Wkano

Hvordan være den perfekte teen girl

Den perfekte teen girl er et diskutabelt emne, men denne artikkelen forklarer hva de stereotype trekk av en perfekt ungdoms jente ville være som, og hvordan du kan nå dem.

Trinn

Hvordan være den perfekte teen girl. Først holde smilende.
Hvordan være den perfekte teen girl. Først holde smilende.
 1. 1
  Først holde smilende. Smilende hjelper deg å holde positiv og gjør andre føler mindre skremt av deg. Smiler til deg selv i speilet når du våkner opp er en positiv måte å starte dagen.
 2. 2
  Hvis du har en mobiltelefon med musikk kapasiteter, laste ned noen av dine favorittsanger og lytte til dem mens du gjør ditt hår / pusse tennene. Investere i høyttalere for iPod hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig for deg. Musikk hjelper hurrarop folk opp, og får du alt pumpet opp for dagen, også!
 3. 3
  Vær vennlig og høflig. Smil hvis du fange noens øyne over klasserommet. Hold dørene åpne for folk, og sier takk når de gjør det for deg. Hvis noen sier hei til deg, si hei tilbake og slå den inn i en samtale - spør hvordan de er, hvilken klasse de er i neste etc. Se folk i øynene og smil når du snakker til dem, og unngå å folde armene, fordi det gjør du virker kald og uvennlig. Hvis den rare ungen kommer opp og begynner å snakke til deg, ikke le og gå bort - forsøk på å starte en samtale!
 4. 4
  Prøv å ikke banne. Forbannelse mye vil gjøre deg virke billig / trashy / uintelligent. Uansett hvor fantastisk du er eller hvor perfekt du er, hvis du sverger mye det vil gjøre deg virke veldig skjemmende. Hvis det glipper så er det greit, men ikke gjør det mye.
 5. 5
  Spare opp penger til din drømme element, det være seg en ny telefon, en iPod, en t-skjorte eller plakat for soverommet. Typiske tenåringsjenter har som regel plakater / bilder rundt veggene. I stedet for uforsiktig tilbringe lommepenger her og der, noe som sparer deg for noe og fysisk ha vil det gjøre det virke så mye mer verdt det.
 6. 6
  Henge med venner oftere - Dra på shopping, på kino eller bare henge ut rundt din plass eller deres. Organiser og planlegge arrangementer å se frem til.
 7. 7
  Vær hyggelig mot gutta - Å få en kjæreste kan virkelig hjelpe din selvfølelse hvis du føler deg litt lavt. Men husk at en kjæreste ikke kan fikse alt - du trenger å vite og akseptere deg selv før du forventer noen andre til.
 8. 8
  Vær hyggelig mot familien. Å være slem mot dine foreldre / søsken kan være morsomt å gjøre for en liten stund, men det er mer en mulighet for at du skal få husarrest og ute av stand til å gjøre noe kult med vennene dine!
 9. 9
  Vær smart. Ikke prøv å handle dum bare for å virke søt, fordi det er enda søtere å være smart. Gutter liker smart jente! Studere hardt og hvis du kommer til en fest eller gå ut, gjør din før! Det kan ikke virke som moro å studere og gjøre lekser, men du vil takke deg selv når du er en vellykket kvinne. Til slutt, være vellykket er virkelig viktig. Ikke la ditt sosiale liv komme i veien. Jobb hardt i klassen og være konsekvent.
  • Prøve og få de beste karakterene som du muligens kan fordi tenårene er når det alle punkter. Du er på vei mot GCSE og en nivåer (eller hva du ta uansett hvor du bor!) Og de setter deg opp for resten av livet ditt, og så så mye som det kan virke som en stor innsats det vil lønne seg i det lange løp.
 10. 10
  Husk å være deg selv, så vel som elsker livet. Ikke bli forgjeves bare akseptere hvem du er og husker det vil alltid være noen som ikke aksepterer deg, men du trenger ikke la vedkommende ta deg ned. Bare vet at det alltid vil være noen andre som vil elske deg for den du er.
 11. 11
  Ha et sosialt liv. Hvis du er en det kan være litt vanskeligere, men gå ut der og møte nye mennesker. Ikke prøv å bare holde seg til én type. Henge ut med nye mennesker. Gjøre noen sprø ting du aldri ville tenke på å gjøre. Tross alt, du ønsker å vokse opp og har fantastiske minner å huske. Gå på fest. Alle elsker parter.
 12. 12
  Ikke vær umoden. Hvis noen fikk du gal ikke automatisk gå opp til dem og fortelle dem av. Kontrollere deg selv og heller snakke ut om det eller ignorere dem helt. Ikke snakk bak folks rygger heller. Jeg vet at du elsker de fleste jenter å sladre, men i stedet for å fortelle alle hvor du "hater" slik og slik, skriv det ned og deretter rive den opp og kaste den bort.
 13. 13
  Være sunn. Kutte ned på junk food. I stedet for chips eller iskrem, har en frukt smoothie eller fettfattig yoghurt. Det er OK å unne deg en på en stund, men å spise fet mat hver dag er ikke sunt. DO noen form for trening minst 30 minutter om dagen, enten det er gåing, løping, eller hvilken som helst idrett. Ikke røyk eller gjøre narkotika. Drikk et glass vann til hvert måltid.
 14. 14
  Regne ut når du har tid. Trene minst 30 minutter hver dag. Vær komfortabel med størrelsen du er. Prøv å kjøre 20-30 minutter, noen ganger i uken. Gjør noen push ups, sit ups, hopping knekt, etc å holde musklene i god stand. Prøv å spise sunt.
 15. 15
  Sørg for at du får din skjønnhet søvn. Sove minst 8-10 timer hver natt. Noen ganger er det vanskelig fordi tenåringer har mange oppgaver. I slutten selv, vil du og kroppen din takke deg for å være godt uthvilt.
 16. 16
  Ha gode relasjoner. Hvis du har en kjæreste / venninne, ikke prøv å ta over og gjøre alt. Ha det gøy og ikke være til uptight. Prøve nye ting som de foreslår. Lytt til dem og prøve å forstå hvor de kommer fra.
 17. 17
  Kontroller at du har lekkert, hvitt og friskt pust. Ingen synes det er søtt å ha gule tenner og dårlig ånde. Alltid holde noen tyggegummi eller drops i vesken for å friske pusten. Drikk mye vann. Munntørrhet kan være en årsak til dårlig ånde. For å holde tennene friske, pensle dem 2-3 ganger om dagen. Hvis du ønsker å bleke dem, pensle dem med natron. Husk de tre trinnene til å pusse tennene: børste, tanntråd, munn vask.
 18. 18
  Sørg for å ha. Må ikke henge slapt og stå oppreist. Du vil se høyere og mer selvsikker.

Tips

 • Vær selvsikker!
 • Være utadvendt og inkluderer alle-folk vil se deg som en vennlig person
 • Ikke bli for fanget opp i å være perfekt. Vær deg.
 • Gjøre noen nye venner eller bli med i en klubb - du kan begynne å finne mer av en interesse for noe.

Advarsler

 • Du er deg, ikke forandre deg selv for å passe inn i en gruppe.