Wkano

Hvordan unngå å trekke rang

Du finner deg selv gjør det mye - trekke rang. Du mener ikke det, men du bare blir så sint eller utålmodig når ting ikke går din vei, slik at det virket som den eneste måten å få budskapet gjennom. Her er noen måter å unngå det aktuelle "motorveien".

Trinn

Hvordan unngå å trekke rang. Forstå hva det betyr "å trekke rang".
Hvordan unngå å trekke rang. Forstå hva det betyr "å trekke rang".
 1. 1
  Forstå hva det betyr "å trekke rang". Riktignok trenger du ikke å være i de væpnede tjenester for å gjøre det. Det kan skje hjemme - "Det er mitt hus", eller som forelder - "Jeg brakte deg inn i denne verden...", eller som en ektefelle - "Dette er min måte å gjøre det på, og du kan klumpe det", eller som en kollega - "Jeg har 10 års erfaring som journalist, så jeg definitivt tror jeg vet mer enn du gjør om dette", og i mange andre sammenhenger i livet ditt. Disse eksemplene er klare demonstrasjoner av mange mulige måter å trekke rang innenfor ditt personlige og profesjonelle liv. Trekke rang er ganske mye om bruk av manipulasjon eller en-upmanship å få det du vil uten å være hensynsfull av den andre personens følelser, erfaring eller kunnskap og uten å være bekymret over hvor arrogant eller ensporet du kommer over.
 2. 2
  Avgjør om å trekke rang er noe du er skyldig i og til eller ofte. Tidvis mange mennesker er fristet til å trekke rang når de føler at en annen person ikke tar dem på alvor, eller forsøker å presse dem rundt noe. Andre ganger kan det rett og slett være fordi du er sliten og vil ha noen plass tilbake for deg selv, for eksempel når en ektefelle vil ikke stoppe chattering eller en tenåring holder trykker på knappene. Sporadisk rang trekke lett kan beklaget og livet går tilbake til normalen. Det blir et problem når du bruker rang trekke taktikk hele tiden som en måte å gjøre andre mennesker samsvare med ditt synspunkt, å overstyre alle uenighet til din måte å se ting eller for å holde folk i livet ditt under kontroll. Tegn på at avhengig av rang trekke taktikk kan være ute av kontroll for deg er:
  • Du er alltid minne folk om dine kvalifikasjoner, erfaring og. Tenk på det på denne måten selv - hvis du føler at folk trenger å bli fortalt, så er det ikke opplagt at du har det som trengs, noe som betyr at du faktisk ikke utfører til standardene du bandying om.
  • Du er alltid ty til stå-over-taktikk for å få andre til å gjøre ting for deg heller enn å søke samarbeid, forhandlet eller kompromittert tilnærminger til dine relasjoner med andre. Det er "min måte eller highway" så langt som du er bekymret og du føler deg desorientert og mistenksom dersom nye tilnærminger blir kastet på deg.
  • Du insisterer på at folk erkjenner din interesse og kompetanse i en sak, selv om alle andre om du har samme nivå av evne eller kunnskap. Dette er vanlig på en arbeidsplass kontekst eller innen hobby / frivillige / sportslige etc. foreninger hvor lidenskap driver alle, men du føler at din visjon eller stasjonen er liksom bedre enn lidenskapene til andre.
  • Du broach ingen tilbakemeldinger, snakke eller splid fra mennesker i livet ditt, det være seg kolleger, bør underordnede i arbeid, barn eller ektefelle hjemme, venner, etc. noen vedvarer, føler du lett såret eller sint at de synes å være overstyrer status.
 3. 3
  Ta et skritt tilbake. Se på situasjonen. Prøv å finne den virkelige årsaken bak behovet for å trekke rang over andre. Det er mange muligheter, men i det minste, spør deg selv følgende spørsmål:
  • Må jeg føler seg truet?
  • Tror jeg folk ikke vil ta meg på alvor med mindre jeg stave det for dem akkurat hvorfor jeg noen rolle?
  • Jeg føler at jeg trenger å ta kontroll over en situasjon eller over folk?
  • Har jeg en følelse av arroganse, forakt eller mot noen eller en gruppe mennesker?
  • Er jeg finne ting som er vanskelige å forstå eller er endring truer måtene jeg har alltid gjort ting?
  • Er jeg i bakleksa? Er min kunnskap utdatert og jeg føler meg hjelpeløs?
  • Er folk behandler meg annerledes fra andre rundt meg fordi de er redd for meg eller ikke ønsker å uroe meg?
  • Er jeg sjefete?
