Wkano

Hvordan være rare

Liker du å være tilfeldig, eller rett og slett merkelig? Kanskje du er lei av å være akkurat som alle andre, og lengter etter å være unik. Her er noen ideer om hvordan å være rar.

Trinn

Hvordan være rare. Ikke være noen som du ikke og si hva du mener.
Hvordan være rare. Ikke være noen som du ikke og si hva du mener.
 1. 1
  Ikke være noen som du ikke og si hva du mener. Hvis du kopierer en annen person du kan bli stemplet som en poser eller wannabe
 2. 2
  Gang, må du slutte å bry seg om hva andre tenker! Slutte å bry seg om bildet. Tillat deg selv å bli sett shouting i offentligheten, eller hoppe rundt bekymringsløst i gaten. Ditt omdømme spiller ingen rolle, du ikke er en underlig nå.
 3. 3
  Hvis du er kjent for å være normal eller super konservativ, slutte å lese denne siden, med mindre du er fullt ut forpliktet til et fullverdig liv stil endring.
 4. 4
  Oppfinne ord, steder og skikker. Oppfinne en ferie, og gi det et merkelig navn, så når den dagen kommer rundt, bli pyntet. Som, hvis det var en ferie som heter International Action Figure Day, få massevis av action figurer og reenact scenene fra filmen / tv-serien eller tegneserie!
 5. 5
  Når halloween kommer rundt, kle seg som noe veldig rart. Som en Jedi kriger eller noen person som er kjent for å være dum. De er der ute!
 6. 6
  Kjør opp til tilfeldige folk i gatene og si ting som "hei bestemor! Jeg har ikke sett deg på mange år! " Mens flirer, eller "Oh my gosh! Er du ok? Når de er helt klart i live, fine og godt.
 7. 7
  Vilt svinge tonen og pitch på stemmen din til forskjellige tider.
 8. 8
  Ha en fangst setning. Gjør det noe ingen andre har brukt før, gjør det utenom det vanlige. Men ikke si det for mye, folk har en tendens til å bli irritert lett.
 9. 9
  Si tilfeldige ting som setninger eller fakta.
 10. 10
  Oppgi åpenbare. Eller kanskje de tingene som burde være opplagt, men er ikke for alle rundt deg. Og peker ut smarte ting som ville vært nyttig fem minutter siden, for å gjøre dem tror din treg ennå vittig.
 11. 11
  Personifiserer ting. Klemme folk i 30 sekunder ut av det blå. Late videospill er dine beste venner eller ha en samtale med et stillestående objekt!
 12. 12
  Overreagere. For eksempel, hvis du ser en Slinky, opptrer som om det er en stor oppdagelse. Eller, hvis du gjør en mindre dårlig ting, liker glemme å presse i stolen eller brettet et stykke papir, blir deprimert. Jeg mener ikke være melankolsk, bare gjør det av og til hvis du foretrekker det.
 13. 13
  Fokusere på en enkelt, merkelig, ting. For eksempel være ekstremt høflig, skjelle folk når de bruker feil grammatikk, hvis de legger albuene på bordet, snakke i en aksent, etc. Blande det opp hjelper virkelig øke din weirdness.
 14. 14
  Få en besettelse, men gjør det out-of-the-blue. Kanskje Dora the Explorer eller varm geitemelk. Dette kan være en dårlig idé hvis du har en tendens til å miste interessen for ting enkelt. Ting fra andre kulturer er ganske effektive, for eksempel konfucianismen og andre typer filosofi.
 15. 15
  Blurt ut hva tanker er roaming gjennom hodet ditt.
 16. 16
  Skyte inn en 1/2 tanke inn i en samtale. For best resultat må du kontrollere at 1/2 tanke har ingenting å gjøre med samtalen.
 17. 17
  Når du har en vellykket merkelig bilde, vil ordet spre av eksentrisitet, og du kan være en helt normal person, men likevel bli sett på som rar. På dette punktet har du oppnådd målet ditt.
 18. 18
  Kalle andre mennesker tilfeldige navn, selv merkelige navn, som for eksempel introduserer din venn deg til en annen person, og det første du sier er: "hi bob," selv om du har ingen anelse overhodet hvem personen er, og du holder kalle dem det. Så en dag du begynne å kalle dem et annet navn. Se tips.
 19. 19
  Har rar smak i maten. Som for eksempel si: "Oh my gosh! Er de Oreos? De er så krydret! Jeg aldri visste at de solgte dem her!" eller "Disse pickles smake som min brors bakgrunnsbilde."
 20. 20
  Late som du ikke vet hva noen spesifikke ting er. Liker, "Hey, ______. Vil du ha en banan?" Og så si: "Hva er en banan?"
 21. 21
  Hvis folk rundt deg allerede nå si at dine rare ta deres ord for det og bare være deg selv. Se tips.
 22. 22
  Har en signatur ting som du gjør. For eksempel, en dum tur, eller bjeffe til hver telefonstolpe du ser.
