Wkano

Hvordan se høyere

For vertikalt utfordret menn og kvinner kan ønsket å se høye virke som en uoppnåelig drøm. Selv om du ikke kan være i stand til å endre vekst som naturen ga deg, kan de rette klærne og tilbehøret faktisk hjelpe deg å komme høyere enn du er. Vertikale mønstre, solide farger og tettsittende passer er blant de mange plagg detaljer som kan skape en illusjon av høyde.

Trinn

Hvordan se høyere. Bruk vertikale linjer og unngå horisontale utskrifter.
Hvordan se høyere. Bruk vertikale linjer og unngå horisontale utskrifter.

Kjønnsnøytrale råd

 1. 1
  Bruk vertikale linjer og unngå horisontale utskrifter. Tenk pinstripes, folder, og vertikale glidelåser. Vertikale linjer trekker øyet opp og ned, noe som fører til at øyet å ta i mer høyde enn bredde. Horisontale linjer, på den annen side trekker øyet side til side, slik at øyet å ta i flere mindre bredde og høyde.
 2. 2
  Match toner eller gå for en monokromatisk utseende. Iført forskjellige farger deler en persons kropp i separate segmenter. Iført den samme fargen, eller toner som er innenfor samme område, opprettes en heltrukket linje for en observatør øye for å plukke opp. Å ha kroppen fordelt på færre segmenter skaper en illusjon av høyde.
 3. 3
  Stick med solide farger og små mønstre. Store mønstre har en tendens til å overvelde og dverg personen seg dem, spesielt hvis den enkelte allerede har en petite figur. Solide farger og små mønstre skape visuell interesse uten å redusere brukerens høyde.
 4. 4
  Unngå baggy klær. Folk som bærer løs, oversized plagg kan ende opp som ser "tapt" i sine klær, som kan gjøre dem virke bredere og kortere enn de faktisk er.

Råd for kvinner

 1. 1
  Holde håret kort. Langt hår kan "drukne" kortere kvinner. En frisyre som stopper over skulderen hindrer en kvinnes låser fra å overvelde hele hennes skikkelse.
 2. 2
  Sette håret opp. Hvis du foretrekker langt hår, bør du vurdere å sette den tilbake i høye hestehaler, boller og andre up-do-er. Hår som strekker seg flere inches over hodet legger inches til høyden din. Videre holde håret hindrer tilbake deg fra "drukne" i seg.
 3. 3
  Legg lag eller høydepunkter til låser. Lenge har rett hår som henger ned i et enkelt lag i overveldende virkning. Legge hakkete lag eller høydepunkter bryter opp monotonien av langt hår, noe som kan bidra til å forhindre den fra dvergvekst deg.
 4. 4
  Slitasje hæler. Enten du velger halv-tommers hæler eller tre-tommers hæler, disse skoene legge høyden og gjør at du ser høyere. Opt for tynne hæler enn tykke, siden skinny hæler er mer effektive i å skape en slank vertikal utseende mens tykke plattformer kan gjøre føttene dine ser vektet og tung.
 5. 5
  Stick med open-toed sko eller sandaler. Viser mer hud på foten er en enkel måte å forlenge utseendet på din høyde. Jo mer hud en observerende øye merknader på beinet ditt, vil jo lenger beinet virke. Jo lenger beinet synes det høyere du ser.
 6. 6
  Unngå sko med ankel stropper. Ankel stropper skjære beinet av med en horisontal linje på toppen av foten, noe som reduserer lengden av leggen samt fremkomsten av høyden.
 7. 7
  Se etter bluser med dype, vertikale utringninger, som v-hals. En dyp v-hals holder øye ser opp og ned, mens mannskap nakker, scoop halser, og andre horisontale utringninger trekke øyet side til side.
 8. 8
  Forkorte skjørt sin kant nederst. En kant nederst som stopper ved kneet eller over det ser flatterende på kvinner av kort til middels høyde. Viser flere ben gjør bena ser lenger, noe som maksimerer illusjon av høyde.
 9. 9
  Stick med skjørt og bukser som holder bena ser balansert. Tenk A-line skjørt og boot-cut jeans. Stiler som blusse ut på kneet eller leggen hjelp balansere ut den naturlige bredde på hoftene. Koniske stiler kan gjøre at du ser topptung som i sin tur kan gjøre bena ser kortere. Kortere utseende ben kan gjøre at du ser kortere overall.
 10. 10
  Hold bena i samme farge som skoene dine. Hvis du har tenkt på seg en kjole med nakne ben, bør du vurdere en naken sko. Alternativt, hvis du har tenkt på seg mørk vask jeans eller svarte slacks, prøv en svart sko. Holde sko og ben gulvbelegg i samme farger som gjør det vanskeligere for øyet å skille der beinet slutter, og foten begynner, slik at beinet ser lenger som resultat.
 11. 11
  Bruk høy innsnevrede bunner. Øyet forutsetter naturligvis at beinet starter på midjen. Ved å ha en waistline som hviler over hoftene, hjelpe deg bena ser lenger, og hjelper deg til å se høyere. Av denne grunn bør du også unngå lave bukser som kanskje bare gjør bena ser kortere.
 12. 12
  Stick med tynne belter med tykke belter. En skinny belte knyttet rundt din naturlige midje kan bidra til å definere din figur, og kan se flatterende. Et bredt belte vil definere din figur, men den tunge horisontal linje vil også dele deg i to og føre til at du også ser kortere, snarere enn høyere.
 13. 13
  Sats på lange, duker tilbehør. Prøv lange skjerf og halskjeder som drapere ned foran ditt. Disse brikkene trekke øyet opp og ned, slik at det å ta i hele høyden.
 14. 14
  Unngå over-sized poser. Voluminøse skuldervesker og Fanny packs få deg til å se bredere på midje og hofte. Hver gang du føre øyet å ta i bredden, reduserer du mengden av høyden det tar i. Små clutcher og små skuldervesker på smale stropper er mye bedre alternativer.

