Wkano

Hvordan takle mobberne

Mobberne kommer i alle former og størrelser, og de ​​fleste av oss har til å håndtere dem på ett eller annet. Imidlertid kan håndtere mobberne i skolen være spesielt plagsom. Dette fungerer også for voksne! Mobbing kan være et alvorlig problem, både i skolen og på arbeidsplassen. Det har også vært tilfeller av både barn og voksne begå selvmord på grunn av mobbing.

Trinn

Hvordan takle mobberne. Vite hva slags bølle du arbeider med.
Hvordan takle mobberne. Vite hva slags bølle du arbeider med.
 1. 1
  Vite hva slags bølle du arbeider med. Hva gjør han til andre, og hvordan reagerer han med ulike situasjoner?
  • Aggressiv mobberne er sannsynlig å misbruke fysisk og uten å nøle. Prøv å føle den indre deg alltid tror du har ditt liv han / hun ikke kan ta det fra deg. Tror du vil være sterkere enn ham, er du sterkere enn ham.
  • Spotter mobberne er verbalt fornærmende (ringer navn, gjør vitser, erting, osv.).
  • Indirekte mobberne spre rykter, ekskludere andre, og trakassere sine ofre når det er mulig. Prøv å overvinne rykter, fortelle alle det er ikke sant, og mobberen bare ønsker oppmerksomhet.
  • Cyber ​​bøller trakassere andre barn gjennom direktemeldinger, e-post og eventuelle andre elektroniske midler. Det er mer spesifikke måter å håndtere online mobberne. Den beste måten er å slette dem og ikke lest noe de sier. Pass på å blokkere mobberen også.
 2. 2
  Arbeid deg rundt mobberne. Prøv og unngå dem i skole og sosiale situasjoner. Hvis de går et sted på samme måte som du gjør, prøv en annen måte, hvis de ikke kan finne deg, kan de ikke mobbe deg. Ikke gå hvor som helst i nærheten av dem, prøv å unngå dem, men viser ikke at du unngår dem. De vil som regel lese dette som frykt / suksess, og de vil mobbe deg mer som et resultat.
 3. 3
  Vis minimal reaksjon på mobbing. Ikke vis mobberne at du føler deg såret hvis de gjør noe som gjør deg ukomfortabel, bare gå av. Mobberne få tilfredsstillelse fra å gjøre andre føler vondt eller ubehagelig, så gi dem en reaksjon kan bare oppfordre dem videre. Mobberen ønsker oppmerksomhet og hvis du viser dem at de er følelsesmessig skade deg, de vil få mer glede ut av å gjøre dette.
  • Denne taktikken kan slå tilbake avhengig av bølle, så leste situasjonen nøye. Noen mobbere vil føle deg trygg pine deg, (som de liker at handlingen i seg selv) hvis de ser at du ikke lider av sine handlinger.
  • Du kan ikke snakke fornuft til en irrasjonell person. Gange med verdighet, sier du har bedre ting å gjøre med tiden din. Hvis det fortsetter, stå opp for deg selv. Hvis det fortsetter eller ikke fortsetter, sørg for å stå opp for andre.
 4. 4
  Ikke gjør vitser på egen bekostning å prøve å bevise at det er ingenting de kan gjøre for å såre følelsene dine. Dette vil bare ta dem, og de vil ofte chip i med sin egen latterliggjøring og ydmykelse å senke selvtilliten.
 5. 5
  I stedet reflektere en fornærmelse tilbake til en verbal angriper. Hvis oppnådd i det offentlige, kan dette lokke fram latter fra omkringliggende jevnaldrende eller ofre på mobberen regning. Dette er en bølle verste mareritt, da de er de-throned fra sin maktposisjon over deg. Husk å ikke vise mobberen den oppmerksomheten de er sulten på, da dette vil gi mobberen av gleden av å faktisk såre andre følelsesmessig.
  • Unngå fornærmende mobberen hvis de har en historie av å være i stand til fysisk å mobbe deg, da dette setter i gang en konflikt som du ikke kan vinne. I stedet for å forverre situasjonen, gange unna. Rapportere dette til en autoritet figur hvis du tror du er i fare.
 6. 6