  • Har jeg personlighetsforstyrrelser som jeg ikke har søkt behandling for?
 4. 4
  Undersøk dine motiver. Så vel som å spørre deg selv hvorfor du føler behov for å trekke rang, du også må forholde seg til hvilke resultater du håper å oppnå ved å trekke rang på andre. Trekke rang er ofte forankret i et behov for å kontrollere personer og / eller situasjoner fordi du har lyst til å se visse utfall sikret. Det innebærer å tro at perfekte resultater er mulig, og du kan godt ha perfeksjonist tendenser og svært lite spillerom for hva du oppfatter som dumhet, treghet eller svakhet i andre. Dette betyr ikke at du sikter til å bli mener dristig eller ekkel nødvendigvis, men det kan bety at du har følelsesmessige blinkers når det kommer til andres følelser og du er bare opptatt av å få ting riktig enn om å bry seg om de involverte. Noen ting å stille deg selv er:
  • Jeg prøver å forårsake emosjonell skade?
  • Ønsker jeg å skade noen følelsesmessig eller mentalt? Ønsker jeg dem til å føle at deres innsats ikke er god nok for meg, for noen?
  • Bryr jeg meg hvis jeg såret noen?
  • Tar jeg tid til å vurdere følelsene til de menneskene jeg trekke rang på?
  • Liker du å følelsen av at folk reagerer på meg ut av frykt eller bekymring om at de ikke kan matche opp til min standarder?
 5. 5
  Tenk på en gang når du har trukket rangering på noen i livet ditt. Hva uttalelse brukte du til å trekke rang? Var det sant eller var du bare "blåser røyk" for å få den andre personen til å reagere? Hva ville være din reaksjon hvis noen sa det samme til deg?
  • Det er foreslått at du skriver ned noen svar til rang trekke uttalelser som du har gjort nylig, som om disse uttalelsene har blitt gjort for deg. Arbeide gjennom dette for å se hvor vanskelig det er å svare på slike uttalelser og å merke seg hvordan det føles å ha noen trekke rang på deg og gjennom det å dermed spørsmålet din innsats, evner, verdier, osv.
 6. 6
  Bestem deg for å slutte å trekke rang på mennesker. Se etter alternative løsninger til å få folk til å lytte til deg og følge ditt perspektiv. Det er mange måter, for eksempel vise interesse for hva de har å si, lytter til dem og venter respektfullt for dem å gjengjelde, hjelpe sine ideer kommer inn realiseres som et samarbeidsprosjekt, og tilbyr å hjelpe lære i stedet for å forkynne. Når du innser at du er rang trekke, og du kan se skaden det påfører på dine relasjoner, finne andre måter å engasjere med menneskene i livet ditt vil bli en mye mer tilnærming til din samhandling. Og du er langt mer sannsynlig å se resultatene du virkelig er ute etter.
  • Innse at å trekke rang er ikke alltid galt. Noen ganger kan det være en anledning når det er den eneste måten å få en arrogant eller egensindig person å lytte. Men stort sett er det en misforstått tilnærming til de fleste av dine relasjoner, slik være svært skeptisk til å bruke det og være sparsom i sin søknad. Det er det samme som å vite når du skal velge dine kamper og hvilke du vil forlate!
  • Les Hvordan gi ros i stedet for kritikk for noen tips om hvordan du slår et ønske om å kritisere andre mennesker inn i et ønske om å ros og motivasjon til å oppnå den atferden du heller vil se på en annen person.
 7. 7
  Snakke med noen. Hvis du er for nær til hele situasjonen, er det en god idé å finne noen som ikke er personlig involvert, slik at du kan snakke det gjennom. Det kan være en terapeut, men det trenger ikke å være. Prøv å snakke med en venn, en åndelig rådgiver, en rådgiver eller en bekjent som er villige til å lytte. Vær oppmerksom på at vi sjelden lytte til gratis råd som vi får fra våre venner, som regel, må vi høre det samme fra en betalt terapeut før vi lytter, så vær klar over at fordommer om dine nærmeste.
 8. 8
