Wkano

Hvordan tiltrekke seg og dato koreanske kvinner

Enten du er en lokal eller en expat som ønsker å date koreanske kvinner, enten i utlandet eller i Korea, her er noen store konkrete tips for å bli vellykket og tiltrekke seg så mange koreanske kvinner som du kan.

Trinn

Hvordan tiltrekke seg og dato koreanske kvinner. Forstå koreanske kvinner.
Hvordan tiltrekke seg og dato koreanske kvinner. Forstå koreanske kvinner.
 1. 1
  Forstå koreanske kvinner. De er stolte av sin kultur, så viser noen forståelse for det. Den enkleste være mat, som bulgogi,, bibimbap, osv. Hvis du kan vise henne at du har et åpent sinn for å prøve ut disse matvarene og faktisk nyte det, har du fått din fot i døren.
 2. 2
  Være en gentleman og kle seg godt. Koreanske kvinner elsker menn som kan kle fordi en av deres favoritt ting å gjøre er å snakke om mote. Koreanske kvinner elsker trender, så hvis du har virkelig god motesans er du allerede på forhånd. Ta oppmerksom på at noen koreanske kvinner kan være i den koreanske boyband look, og noen vil være i mer vestlig utseende.
 3. 3
  Har ting klart å si om deg selv. De fleste gutta ikke har denne klar, og det synes å være et generelt problem med menn. Ta tre interessante ting du vet om deg selv og bruke det i samtaler. Drømmer du om fallskjermhopping en dag? Er du en gitarist eller en artist? Du må få din "dimensjoner" sortert ut så samtaler er lett. Kjenn din identitet på bare tre setninger slik at de kan finne deg ut raskt. Mest koreanske kvinner er veldig nysgjerrige om nye menn som kommer inn i deres liv.
 4. 4
  Deal med en koreansk kvinne sjalusi på riktig måte. Koreanske kvinner kan være sjalu, men den positive siden kan du ta fra dette er at de er svært konkurransedyktige. Du kan bruke dette for å gjøre mer koreanske kvinner ønsker deg. Inviter dem alle til samme part eller sosial begivenhet... og voila. Magien skjer.
 5. 5
  Koble til. Dette er viktig med koreanske kvinner, og det betyr å ha en likhet i tanker, tro, og selv livsstilsvaner. Igjen, vil du kjenne dine egne versjoner av disse og uttrykke dem under din samhandling med koreanske kvinner. Hva liker du? foretrekke? tror på? eller lidenskapelig om?
 6. 6
  Lær den sleipe taktikk koreansk dramaer å være romantisk. Som med mange asiatiske kulturer, er dette også viktig med koreanske kvinner. Koreanske kvinner er avhengige av kjærlighet og begrepet kjærlighet og romantikk. Noen drømmer om selv hovedrollen i sin egen "Drama", og noen ganger de skaper drama for å ha det hovedrolle. Og dessverre du spille en stor rolle på den. Vi er elskere, venner som kan være elskere, tilfeldig fyr hun møter på kjøpesenteret eller på jobben. Poenget er å se deg selv som ferie henne bort fra virkeligheten. Er kvinner lei av middelmådig liv med arbeid, ønsker de at gnist av forskjell som ville gjøre livet morsomt hvis ikke spennende. Studer disse Dramas og etterligne gutta 'tegn.