Wkano

Hvordan være en veldig kald og rolig person

Er du en veldig høyt og snakkesalig person, men ønsker du å være veldig kaldt, stille og reservert? Så denne artikkelen vil vise deg hvordan!

Trinn

Hvordan være en veldig kald og rolig person. være forberedt på å ikke snakke med dem så mye.
Hvordan være en veldig kald og rolig person. være forberedt på å ikke snakke med dem så mye.
 1. 1
  Være stille. Dette betyr ikke at du aldri skal snakke. Men å være høyt og støyende ikke kommer til å passere deg av som emosjonelle og romantisk. Romantisk goterne er ofte myk muntlig og gjennomtenkt. Tenk før du snakker. Er kommentere at virkelig nødvendig? Har det spørsmålet allerede er besvart? Vil den uttalelsen faktisk føre til en ordentlig samtale? Trene hjernen din til å stille disse spørsmålene før du åpner munnen, og du vil bli overrasket over hvor mye roligere du vil bli.
 2. 2
  Være uavhengig. Du må være høflig, men ikke bøye over bakover for å glede andre. Hvis du gjør det, kan du finne deg selv å bli tatt nytte av i fremtiden. Begrense din tid og tilgjengelighet og trekke grenser med andre, slik at de er klar over dine grenser.
 3. 3
  Holde for deg selv. Hvis du har venner, er det fint. Det er flott å ha venner, men du må være forberedt på å ikke snakke med dem så mye. Eller kanskje du kommer til å være en av dem som er stille rundt folk du ikke kjenner, men forhandlingene rundt vennene dine.
  • Hvis det er ting som du normalt ville sagt høyt, organisere dem i tankene. Det er lettere sagt enn gjort.
  • Hvis du er på skolen, og du vanligvis sitter i midten av en stor menneskemengde, deretter sitte i hjørnet tilbake eller tilbake seterad. Til lunsj, hvis du sitter mot midten av bordet, sitte i hjørnet.
  • Hvis du virkelig trenger å snakke, tenke på hva du skal si i minst fem sekunder.
 4. 4
  Være stoiske til alle tider.
 5. 5
  Prøv å ha en uinteressert holdning og likegyldig holdning til de fleste ting i livet.
 6. 6
  Når kø for klassen eller bare henge ut med venner, lene seg mot en vegg med armene krysset eller i lommene, det ene beinet halvveis opp hviler på veggen.
 7. 7
  Definitivt ikke le eller smile mye. Hvis noe virker litt morsomt, er du grensen er bare glise eller smirk, som om tenkning 'som var dum'. Ler gjør at folk tror du er en åpen person, og du ikke ønsker det, nå, gjør du?
 8. 8
  Ikke se på TV mye. Du kan når du er alene. TV-titting kan virke ufarlig nok, men hvis du blir tatt se show som Zoey 101 eller Wizards of Waverly Place, folk kommer til å tro at du spiller med dem, som du er. Men du ikke vil at de skal oppdage det.
 9. 9
  Øve på å være uforutsigbar. Tenk på de typiske reaksjoner på ting (dette er der å kjenne deg selv kommer i hendig) og bestemme hvilke reaksjoner du vil beholde, og hvilke du vil endre. Kanskje du hater helt se footy, men nå og da du setter deg ned med familien og virkelig tråkke i det. Dette er trolig den vanskeligste trinnet, men hvis du jobber hardt, kan du oppnå det.
 10. 10
  Bare les en bok eller tegne. Ikke hopp tau eller gå spille fotball eller noe sånt. Hvis du skal bade eller skøyter, bare gå rundt bare flyter eller ser om. Spille på flåter eller ved hjelp av en bar å skate er ikke veldig smarte måter å gjøre folk tror du er alt som mystisk.
 11. 11
  Ikke snakk mye om dine meninger og følelser, bortsett fra kanskje å veldig nære venner og familie. Prøv å ikke la uttrykk show på ansiktet ditt. Hvis du ikke er tydelig om dine følelser, vil du virke enda mer mystisk.
 12. 12
  Gå for elementer med de mørkere sider. Lær å journal og skrive. Poets er ganske mysterious.Poetry er en fin måte å la dine følelser flyt
 13. 13
  Les en god del. Jane Austen, Charlotte Brontë og Alexandre Dumas Père har alle skrevet gode bøker. Bøker som dette vil øke ordforråd og vil imponere mange mennesker.
 14. 14
  Være stille, men snakker da snakket med, men synes vennlig på samme tid du ikke ønsker å gi inntrykk av å være frekk! du ønsker å være mystisk som betyr at hvis du fange en fyr øye, gi ham en trykkende ser og ser bort, glir inn i skyggene. Man, han er lurt å jage deg!

Tips

 • Ikke handle desperat eller patetisk foran mennesker. Og hvis du ser fienden eller noe, så ikke la ham / henne vet at du hater dem
 • Hvis noen går bort til deg og spør hvorfor du aldri snakke, se dem inn i øynene og si: "Hvorfor trenger du aldri kjeft?"
 • Når texting, ikke bruk tekst snakke som "LOL". I stedet teksten "Det er morsomt." Det kan være smertefullt, men det legger til mysteriet, og folk vil ta det mer alvorlig.
 • Å være stille er alt som å være milde. Så vær forsiktig også.
 • Hvis du vanligvis ville si "Wow, er at ungen messed up." høyt, og faren å komme i trøbbel, når du organisere det du normalt ville si i tankene, kan du tenke hva du vil, og det er ingen sjanse for at du får i trøbbel!
 • Aldri noensinne irettesette noen. Hvis noen snakker til deg når du har planlagt å snakke med en annen gruppe, holde samtalen kort og konsis.

Advarsler

 • Du kan bli klassifisert som humørsyk.
 • Noen mennesker kan se at du så "rare". Ikke ta dette offensivt, ta det som et kompliment.
 • Folk kan ikke ønsker å være rundt deg så mye.
 • Å være for mystisk kunne gjøre folk - spesielt dine foreldre - tenk at du er opp til noe ikke er bra. Holde den lav, og ikke gå over.
 • Folk kan spørre hvorfor du ikke snakke.
 • Folk kan begynne å tenke at du ikke liker dem lenger og slutte å plage deg og overse deg og gå videre selv.
 • Å være mystisk betyr ikke at du ikke har venner. Du kan ha en haug med venner og fortsatt være mystisk. Det hele avhenger av hvordan du gjør det (som i: Presenter deg selv).