Wkano

Hvordan starte en sosial klubb

Lær hvordan du kan starte din egen sosiale klubb for å møte nye venner. Dette eksemplet forklarer hvordan du starter en skissering klubb for kunstnere, men kan brukes til andre typer klubber i tillegg (som lesing grupper, strikking grupper, eller hva du måtte like)

Trinn

Hvordan starte en sosial klubb. Har en hobby eller tema klar.
Hvordan starte en sosial klubb. Har en hobby eller tema klar.
 1. 1
  Har en hobby eller tema klar. Hvis tegningen er din greie, og du vil møte flere kunstnere, som fungerer bra, men kanskje det er noe annet du vil gjerne prøve for eksempel å strikke koder eller iscenesettelse rare "happenings" rundt byen din.
 2. 2
  De fleste klubber begynner virkelig liten, med en kjernegruppe av venner. Har du et par venner som deler din interesse? Foreslå en tid og et sted å henge ut og gjøre ting (enten det er å skissere, eller snakker om en bok, eller hva.
 3. 3
  Antar du alle hadde det gøy, satt opp en annen tid til å møte opp og gjøre det samme. Prøv å gjøre det neste møtet en uke fra da, og foreslår at dine venner inviterer andre til å delta.
 4. 4
  Hvis du ikke allerede har gjort det, starter opp en konto på et sosialt nettverk som Friendster eller myspace, twitter eller facebook. Finn nye mennesker og introdusere deg selv til dem. Fortell dem om klubben og invitere dem til det.
 5. 5
  Hvis du ønsker å utvide din klubb enda lenger, vurderer å starte opp en gruppe BBS system, legge inn en annonse på Craigslist, sette opp løpesedler, og går til klubber med et lignende tema til "skalp" folk til å bli med din gruppe.

Tips

 • Forutsatt at klubben er å få en anstendig mengde mennesker dukke opp, sørg for å fortelle det til folk som du inviterer (dvs. si 'siste gang vi hadde en veldig fin valgdeltakelse, tok vi over hele toppetasjen av X kaffehus') Folk er fascinert av ting som er populære.
 • Den sosiale tone av klubben bør avhenge av dine overordnede mål. Hvis du ønsker å møte et bredt spekter av mennesker og øke tall, sørg for å være vennlig og hjelpsom til nybegynnere i området av interesse. Hvis du vil ha motsatt effekt, sette en tone av eksklusivitet og gjøre folk hoppe gjennom ringer for å delta.
 • Når det kommer til klubber, noen vil komme og noen vil gå, så det er viktig å holde møte nye mennesker å invitere. Forutsatt din klubb er ikke dårlig du vil få noen få mennesker som vil holde seg, og begynne å invitere sine venner, og så videre og så videre. Slående en balansert mellom struktur og kreativ frihet i gruppen er nøkkelen: for mange regler og folk vil ikke delta, for få, og de tror de ikke trenger å dukke opp.
 • Jeg kan ikke understreke dette nok: Hold det lett og uformell. Ikke ta noen gavel å banke og kunngjøre begynnelsen av møtet. Når vi inviterer folk, fortelle dem at folk som allerede går er en veldig morsom gruppe, og oppfordre dem til å ta sine egne venner også.
 • Selger litt mat til medlemmer til å gjøre litt mer penger for klubben!
 • Kaffebarer gjøre awesome møteplasser.

Advarsler

 • Ikke noen gang, noensinne sutre om det hvis ikke mange mennesker er å dukke opp. Aldri tigge folk til å dukke opp. Det vil bare ha motsatt effekt.
 • Ikke bli skuffet hvis deltakelse er ikke høy. Bare konsentrere seg om å ha en god tid med de menneskene som er der.
 • Du må kanskje finne et større møte område hvis klubben blir for vellykket.
 • Ikke prøv å gjøre en haug med motbydelige ting som prøver å sette opp en komité eller nyhetsbrev for tidlig. Som byråkratisk tull skremmer mange mennesker utenfor. Husk, folk vil ha det gøy!

Ting du trenger

 • I begynnelsen trenger du en kjernegruppe av to eller tre venner som er forpliktet til å delta på klubben din hver uke. Hvis det ikke er mulig, deretter invitere et stort antall mennesker på en gang.
 • Være sosial og utadvendt, og har lyst til å møte nye mennesker