Wkano

Hvordan takle å ha en stor rumpe som tenåring

Noen kvinnelige tenåringer merke at deres rumpe vokser raskere enn resten av kroppen. Noen ganger er det fordi de startet puberteten tidligere. Andre kan være bare velsignet med genetikk av en stor plass. Hvorvidt du er en tidlig Bloomer, kan oppmerksomheten bli ganske irriterende og kvalmende. Mange gutter får gal, og de fleste andre jenter får misunnelig og kanskje ikke ønsker å være din venn. Ikke gi opp på deg selv! Sjekk ut følgende trinn for å komme til enighet med din kroppsfasong.

Trinn

Hvordan takle å ha en stor rumpe som tenåring. I privat, se i et speil i full lengde med og uten klær på.
Hvordan takle å ha en stor rumpe som tenåring. I privat, se i et speil i full lengde med og uten klær på.
 1. 1
  I privat, se i et speil i full lengde med og uten klær på. Evaluer din kroppsfasong. Er du stor eller svingete over, eller er det bare baken som du tror er stor? Størrelsen er relativ. Vi jenter er alle unike individer. Endre hva du kan, men akseptere det du ikke kan endre.
 2. 2
  Bruk en lang, baggy skjorte hvis du ikke ønsker så mye oppmerksomhet fra gutta, hvis situasjonen tillater det.
 3. 3
  Få et medium Figurbetont som går til midten av baken hvis du ønsker å være stilig. Ikke ha en stram skjorte eller en posete t-skjorte, men en som skjuler vekten din, uansett om du er tung eller mager.
 4. 4
  Slitasje skjorter som går under beltet eller til toppen av der baken starter.
 5. 5
  Bruk fargerike topper, siden stoffet distraksjon vil bidra til å trekke oppmerksomheten bort fra kurvene.
 6. 6
  Tren ved å følge et treningsprogram, enten aerobic eller vekt-trening, gåing eller jogging, til tone baken og det samlede kroppen. En passform og tonet stor rumpe er bedre enn bare en stor rumpe. Du kan gjøre ekstra øvelser for glutes å forme dem opp videre. Vurdere en bedre kosthold.
 7. 7
  Bruk topper som flyter over rumpe eller hofter som babydoll topper, floaty a-linje skjørt, imperium innsnevrede kjoler, osv..
 8. 8
  For bukser, bære rett legged, boot cut, eller litt fakles bukser, bør disse selv din nedre halvdel ut.
 9. 9
  Vet at som tenåring, de fleste jenter har fortsatt mye å vokse å gjøre. Hvis du er en, husk at kroppen din vil fortsette å endre seg og modnes. Baken kan bare bli større eller bli i forhold til resten av kroppen din.
 10. 10
  Hold deg trygg og være stolt! Masse de mest ønskede kvinnelige kjendiser har rumper at "wow" som Beyoncé, Jennifer Lopez, Pippa Middleton, Jessica Biel, Sofia Vergara, Shakira, og Tyra Banks. Også mange gutter som jenter med store rumper, så hvis du ønsker å kle for en fyr, prøv lyse bukser som omfavner baken for å hjelpe den skiller seg ut.
 11. 11
  Husk at, til slutt, vil det ikke alle være et stort problem. Jenter begynner å akseptere seg selv og slutte å være misunnelig på andre (for hvorvidt hennes rumpe er større enn de fleste andre jenter), og gutta som gjorde narr av rumpa di alle begynner å roe litt og behandler deg med respekt.

Tips

 • Forstår at mange gutter finner en jente med en velskapt stor rumpe svært attraktive, så godta og nyte hva mange andre jenter ikke har.
 • Du bør være forsiktig hvis du virkelig prøver å tiltrekke deg oppmerksomhet ved måten du kler deg. Vær selektiv og enda viktigere, smakfull når du kler deg å håndtere dine kurver.
 • Hvis du ønsker guttene å legge merke til den store rumpe stedet for å gjemme den, bruke Levis eller varmt utseende jeans. Gutter vil finne din store rumpe veldig sexy hvis du bruker en av disse.
 • Vit at du vokser og kroppen endrer seg dag for dag. Som du modnes, vil baken ofte bli mer på linje med resten av kroppen funksjoner.
 • Ikke gå med baken spretter eller fra side til side.
 • Generelt, ikke bære stramme klær.
 • Tendens til å gjøre din store klær uttalelse fra livet og opp.

Advarsler

 • Ikke ha Så Lows (c), fordi som trange jeans overdrive de baken sammen med å vise din pantie linje og / eller ville vise baken-crack.
 • Ikke ha "super-skinny jeans", som de vil bare overdrive baken.
 • Ikke gå i bukser som taper, da disse vil fremheve din nedre halvdel veldig mye.
 • Ikke ha en stram skjorte som går lavere enn dine baklommer. Det gjør det ser mye større, spesielt når du går.

Ting du trenger

 • Passende klær som løse skjorter, shorts eller skjørt som er figur smigrende.
 • Tillit, men prøver ikke å være flørtende hvis du ikke vil ha dårlig oppmerksomhet.