 23. 23
  Lov opprørt over små ting, som hvis din venn trinnene på en maur. Ikke bli opprørt for lenge, vil bare en god minutt eller to gjør dem til å le.
 24. 24
  Bruke hva du vil. Bare ikke gjør for mye av en innsats. Se tips.
 25. 25
  Snakk for deg selv, bare ikke avsløre noe for personlig og ikke gjør det hele tiden, bare hvis noen rundt ignorerer deg etc.
 26. 26
  Finn dumme akronymer for virkelige ord. For eksempel kan DUM være Spesielle Talentfulle Unicorn Pickles i nød.
 27. 27
  Le hysterisk på noen tilfeldige ting for eksempel: du ser en penn, og deretter plutselig du le av det non-stop! Hvordan å le av noen tilfeldige ting? Vel alt du trenger å gjøre er å tenke på noe veldig morsomt eksempel: en blyant iført en tutu og har skjegg.
 28. 28
  Sist men ikke minst, finne og se, lese, spille, etc, rare ting. Som Charlie The Unicorn, The Lord Of The Rings og Star Wars for eksempel! Nå din klar til å ta på verden!
 29. 29
  Opptre som en creeper i skoletiden. Stirre og følge en av dine gamle venner rundt.
 30. 30
  Hvis skolen din har skap, poste tilfeldige bilder til tilfeldige folks skap.
 31. 31
  Bruk tekst språk, som omg, lol, wtf, og så videre.
 32. 32
  Klær er en viktig del av å være gal! Kombiner kranglet farger eller mønstre. Kle seg i uvanlige klær som fe vinger, hekser 'hatter, eller vampyr tenner. Halloween kostymer er alltid stor.
 33. 33
  Bære rundt en utstoppet dyr eller et bestemt objekt 24/7. Hvis det liksom blir borte, bør du være knust!
 34. 34
  Snakke med fremmede aksenter, og snakker i vrøvl.
 35. 35
  Finn et tilfeldig ord at du elsker - Bruk den konsekvent. Si det til folk på skolen, til kassereren, til fremmede, og til noen som du vil.
 36. 36
  Velg en merkelig hobby, som å samle pakking peanøtter og gjøre dem til skulpturer, noe som gjør piñatas, male nesen, eller skrive dårlige dikt om gjengen med horn.
 37. 37
  Hver dag (eller uke eller måned...) velge selv en ny identitet. Bli Napoleon, presidenten, en prinsesse, en prins, en alv, etc. Husk å tenke og handle som vedkommende ville.
 38. 38
  Har en merkelig kjæledyr, som for eksempel et kjæledyr rock, et kjæledyr brusboks, eller et kjæledyr sneaker. Ta det med deg overalt, og snakke med den.
 39. 39
  Bli en ekspert på et merkelig tema, som for eksempel sofaer, skyer, eller toaletter.
 40. 40
  Kjøp et lite element (viskelær, ruller med tape, toalettpapir) i bulk, og vandre rundt et offentlig sted (som mall) passerer dem ut. Prøv å si noe sånt som: "Du trenger dette", "Ikke gå noe without________", eller "Akkurat som mamma pleide å gjøre meg Yessirey -! __________ Er en uunnværlig element Forlat aldri hjemmet uten"
 41. 41
  Spør tilfeldige folk om de har sett et neshorn, og elefant, etc., "Hvor som helst rundt her". Seem alvorlig om det.
 42. 42
  Snakk med busker, din hånd, en vegg, på fortau, osv....
 43. 43
  Kjøp en stige og ta den med deg overalt...
 44. 44
  Prøv sppehlinjth ord annerledes! Hvis du tror "tenke" bør ha aj og er i det, gå videre og gjøre det Tjhimk ', eller hvis' Diabolical 'trenger bare én l, og at et behov for å være e-tallet, gjør det "Diebolice'! Vær kreativ, og insisterer på at det er hvordan du stave det ordet!
 45. 45
  Begynner å le tilfeldig i noen sekunder i timene, og avslutter med et par hoste.
 46. 46
  For å gjøre et punkt, bruker lydeffekter. Ideelt sett bør minst halvparten av hva du sier være helt nonsens.
 47. 47
  Gjør opp nye ord. Ninjas har ninjosity og ninjitude, for eksempel. Bruk disse ordene hele tiden, akkurat som offisielle ord. Hvis noen forteller deg at noe er ikke et ord, fortelle dem det er nå.
 48. 48
  Bare vær deg selv.
 49. 49
  Bryr meg ikke hva folk tenker. Du trenger ikke ha en etikett, bortsett fra kanskje rart, fordi ingen kan tenke på noe annet å ringe deg. Men det er ikke en dårlig ting. Weird betyr bare at du ikke har et annet plateselskap. # Prøv å ikke ha det alle andre har på seg. Klær er en stor del av etiketter. Hvis folk er iført skinny jeans, slitasje dratt opp bell bunner. Hvis folk er iført brikker, slitasje noen crazy design. Miks det opp. Prøv sparsommelighet butikker, eller Wal-Mart.
 50. 50
  Erverve en merkelig smak for mat og drikke.
 51. 51
  Finn en besettelse.
 52. 52
  Finn en støy som du gjør hele tiden.