  Rapportere all mobbing til en autoritet figur. Vurder dine foreldre, rådgiver på skolen, rektor, eller noen andre som kan håndtere eller straffe mobberen og beskytte din sikkerhet. Det er viktig at du snakker med noen om ditt problem å få det til å slutte. Ikke bekymre deg om hevn som mobberen kan ta hvis du rapportere hendelsen, de vil skade deg uansett og berolige dem ikke løser problemet. Du kan også gå til å fortelle en god venn. En god venn inkluderer dem som står opp for deg, og du står opp for dem også til enhver tid.
  • Hvis det er en mobbing undersøkelse på skolen din alltid skrive navnet ditt ned. Ikke vær flau. Du vil sannsynligvis begynne å snakke med noen som er veldig erfaren, og dette kan være overraskende nyttig. Du kan føle deg veldig liten, men i virkeligheten er du større enn mobberen.
 7. 7
  Hjelpe andre. Mobberne er folk som prøver å gjøre seg selv ser bra ut. Alt de ønsker er oppmerksomhet ta det fra dem, og de har ingenting. Men du kan se bedre ved å hjelpe andre! Prøv og spør mobberen hvorfor de plukker på folk. Det er aldri en god nok svaret på dette spørsmålet. Hvis du ikke ønsker å be mobberen denne styrken dem til å være ubehagelig, men sørg for at ikke mobbing dem!
 8. 8
  Ta karate leksjoner. Dette vil gi deg selvtillit og evne til å forsvare deg selv og kjempe skikkelig. Du vil også lære hvordan å ikke synes å være et lett mål.
  • Gå med en målrettet selvtillit og en "ikke du tør rotet med meg holdning. '
  • Vær oppmerksom på dine omgivelser. Gå med hodet opp ser frem i den retningen du er på tur, bruke sidesynet å være klar over menneskene rundt deg. Uansett hvor usanne dette er, handle trygg og stå høyt.
 9. 9
  Lær selvforsvar. Dette er veldig viktig bør du trenger å slåss, gjøre det med all din kraft, ikke motvillig. En Tang Soo Do Selvforsvar klassen vil lære deg å gjøre dette.
  • En rask spark i lysken vil gjøre at personen føler seg ør og ser flau lenge nok for en flukt. Mobberne ikke alltid brukes til andre får det beste ut av dem.
  • Hvis mobberen er gripe deg eller presser deg, det er faktisk en fordel. Prøver virkelig hardt for å holde balansen. Grab en av armene hans med venstre hånd og traff hans / hennes albue med den andre. Så, med venstre hånd, skyve bort den gjenværende arm.
  • Hvis lysken ikke fungerer, kan du prøve solar plexus (rett under ribbeina), eller sparke et kne for å gjøre personen turen.
  • Løpe, komme til et trygt sted, og ringe etter hjelp.
 10. 10
  Overliste dem. Mobberne er vanligvis ikke veldig smart eller vittig, slik at du kan bruke dette til din fordel.
  • Enig med dem om alt. For eksempel, hvis mobberen sier: "Hva er galt med deg?" si: "Pretty much alt, hvorfor du spør?" Å agitere dem enda mer, selv om de forsøker å du kompliment etter det, er uenig med dem. Så hvis mobberen sier "Du er et geni", si "Nei jeg er ikke det, men jeg er en idiot."
  • Ler av alt de sier, og jo verre fornærmelse, jo hardere du skal le. Ingen falsk! Prøv å tenke på det som noe veldig morsomt og faktisk le. Dette er unektelig frustrerende for en mobber, fordi de vil ha deg til å gråte, ikke le. (Jeg tror ikke ler så hardt du gråter teller.)
  • Skrike et sitat på toppen av lungene til ansiktet. Du bør bare prøve dette når de har tråkke på deg føtter eller generelt gjøre noe wordlessly irriterende. Det er mange gode ting å sitere, for eksempel det første verset i JABBERWOCKY, sanger som har vært mest glemt, ("Jeg er jeg, Don Quixote, Man of LaMancha") eller gjøre opp noen av dine egne ("Jeg ønsker en dollar slik at jeg kan kjøpe en fisk! "). I dette tilfellet er tilfeldig stikkordet.
  • Bruk gamle - gammeldags fornærmelser. "Attercop" og "Simple" er noen gode.

