Wkano

Hvordan man skal håndtere mobbing når autoriteter er unsupportive

Mobbing er et komplekst problem, og ingen ennå vet en perfekt måte å gjøre det gå unna. Som blir sagt, er en ting som definitivt gjør ting verre når de i høye stillinger på din skole, høyskole eller arbeidsplassen ikke sjanse til å stoppe mobbingen, eller enda verre, skylde på mobbing på deg. Denne artikkelen vil forhåpentligvis gi deg ideer om måter å takle denne vanskelige situasjonen.

Trinn

Hvordan man skal håndtere mobbing når autoriteter er unsupportive. Innse at mobbing krever mer enn bare en bølle og et offer, det krever også tilskuere, inkludert studenter, lærere og administratorer.
Hvordan man skal håndtere mobbing når autoriteter er unsupportive. Innse at mobbing krever mer enn bare en bølle og et offer, det krever også tilskuere, inkludert studenter, lærere og administratorer.
 1. 1
  Innse at mobbing er ikke feil av offeret. Ingen velger faktisk å bli mobbet, og de som blir mobbet blir ofte mobbet på grunn av minoritetsstatus (f.eks være LGBT, en religiøs eller etnisk minoritet). Erkjenne at til tross for folk å fortelle deg er det din feil at det ikke er. Det virkelige problemet er alltid med folk som velger å mobbe.
 2. 2
  Innse at mobbing krever mer enn bare en bølle og et offer, det krever også tilskuere, inkludert studenter, lærere og administratorer. Mobbing er et sosialt fenomen og oppstår der det er lov til å blomstre, og når folk velger å ikke eller ikke gripe inn. Siden det er større enn bare deg eller mobberen, føler ikke motet når det er vanskelig for deg å takle alene.
 3. 3
  Forstå at ikke alle autoriteter er kompetente nok eller har tilstrekkelig integritet til å håndtere mobbing. Det er ulike årsaker bak hvorfor noen autoriteter ikke kan eller ikke vil forholde seg til mobbing under deres ledelse. De kan være dårlig informert, ute av stand til å forstå alle fakta, partisk, sta, inkompetente eller fanget mellom ulike autoriteter krevende at de opptrer på en bestemt måte. Ingen av disse grunnene er begrunnelsen for å beskytte mobbere og tillater mobbing å fortsette med uforminsket styrke.
  • Du kan komme over en situasjon hvor autoritet figur (en sjef, en rektor, etc.) mener at mobbing er en del av en "erfaring" eller er "bare en spøk". Dette resonnementet er en helt unøyaktig ta på mobbing og er ikke en grunn for å la myndighet figuren komme unna med å gjøre ingenting. For eksempel kan en rektor si "Oh guttene var bare være gutter, kampen startet som en spøk, men så gikk det for langt". I dette tilfellet er det viktigste condoning innledende vold ved å si at kampene startet som en spøk, i virkeligheten, bør ingen kamper bli tolerert i det hele tatt i et skolemiljø, og slik mobbing er galt fra begynnelsen. Vær oppmerksom på slike brush-off teknikker.
  • Vær bevisst på autoriteter som har egne fordommer føre dem til å snu det blinde øyet. Dersom myndighet figuren er anti en bestemt gruppe eller type person, så noen mobbing mot slike personer kan bli avvist og ikke fulgt opp. Spesielt er dette vanlig for LHBT-personer i skolemiljø ifølge en Yale University studie som fant at 40 prosent flere LHBT tenåringer vil trolig bli straffet enn andre tenåringer av skolemyndighetene, politi og domstoler.
 4. 4
  Finne alternative veier for å få bukt med mobbing der det er tilsynelatende manglende interesse i å takle det gjennom den vanlige myndighet. Hvis en lærer ser ut til å være å snu det blinde øyet til, ta det opp med rektor. Dersom oppdragsgiver synes tilbakeholden, ta saken opp med skolestyret. Sviktende disse, diskutere det med foreldre eller andre elever for å se om en koalisjon eller gruppe kan bli dannet for å legge et press på dem som har myndighet. I å snakke med andre, kan du bli overrasket over å høre at de erfaringene du går gjennom er vanlig, men uuttalt fordi andre har funnet den samme mangelen på støtte som deg.
  • Har din skole eller høyskole har et mangfold Club? Hvis så, nå ut til dem. Hvis ikke, bør du vurdere å etablere en og be om støtte fra myndighetene til å begynne og kjøre klubben. Kjør et medlemskap stasjonen og gjennom denne klubben, nå ut til andre klubber for å fremme harmoni og respekt. På arbeidsplassen, be om mangfold konsulenter til å komme inn og gjøre noe trening.
