoke mot den komprimerer huden på en liten flekk mellom den harde knobby og skriving instrument.
  • Du må kanskje forsiktig behandle en callus som griper inn med et skikkelig grep.
 4. 4
  Bruk en skriftlig instrument med en stor nok grep som det trenger ikke bli presset hardt for ikke å skli, og helst en som har en non-slip belegg. For eksempel, en moderat fett penn, eller en tykkere enn vanlig blyant. En penn eller mekanisk blyant med en gummi-slange rundt gripe-område er best. Spretne skum er ikke nødvendig, selv om du kanskje liker følelsen av det: målet er ikke å aktivere klemme på skriveredskap hard (bortkastet innsats), men bare for å holde mye kraft blir nødvendig for å hindre den fra å skli.
 5. 5
  Bruk et skrivende instrument med en glatt overflate i stedet for en vinkelformet en som kan fokusere kraft. Runde blyanter og penner er bedre enn sekskantet. Hvis rulle ville være et problem, ta noe lett og ikke rund over noen del av dem.
  • En riflet eller rillet metall eller hard plast "non-slip" overflate kan være verre enn en glatt overflate: måten det reduserer slipping er ved å fokusere press for å grave opposisjonelle spor i huden for å presse mot, ikke av harmløst øke overflaten molekylær attraksjon som en høy friksjon compound som gummi ville.
 6. 6
  Bruk en skriftlig instrument som beveger seg over papiret lett. Penner er bedre, spesielt fontene, roller-ball og typer (som er mer utsatt for lekkasjer og flekker, men); alle, men svært billige kulepenner er OK. Hvis du må bruke en blyant, er en gjenfyllbar mekanisk man best; den gjenfyllbare plast kroppen kan gjøres mye bedre for noen få dollar og ledningene er mye jevnere. En middels eller bred tips skriveredskap er best fordi gode tips tendens til å grave seg ned og dra på papiret, som krever mer kraft.
  • En trykksatt-kassett penn som en Space Pen beholder sin blekk alltid klar til å skrive og så unngår behovet for å klø ballen peker mot overflaten før blekket begynner å flyte. Men, for å unngå finger irritasjon over at langvarig bruk, unngå Space penner med sporete metall håndtak.
  • En mekanisk blyant som tar trekkes tilbake, utskiftbare lange viskelær er veldig praktisk.
  • Kjøp mekanisk blyant bly i kvantum fra rabatt kontorrekvisita selgere for en god pris - det er et enkelt produkt og bør ikke koste mye.

Tips

 • En finger eller hånd callus kan også dannes fra repeterende friksjon forårsaket av andre aktiviteter, som for eksempel strikking eller hagearbeid. For delikat arbeid, lete etter verktøy med sklisikre grep som omtalt for penner. For grov arbeid, slitasje arbeidshansker.

Advarsler

 • Hvis du har alvorlige skriftlig-relaterte hånd problemer - mer enn en typisk liten callus - oppsøke lege. Det er veldig viktig å la legen få vite om det slik at hvis du trenger noen behandling gjort til det, vil det ikke bli verre.

Ting du trenger

 • Egnet penn eller blyant, er større størrelse beste
 • Tastatur, laptop, etc. for å erstatte håndskrift