Råd for menn

 1. 1
  Legg høyde til frisyre din. Hold sidene av håret pent trimmet, men la nok av hår på toppen. Den ekstra volum på toppen, når matchet med redusert volum på siden, legger inches til din byggehøyde. Dette trikset fungerer spesielt godt hvis du bruker gel for å skape en bustete stil.
 2. 2
  Vurder å bruke hæl setter inni skoene. Heel inserts skli inni skoen og løfte foten en tomme eller mer, fysisk legge høyde. Unngå hæl inserts hvis du regner med å ta av deg skoene i offentligheten, men. Også unngå inserts hvis du allerede har en sko med en tykk hæl.
 3. 3
  Prøv en kjole sko med moderat hæl. Noen herresko ser fint med en halv-tommers hæl, men du må være forsiktig med å velge den rette stilen. For best resultat, stick med svarte dagdriver stil pumper eller støvler. Unngå iført joggesko eller vanlige kjole sko som bare har en ekstra hæl.
 4. 4
  Slitasje beskjæres dressjakker. Generelt, jakker bygge opp skulderen, utvide din vekst og skape en illusjon av høyde. For å maksimere denne illusjonen, bør du vurdere et beskåret jakke hvor bunnen hem kutt av på samme tidspunkt som håndleddene. En jakke som stopper på det punktet viser mer av bena, slik at bena ser lenger. Lengre ute bena vil hjelpe deg å se høyere overall.
 5. 5
  Prøve ut en smal slips. En smal slips skaper en slank, vertikal linje som trekker øyet opp og ned. Tykkere bånd har mer bredde, noe som reduserer effektiviteten av denne taktikken.
 6. 6
  Sats på smale folder og en mindre cuff på håndleddene. En høyere mann bærer vanligvis en sort frakk, slik at en halv tomme av den konstante cuff viser ut over kanten av jakken ermet. Bruk din dress slik at bare en kvart tomme av dine cuff viser, i stedet. Den smalere horisontal linje gjør armene ser lengre enn en tykkere linje ville. Likeledes, smalere folder sammen din krage eller jakkeslaget også redusere den økende effekten av disse horisontale folder. Generelt, jo mindre bredt du ser, jo høyere du ser.
 7. 7
  Hold casual skjorter kort, men ikke for kort. Kortere skjorter eksponere mer av låret, og skaper en illusjon av både benlengde og totalhøyde. Se etter skjorter som ender et sted rundt bunnen av tommelen. Kortere skjorter kan se ut som om de er for små for deg, men.
 8. 8
  Skreddersy dine bukser slik at de børste mot lissene på skoene dine. Bukser som er altfor lenge vil gjeng opp på bunnen, som trekker oppmerksomhet til kortvoksthet. Bukser og jeans bør ha en lavere hem som slår rundt skolissene. Også unngå bukser som «slår opp" eller brett over på bunnen hem, siden dette har en tendens til å skape tykke horisontale linjer som forkorter benet.
 9. 9
  Bruk bukser som treffer din naturlige midje. Low-slynget jeans gjør ser bena stout og butte. Hold deg buksene knakk og belte i din naturlige midje for å maksimere lengden på beinet.
 10. 10
  Bevege seg mot mørke bukser. Mørke farger har en slankende effekt, som gjør ser bena slank og lang. Tenk svart kjole bukser og mørk vask jeans.
 11. 11
  Slitasje detaljer høyere opp. Bruk en lomme kvadrat eller lyse tie å legge til detaljer til en dress, eller se på casual skjorter med epåletter og øvre lommer. Når du bærer detaljer høyere opp, oppfordrer det en observerende øye å flytte opp fra føttene mot hodet, slik at øyet å ta i mer høyde.
 12. 12
  Unngå å trekke oppmerksomhet til dine lemmer med shorts og korte ermer skjorter. Korte menn er vanligvis kort fordi de har kortere lemmer. Skjorter og bunner som trekker oppmerksomheten til dine lemmer bare understreke det faktum at du mangler lange lemmer. Vurder å bruke lengre plagg laget av lette materialer når været så vidt begynner å varme opp, siden disse vil holde deg kjølig uten å trekke oppmerksomhet til dine lemmer. Lagre kortermede skjorter og shorts for uutholdelig varmt vær.

Tips

 • Opprettholde god holdning, selv når du sitter. Sørg for at ryggen er godt presset mot stolen.
 • Stå rett opp. God holdning kan legge til et par inches bort på høyden din, men slouching gjør at du ser kortere og tykkere. Stå høyt med skuldrene ned og litt tilbake.
 • Hold deg slank og passe. Slankere individer har en tendens til å se høyere, mens plumper folk ser kortere og mer kompakt enn de faktisk er. Mens stående, er det menneskelige legeme som en vertikal linje. En slank figur skaper en smal vertikal form som er lett å få øye på, men denne vertikale formen er mindre opplagt på en bredere figur.

Ting du trenger

 • Montert klær
 • Hæler
 • Open-toed sko
 • V-hals topper
 • Korte skjørt og kne-lengde skjørt
 • Med høyt liv bunner
 • Tilbehør
 • Heel inserts
 • Beskåret jakker
 • Smale slips
 • Skreddersydde bukser
 • Langermede skjorter