Tips

 • Praksis ikke ler av deg selv. Du kan øve med en venn, foreldre, utstoppede dyr, eller til og med kjæledyret rock!
 • Den virkelig rare trenger ikke å prøve. Ikke gå ut av din måte å handle merkelig.
 • For å rope tilfeldige ting, bare tenk før som 'Holy sommerfugl vinger "eller" saftige katter ikke bruker briller "osv. For tilfeldige fakta, ser tilfeldige fakta på en søkemotor. Gå videre derfra.
 • Hvis noen sier noe fornærmende til deg, eller si du er rar på en fornærmende måte. Gjøre dem føler at de bare ga deg det største komplimentet!
 • Lære et fremmed språk og bryte ut i en samtale eller sang på tilfeldige tidspunkter mens folk snakker til deg!
 • Prøv å holde en rett i ansiktet når du sier noe sånt som "pass opp av maskerte katter bærer 87 forgassere mot apple pie '
 • Noen folk tror du prøver å være morsom så vær klar for kritikk av deres handlinger
 • Også, kle den måten du ønsker. Bare husk å ikke gå for langt.

Advarsler

 • Ikke gjør alt dette ting foran en lærer eller andre medlemmer av autoritet, kan de henvise deg til en terapeut.
 • Pass på at du er absolutt sikker på at dette er den livsstilen du ønsker å ta på. Det vil være vanskelig å komme ut av det, og være mindre "rare" og mye mer moden.
 • Ikke gjør ting som imitere eller speile mennesker med ekte funksjonshemminger.
 • Weirdness er en livsstil. Unngå å være rart hvis det kan få deg i ekte problemer, og når det er helt upassende, men weirdness bør ellers være din livsstil.
 • Ikke gjør noe for risikabelt bare for å være unik!
 • Husk - Hvis under en alder av ni, mens andre kan se deg som "søt". Selv om noen kan se deg som "Oh my gosh de fattige foreldre." Sørg for ikke å fornærme mor / far / sis / bro / gran / grampa for mye.
 • Husk, kan noen vitser være sårende, så vær forsiktig så du ikke å fornærme noen for mye. Det er en grense for hva du kan si om noen. Men fortsatt snakker ditt sinn, selv om personen er skadet bør du ikke si hva du tror, ​​bare ikke være ekstremt sløv med det.
 • Ikke få deg banket opp.
 • Anbefales ikke for folk som har jobber som leger, psykiatere, de hjelpe psykisk syke eller funksjonshemmede barn og voksne, og lærere, osv.
 • Noen av trinnene i denne håndboken kan høres ut som du handler, selv til det offentlige - derfor kan du ende opp i et senter for ulike gale mennesker. Psykotisk er forskjellig fra rare.
 • Hvis du blir støtende, stopp. Du kan være rare steder.
 • Ikke vær skumle, vil folk bare tenker du ikke er alle der i hodet.
 • Avstå fra sikling, så det oppleves som skumle.
 • Når du ikke oppfører seg rart, kan folk fortsatt behandler deg som om du er en komplett idiot.
 • Ikke imitere ekte mennesker.
 • Ikke irritere folk!

Ting du trenger

 • En fantasi
 • En god sans for humor
 • En tilfeldig objekt
 • En sprø antrekk