Wkano

Hvordan unngå å få vondt

Tar et fall eller ha noe land på deg vondt. Men det er ting du kan gjøre for å holde skader til et minimum i denne situasjonen. MERK: Det anbefales ikke at du hopper fra disse høydene som en lerke - selv trent stunt fagfolk får vondt gjør dette, det er derfor de får betalt mye. Disse tipsene er ment å hjelpe deg med å minimere skader bør du finne deg selv i den situasjonen som beskrives.

Trinn

Hvordan unngå å få vondt. Vær avslappet og rolig.
Hvordan unngå å få vondt. Vær avslappet og rolig.

Falling

Faller fra alle avstander kan skade deg. For å hindre eller holde skader til et minimum, må du holde deg rolig. Mange snurre armene i forsøk på å bryte deres fall, men det bare ender opp med å gjøre dem bryte en arm og landing på en måte som gjør vondt enda mer. Når faller, er det viktig å holde seg rolig. Aksepter at du vil falle, og det er ingen stoppe det.

5-8 fot

 1. 1
  Vær avslappet og rolig. Slapp av og forberede seg til å bryte fall.
 2. 2
  Snu kroppen din og tuck. Sakte men raskt, slår kroppen i en bevegelse som vil hindre deg fra å falle på nakken eller ryggen. Press haken inn og forsøk å holde armene tett inntil kroppen din. Bøy knærne. Landing på ryggen er faktisk en ganske sikker måte å falle, så det er sjelden å ødelegge ryggen din hvis du faller på den flat, men det gjør vondt og vil banke vinden ut av deg, gjør det vanskelig å puste i noen minutter.

18 + fot

 1. 1
  Forbered deg på å føle litt smerte. Dette er trolig kommer til å skade, men prøver hardt å sette ballene av føttene mot bakken og bli svært fleksibel.
 2. 2
  Bøy knærne. Når du vet du kan lande på føttene, litt bøy knærne.
 3. 3
  Bruk dine knær og hofter som støtdempere. Dytt inn en ball ved første kontakt med bakken. Når du lander, lander på ballene dine føtter og roll. Dette vil redusere virkningen av en god del.

Vekt faller på deg

Noen ganger når folk løfte ting, disse tingene falle på dem. Mange folk panikk, men raskt komme i riktig tenkemåte for å løfte objekt som er legging på deg. Din jobb er å holde fokus på å holde tankene bort smerten.

 1. 1
  Hold deg rolig og fokus bort fra eventuelle smerter du kan føle. Prøv å ikke tenke på smerten. Tenk på noe annet som vil roe deg ned.
 2. 2
  Bruk hvilken som helst kroppsdel ​​tilgjengelig for å vippe eller toppe objektet der du kan rulle den av deg. Få noen del av objektets vekten av kroppen din vil gjøre det lettere å få resten av. Når objektet er litt ut av deg, trekk deg ut så fort som mulig. Hvis brystet er under objektet gjøre hva du kan for å få den av brystet, slik at du kan puste fritt. En god evne til å trekke en full pust vil gjøre deg sterkere enn hvis du prøver å flytte noe tungt uten å være i stand til å trekke pusten dypt.

Landing på halsen

Landing på halsen har en liten endring av dere bryte halsen. Når du ikke gjør det, gjør det vondt mye. Smerten er faktisk en god ting - slik at du vet du sannsynligvis ikke har lammet selv.

 1. 1
  Hold deg fortsatt. Etter du lander, ikke flytte. Sørg for at dine kolleger vet at du tror du er fin, men at du er i smerte. Du har en trang til å bevege seg rundt, men ikke gjør det - vente på emts å sjekke deg ut grundig og slipp deg. Det ville være super dumt å overleve et fall på hodet eller halsen uten å ha alvorlige ryggraden skade bare å begynne å bevege seg rundt og slå en liten hårfestet brudd i livet i rullestol. Pass på at en lege signerer på deg før du bestemmer deg for å ta livet ditt i hendene.
 2. 2
  Ice den. Legge ned og legge is på det som gjør vondt eller er forvandlet til et blåmerke. Heat senere - ice først.

Tips

 • Ikke få panikk. Dette vil bare gjøre det vondt enda mer.
 • Mesteparten av tiden det vil gjøre vondt. Hold deg rolig.