Wkano

Hvordan fortelle en kvinnelig beste venn du har utviklet følelser for henne

Det har skjedd med folk flest, du begynner å utvikle følelser for en venninne (eller beste venn) du har kjent en stund, og du vet ikke hvordan jeg skal fortelle henne. Vel, her er noen forslag.

Trinn

Hvordan fortelle en kvinnelig beste venn du har utviklet følelser for henne. Utvikle en dyp og kjærlig vennskap med jenta for en stund (i noen tilfeller et år eller to ville være sannsynligvis best).
Hvordan fortelle en kvinnelig beste venn du har utviklet følelser for henne. Utvikle en dyp og kjærlig vennskap med jenta for en stund (i noen tilfeller et år eller to ville være sannsynligvis best).
 1. 1
  Utvikle en dyp og kjærlig vennskap med jenta for en stund (i noen tilfeller et år eller to ville være sannsynligvis best).
 2. 2
  Benytt enhver anledning du kan for å henge med denne jenta. Shoppe, ta henne ut til en film, selv til en familiegjenforening.
 3. 3
  Røre henne ofte. Begynn forsiktig og jobbe deg oppover. Start med å håndhilse. Deretter lage en rutine for punching knyttnever hver gang du ser henne. Gi en ikke altfor tett klem. På en spesiell anledning gi en reell klem. Deretter dytte henne lekent hver gang på en stund. Dette kan hjelpe henne å utvikle følelser for deg. Det vil sikkert styrke ditt vennskap.
 4. 4
  Alltid ta henne rundt familien, de vil gjøre henne føle seg spesiell pluss at de vil synes hun er kjæresten din - Ikke bekrefte at hun faktisk er din jente, men benekter ikke det heller, bare holde seg i ro og la ting gå sin gang.
 5. 5
  Få litt tid alene med henne for å snakke.
 6. 6
  La henne vite hvor dine følelser for henne har forandret seg og hvordan du føler deg to skal være sammen. Forhåpentligvis vil hun bli bedt om å vise henne hvor mye du elsker henne. Du kysser henne (tro meg hun vil bli imponert).
 7. 7
  Spør henne hvordan hun føler om deg og å ta en beslutning.
 8. 8
  Hvis hun sier nei, ikke gi opp, kan det bare ta lengre tid. Hun kan bare ikke være ready.If du fortsatt ta vare på henne, holde venner. Definitivt ikke handle lei seg eller få henne til å føle seg dårlig. Du har plantet et frø i tankene hennes, og hun kan innse senere at hun føler det på samme måte.
 9. 9
  Ikke bo i "vennen sone" for lenge, eller hun vil føle klosset om situasjonen.

Tips

 • Sørg for at du fortelle henne i egen person.
 • Unngå å bli klengete og trengende. Hvis hun virker irritert hun kan føle at du bruker henne til å øke selvtilliten. Så hver gang en stund henge med vennene dine eller deg selv.
 • Ta deg god tid, trenger du ikke å forhaste ting. Ikke flytt for sakte, heller. Men vil du virkelig trenger å komme seg ut av vennen sone eller vil du bli sittende fast der for alltid. Hvis det ikke er deg, så hun vil definitivt få noen andre som venter.
 • Ikke vær redd for å uttrykke din feminine side. Kvinner har en tendens til å like menn som er komfortabel i sin egen hud.
 • Ikke vær sjenert, være bekreftende, men ikke altfor aggressiv.

Advarsler

 • Ikke kysse henne for tidlig. Vent til du vet at hun er klar for det.
 • Være sannferdig og grei med henne.
 • Hvis det ikke fungerer sjansene er gode vennskapet vil enten bli ødelagt eller mye mindre tett, noen ganger er det godt å innse hva du har er verdt å holde
 • Ikke vær nervøs, jenter ønsker å snakke med gutter som er trygge.