  Forbedre ditt argument og diskusjon ferdigheter. Trekke rang er ditt sinne begynner å spinne ut av kontroll og det vil bli verre hvis du mangler den verbale og ord ferdigheter som trengs for å sette over poenget ditt klart uten bitterhet. Når det har kommet til det punktet, er du sannsynligvis godt på vei av, eller i det minste, vil du ha mistet kontrollen over emnet. Lese mye om emnet av å forbedre diskusjon og argumentasjon ferdigheter, samt forhandle og være følelsesmessig intelligent. I tillegg er det mange klasser eller seminarer om kommunikasjon som du kan ta både online og i ditt lokale område. I ditt eget samfunn, kan det være klasser kjøres om natten i samfunnet sentre og videregående skoler eller spesialist workshops i regi av terapeuter ved sine klinikker. Spør legen din eller en terapeut for et styre i riktig retning.
  • Tar sikte på å lære ferdigheter av overtalelse. Å være forsiktig overbevisende kan være langt mer effektiv og varig enn et beløp av rang trekking og viser av makt eller sinne.
  • Være elskverdig, og snill. Du vil imponere folk langt flere med godhet og vennlighet enn med intoleranse og irritabilitet. Det er mye vanskeligere å la ned eller undergrave noen som er snill, men sterk enn noen som er sint, men svak.
  • Distrahere. Lær å distrahere folk fra sine bein av påstand ved å tilby bedre løsninger, bedre ideer og bedre vinner rettet mot å sikre dem en vinnende utfall også, ikke en på deres bekostning.
 9. 9
  Lær å være tydelig og presis i hva du ber om. Folk som trekker rang er ofte så nær å være eksplosive eller utålmodige at de generaliserer og gjør alle slags krav uten å være spesifikk eller lire av seg fornærmelser som vondt, men løser ingenting. Hvis du vet hva du vil (og dette kan være en del av det du trenger å jobbe med), så be om det med absolutt klarhet og en følelse av formål. Folk sitte opp og ta hensyn til en person væskende hensikt og klarhet, og vil erkjenne at din vilje er sannsynligvis overstige deres nektet å komme rundt til din måte å tenke på.
 10. 10
  Opprettholde kontroll ved å ikke tillate deg selv å bli avsporet. Det er tider når den personen du snakker forsøker å avspore samtalen i deres favør ved å gå venstre feltet med sine kommentarer og prøver å gjøre alt om seg selv. Ha det i tankene, og ikke la det skje. og fortsette å bringe diskusjonen tilbake til det punktet at du prøver å gjøre på en skånsom, men bestemt måte. Til slutt den andre personen vil innse at du mener hva du sier, og du kommer ikke til å bli stygglurt av gloss eller venstre felt poeng. Det er viktig å beholde roen og for å gjøre det klart at når saken har vært diskutert, vil det ikke bli en knust rekord mellom dere to - løse det, så gå videre. og ikke ta opp tidligere saker igjen og igjen, og dette vil la andre vite at du er sterk nok til å lære av tidligere feil og å tilgi andre, noe som gjør det lettere for dem å bli mer transparent og ærlig med deg.
 11. 11
  Stopp. Hvis ditt argument eller diskusjon utvikler seg til poenget med å rope inanities på hverandre, som "Det er mitt hus og jeg sa det", da er det på tide å ta en pause. Hvis dette skjer mye, prøve å bruke en "safety ordet". Når diskusjon går ingensteds, mer enn sannsynlig at du både trenger å stoppe. Har en avtalt ord som, når det er sagt, stopper alt, la hverandres nærvær for en pause og komme tilbake senere når du har både avkjølt og kan gjenoppta en normal diskusjon.

Tips

 • Time out for ikke-småbarn kan fungere veldig bra. Ta en pust i bakken, stå frem og fortelle den andre personen du trenger å gå og tenke gjennom før du fortsetter diskusjonen. Dette er mye bedre enn en eskalerende oppvarmet argument.
 • Bruk øyekontakt når du snakker med andre. Det signaliserer troverdighet og det sikrer også at du gjør en forbindelse med den andre personen som er mye mindre sannsynlig å skje når motivator er sinne eller indusere av frykt.
 • Møter på jobb eller for samfunnet eller frivillig hendelser kan ofte være et sted hvor det er en fristelse til å trekke rang. Dessverre er alt dette skaper en følelse av ulikhet og gjør noen medlemmer av møtet føler styrtet og opprørt med personen trekke rang. Hold lik med alle andre ved å ikke trekke rang i møter og ved å følge de regler og etikette ved å være en del av møtet. Selv om du er av en høyere status enn andre medlemmer av møtet, legger det til side og legge til rette uttrykk og åpen diskusjon fremfor dominerende eller gi folk grunn til å frykte å snakke ut.