  • Initiere diskusjoner i klasserommet og på arbeidsplassen miljøer fokusert på sexisme, rasisme, homofobi, fordommer osv. Skriv opp uttalelser, forståelser og handling resultater fra slike diskusjoner og pin dem opp i fremtredende steder.
  • Vær kreativ. Gjør t-skjorter som bærer anti-diskriminerende slagord på dem, respektere sivile rettigheter dager med foredrag, skilt seg, plakater, arrangementer og så videre; skrive en sang eller dikt om verdien av mangfold og dele den rundt, lage plakater om diskriminering og fordommer, og så videre.
 5. 5
  Spør andre myndigheter for å komme inn og snakke om hatefulle atferd. Hvis myndighetene i din skole, høyskole eller arbeidsplassen ikke vil gjøre noe, vise litt initiativ ved å spørre de som gjør noe for å komme inn og snakke med alle. For eksempel, spør statsadvokat, politisjef eller noen som arbeider i menneskerettigheter i regjeringen til å komme og snakke med alle på temaet menneskerettigheter og sivile rettigheter og hatkriminalitet og for å diskutere hva som blir gjort i din jurisdiksjon for å hindre fordommer.
  • Inviter motiverende høyttalere innen menneske-og borgerrettigheter eller personer som overvant mobbing erfaringer å komme til din skole, høyskole eller arbeidsplassen. Sørg for å filme deres utseende, slik at det kan distribueres på video nettsteder som YouTube for å holde inspirere andre og å være en kilde til informasjon for autoriteter i fremtiden.
  • Hvis du kan, gi lunsj som en måte å oppmuntre folk til å delta på foredrag og å mingle, diskutere temaene blir snakket om.
 6. 6
  Finn et annet community for deg selv der du ikke er mobbet og der kan du finne sosial støtte. Hvis du er en religiøs minoritet, finne en religiøs gruppe som passer deg og bli med det. Hvis du er en LHBT person, bli et LGBT-gruppen eller gay-straight alliansen. Finne folk som ikke behandler deg dårlig og stole på dem for support. Mobbing gjør vondt også mindre når du er sosialt mer knyttet fordi du har andre mennesker til å vende seg til, og som kan gi deg råd om hva du skal gjøre.
  • Utenfor finne gode støttenettverk eller enkeltpersoner, bør du vurdere å ta klasser på en annen skole, overføre eller bli med en gruppe mennesker som liker det samme hobby som du gjør eller bytte jobb. Når en gruppe mennesker behandler deg på en dårlig måte, betyr det ikke at alle grupper vil behandle deg dårlig, dessverre, kan det føles som dette mens du blir utsatt for det, så komme bort fra mobbing-aktivert miljø er avgjørende.
 7. 7
  Gjenkjenne dine rettigheter og ta rettslige skritt hvis det er aktuelt i din situasjon. For eksempel i USA, har du rett til utdanning, og hvis en administrasjon på den offentlige skolen tillater mobbing som forstyrrer denne retten, har du sannsynligvis rettslige skritt. Grupper for å se nærmere på for støtte inkluderer ACLU og Lambda Legal. Mobbing er ikke tillatt i mange jurisdiksjoner enten gjennom lovgivning eller politikk, så søke juridisk råd om hvilke rettigheter du har som ansatt.
  • Se Hvordan håndtere mobbing og trakassering for mer informasjon.
  • I alle tilfeller av å snu til myndighetene om hjelp, være bevæpnet med riktige fakta. Mens følelsene saken, er det også viktig at du er i stand til å videresende de riktige fakta, slik at myndighetene er i stand til å svare på handlinger av fordommer og hat. Hvis myndighetene mistenker at du er usikker eller uklar, kan dette være en grunn til at de ikke er i stand til å støtte deg.
 8. 8
  Ikke slå av misbruk du mottar fra andre innover. En av de uheldige virkningene av mobbing og stigmatisering er at ofte er de som berøres av den absorbere de negative meldinger om seg selv de får fra andre. Aktivt prøver å unngå dette. Fortsett å ta vare på din helse og følelsesmessige velvære. Hvis du har tanker om selvskading som et resultat av ditt blir mobbet, oppsøke en støttende terapeut eller rådgiver. Hvis du er i høytstående fare for å skade deg selv, ta kontakt med et selvmord hjelpetelefon, Trevor Project, og eller gå til din nærmeste akuttmottaket. Ingen mobber og ingen myndighet er verdt å ta livet ditt til, noensinne.
  • Nå ut til andre som går gjennom den samme opplevelsen som deg. Støtte dem og gi uttrykk for din bekymring for dem også, gi hverandre styrke.

