Wkano

Slik oppdager tegn på uorganisert ansatte

Uorden kan ødelegge alt fra tidsfrister til produktivt arbeid relasjoner. Som leder av ansatte, hjelper det hvis du oppdager uorganisert og uproduktiv atferd tidlig og søke å rette på det så best som mulig. Her er noen tanker.

Trinn

Slik oppdager tegn på uorganisert ansatte. Vurdere hvorvidt medlem av personalet søker for mye hånd-holding.
Slik oppdager tegn på uorganisert ansatte. Vurdere hvorvidt medlem av personalet søker for mye hånd-holding.
 1. 1
  Vurdere hvorvidt medlem av personalet søker for mye hånd-holding. Ansatte som føler seg tvunget til å kontinuerlig komme til deg for råd og klarsignal kan utsette, usikker på deres evner og uorganisert. Er en medarbeider kommer til å se deg for mange ganger for å be om råd, retning, instrukser? Det er sannsynligvis bare et problem hvis de gjør dette mer enn du forventer av en person på det nivået. Se Hvordan å delegere for flere råd.
 2. 2
  Se for tidsfrister som passerer uten tilstrekkelige, betimelig svar. Hvis en medarbeider er stadig mangler tidsfrister, er dette et rødt blinkende lys. Det betyr for eksempel ansatte kan ikke holde oversikt over kommende tidsfrister og behovet for å holde ting rullende sammen for å møte fristen. Alternativt kan det være mange unnskyldninger for å utsette tidsfrister at ringen hul og gjøre noe for å forbedre prosjektet jobbes med.
 3. 3
  Ta oppmerksom på forsøk på å håndarbeide deler tilbake til deg så oppgaven delegator. Dette er kjent som "reverse delegasjon", og kan være litt som en tenniskamp, ​​med ballen blir lobbet frem og tilbake før det er klart at noen ikke akseptere ansvar betrodd dem.
 4. 4
  Vær på vakt når en medarbeider holder innlevering arbeid som er substandard og trenger omarbeiding til en høy grad. Dette handler ikke bare om rettskriving, grammatikk og waffling feil. Dette handler om store misforståelser i retning, i kvalitetsnivå, i point-of-trening forståelse og produksjon av arbeidet til et nivå som forventes av personens evner. Det kan tyde siste minutt rush-jobber og mangel på seriøse innspill og refleksjon over tid.
 5. 5
  Se etter tegn på for mye slacking off. Hvis du fortsetter å komme borti dem på vannet kjøler, og hver gang du slår rundt de chatter til en annen kollega igjen, denne medarbeider sannsynlig utsette og unngå å sette hodet til oppgaven. Selv bor sent kan være et tegn på ikke å gjøre det meste ut av timer i løpet av dagen, og panikk for å fange opp senere på kvelden.
 6. 6
  Sjekk dine egne følelser om noen økt arbeidsmengde. Hvis du føler at arbeidsmengden hoper seg opp, og du har å gjøre opp for dårlig arbeid fra noen andre på laget, er det fullt mulig at de ansatte ikke blir tilstrekkelig oppgave i å holde organisert. Du er ikke ment å gjøre opp for mangelen deres, heller, er du der for å styre tid slips og få de riktige personene gjør riktig arbeid.
 7. 7
  At det skal fungere bedre. Mye av dette er ditt ansvar som leder og oppgave delegator, at du må få øye på skiltene, og handle umiddelbart. Her er noen ideer for å håndtere procrastination og under-skilling (alle disse tingene vil gi dine ansatte med synlige skilting for å komme videre med det):
  • Få bistand hvis ansatte trenger tid ledelse eller organisatoriske ferdigheter som du ikke har tid til å undervise, eller trening kompetanse i.
  • Hold tidsfrister som er merket på en tavle der alle ser dem hver dag.
  • Være vanlig om å sjekke om arbeidet pågår.
  • Sjekk at arbeidet er utfordrende nok for de ansatte. Noen ganger mangler tidsfrister er et tegn på kjedsomhet, og viser deg at en medarbeider har vokst ut hva han eller hun pleide å nyte eller være god på. Kanskje det er tid for nye ferdigheter, oppgaver og roller.
  • Se på opplæringsbehov for upskilling. Hvis dette ikke er levedyktig, vurdere å skifte oppgaver rundt til de mest dyktige og holde mindre dyktige medarbeidere gjør oppgavene de er effektive på å gjøre.

Tips

 • Forbedre ressurser hvis de ansatte sliter som følge av mangel på tilgang til dem.
 • Prøv peer-watch. Hvis du kan engasjere kolleger å dele prosjekter med andre, vil de rynke på kaste bort tid atferd som kutt i sin tid og resultatutvikling, og vil bidra til å holde fristen mangler typer under mer kontroll. Det er ikke deres rolle å gjøre kollega møte fristen (det er fremdeles din for å administrere de frister), men gruppepress og sammenhengende ansvar er gode motivatorer når andre ikke ønsker å bli sluppet ned.
 • Husk, kan en medarbeider som holder komme tilbake for retning skal anerkjenne en delegator sin (din egen) tendens til å detaljstyre.

Ting du trenger

 • Whiteboard eller planlegging diagram
 • Kompetansehevende kurs