Tips

 • Ikke ta noe mobberne sier til hjerte - de er ikke verdig dine tårer! Ikke la deres ord stoppe deg fra å oppnå dine mål! Vise tillit, og vise dem at deres ord har ingen effekt på deg.
 • Noen mobbere kan bare være sjalu på deg. De bare mobbe deg fordi du har et stort talent som de ikke har, så vær stolt av det du gjør. Calling navn er ikke morsomt. Egentlig hva som er dypt inni dem mobberne er at de ikke har guts til å gjøre hva du gjør best.
 • Vær selvsikker og stå på bakken.
 • Tips noen andre du føler deg truet. Hvis du har lest noen skremmende historier om folk som blir mobbet i 8 år, er hovedproblemet mangel på kommunikasjon.
 • Aldri prøve å få hevn. Det vil glede dem enda mer. Prøv den tause behandling.
 • Aldri si noe ille å være defensiv. Gjør hva mobberen gjør for "hevn" betyr at du er like ille som de er.
 • Overse dem og gå bort-det er det beste alternativet. Alt de ønsker er oppmerksomhet.
 • Vær oppmerksom på dine omgivelser. Gå med hodet opp ser frem i den retningen du er på tur, bruke sidesynet å være klar over menneskene rundt deg.
 • Gå med en målrettet selvtillit og en "ikke du tør rotet med meg holdning. '
 • Uansett hva du gjør, ikke faktisk kjempe mobberen med mindre du er i alvorlig fare for skade.
 • Husk at mobberne kan ikke skade deg. De ønsker bare å vise at de er "kraftig", selv om de viser akkurat det motsatte: De er feiginger. Virkelig mektige mennesker vise sin makt på andre måter, ikke av ydmykende andre som er "svakere" enn dem. Vis dem at du ikke er redd for dem.
 • Hold deg rolig hele tiden, da dette vil puslespill og frustrere en typisk bølle på sine forsøk på å lokke fram en negativ reaksjon.

Advarsler

 • Husk, alt de ønsker er for deg å reagere. Ignorerer dem er bedre enn tattling eller stå opp til dem. Til slutt vil de gå lei.
 • Mange barn blir lært at mobberne vil ikke få fysisk hvis de bare gjør narr av deg. Dette er ikke alltid sant, som det alltid kan eskalere. Vær forsiktig rundt noen bølle, alltid bo på offentlige steder eller blant andre (spesielt autoriteter) når en bølle plukker på deg.
 • Prøv å holde seg borte fra kamper. Det er smart, og du vil ende opp trygt.
 • Hvis mobberen er en voksen eller ung voksen og truer deg eller skade deg, som kalles misbruk. Snakk med noen umiddelbart, eller ring Kids Help Phone (1-800-668-6868)
 • Igjen, ikke ta alt de sier om deg til hjertet. Ikke la deg lure av dem heller. Hvis de prøver å opptre fint for deg og de ser ut som de mener det, gi dem en sjanse. Hvis de ser ut som de er falsk det, ignorere dem.
 • Ikke la mobberne opprørt deg og gjøre deg suicidal. Hvorfor skade dine kjære nettopp på grunn av disse ekle menneskene?