Tips

 • Dessverre kan mobbing være florerer i college eller de voksnes verden, det bare tar på forskjellige egenskaper som kan gjøre at du føler det er mer subtil selv fortsatt som biting og sårende. Men i slike tilfeller kan du ha større spillerom til å takle situasjonen. Hvis mobbing i skolen er spesielt ille eller påvirker karakterene dine, kan du finne det lettere å overføre skolene selv om dette bør bare skje etter å ha fulgt opp eksisterende veier for støtte. Hvis det skjer på arbeidsplassen din, kan du kontakte HR-avdelingen eller eksterne rådgivningstjenester hvis du føler du ikke kan stole på menneskelige ressurser. Til syvende og sist, kan det hende du trenger for å få en arbeidskontrakt advokat hvis du finner ut at alle knyttet til arbeidsplassen din er lukke opp.
 • Kjempe tilbake bare hvis det er nødvendig (ingen valg).
 • Husk at mobbing er en funksjon av hvor du er, kulturen og menneskene rundt deg. Når du går til et annet sted eller en annen skole eller gå videre i livet, vil mobbingen ikke nødvendigvis følger deg.
 • Hvis noen mobber deg, og det er ingen voksne rundt, prøver å ignorere, bøller vanligvis vil ha oppmerksomhet.
 • Når du arbeider med mobbing, finne måter å opprettholde selvtilliten er nøkkelen. Lese bøker er en god, personlig måte til dette, kan samtidig diskutere dine bekymringer med en rådgiver eller terapeut også være svært nyttig.
 • Dessverre er det mange mennesker som føler at mobbing er berettiget, og arbeide for å nedfelle en slik mobbing i sine lokale skolen lover og forskrifter. Hvis du bor i et slikt fellesskap, være forberedt på en oppoverbakke kamp bør du velge å utfordre disse lovene.
 • Mobbing kan skje hvor som helst til hvem som helst. Selv i ellers liberale eller tolerante områder, kan mobbing fortsatt skje. Alles erfaring er unik, og du bør ikke tvile noen fra samfunnet som hevder å bli mobbet hvis du ikke har opplevd det selv.

Advarsler

 • Sørg for at du er fysisk trygge, og rapportere trusler eller vold mot deg til politiet.
 • Ta vare på din mentale velvære. Blir mishandlet av andre kan gjøre at du føler virkelig dårlig om deg selv, og hvis det blir til hodet ditt, bør du vurdere å se en rådgiver eller terapeut. Å se noen for rådgivning er ikke et tegn på svakhet.