Wkano

Hvordan være smart og kul på samme tid

Mange tror at hvis du er en straight A student eller du liker å lage dataprogrammer, du er en nerd. Du kan imidlertid være smart og samtidig. Denne guiden vil lære deg hvordan å transformere fra en nerd til en helt kul fyr uten å endre.

Trinn

Hvordan være smart og kul på samme tid. Analysere situasjonen.
Hvordan være smart og kul på samme tid. Analysere situasjonen.
 1. 1
  Analysere situasjonen. Hvor nerdete er du? Er du en i det hele tatt? Vi snakker ikke om hvor smart du er. Du må finne ut hvordan folk oppfatter deg, for det meste. Litt Dorky, men mest kult? En normal gutt med en nerdete side? Totalt sosiale utskudd? Noen du ikke forventer å ha gode karakterer? Ikke la det du finner ut i dette trinnet får du ned eller gjøre deg arrogant. Andres oppfatning av deg er ikke slutten på verden. Vi bare bruker det som et verktøy for din personlige utvikling. Dessuten er du egentlig ikke "nerdete". Du er bare smart og skje deg å være i stand til å danne interesser uten validering av mainstream.
 2. 2
  Lær å lytte. Noen ganger vil du kanskje legge merke til at du snakker og tenker at folk er faktisk interessert, men de blir irritert eller lei. Hvis du ikke kan komme på noe å si spør en som ikke er for dårlig. De fleste liker å snakke om seg selv. Det er godt å være pratsom og i stand til å holde opp en samtale, men sørg for å la den andre personen eller folk snakker - virkelig lytte når de snakker. Øv deg talende ferdigheter med folk du føler deg komfortabel med, som et søsken eller nabo.
 3. 3
  Ikke snakk for mye om ditt personlige liv. Hvis noen spør hva du liker å gjøre for moro skyld, ikke gjør det. Bare svar ærlig (ingen rolle hvor nerdete svaret er). Men ikke gå inn i mange detaljer. For eksempel, hvis du liker å lage web-sider, ikke si "jeg gjør det beste web-sider uten å bruke noen programmer. Jeg få dem med notepad fordi jeg memorert og jeg er flytende i javascript, og jeg hater hvordan på "" redaktører tvinge deg til å samsvare. jeg liker også å spille MMORPGs, Warcraft på Dalaran server, for å være spesifikk, bla-bla-bla. " Bare si: "Jeg liker å bruke datamaskinen og spille videospill." Hvis de ber deg spesifikt, si "jeg lage nettsider", eller "jeg liker å spille Warcraft". Ikke gå inn i detaljer, med mindre du blir bedt om, fordi folk flest ikke bryr seg. De er bare å gjøre samtalen (noe du vil snart være å gjøre!) Hvis du spiller en sport eller gjøre noe annet på fritiden, liker å shoppe, gå på stranden, se eller spise på din favoritt restaurant - kan du å nevne at også, for å tone ned din "nerdete" hobbyer. Sørg for at du spør dem hva de liker å gjøre.
 4. 4
  Unngå å få besatt med ting som egentlig ikke betyr noe. For eksempel, bryr seg ikke om innlegget ditt telle på noen forum. Eller ikke bryr seg om dine sidevisninger. Poenget med / lokalsamfunn er å dele tanker, stille spørsmål og diskutere temaer, ikke har 65 405 innlegg og 485 emner med 6584 svar. Livet er for kort til å frike ut om sånt. Gå og få litt frisk luft eller lære å spille et i stedet for å kaste bort tiden din med den. Og hvis det virkelig er så viktig for deg, har du sannsynligvis ikke ønsker å nevne at for folk flest.
 5. 5
  Ikke skryte. Ikke prøv å si at du er bedre enn noen gjennom selvskryt. Du tror du er kul, men skryt er irriterende, og som gjør at du irriterende. Ikke vær en know-it-all som alltid korrigerer folks grammatikk og ideer heller.
 6. 6
  Ikke gjør meningsløse ting som andre etiketten som "cool". For eksempel, bry seg mer om kunnskap enn karakterene dine. Mislykkes i stedet jukse. Har litt og klasse!
 7. 7
  Se bort fra hva noen idioter tror om deg. Ikke engang svare hvis noen du (med mindre du ønsker å slå opp noen snippy comeback ). Du vet at du er kul. Ikke senk din mentalitet til deres! Hvis de holder plager deg, kan du gå bort eller bruke en av disse snippy comeback og deretter gange unna.
 8. 8
  Ha god. Ingenting skriker "NERD!" som gunky tenner, fettete hår og altfor små klær. Det er litt trist at folk legger så mye vekt på, men det er sannheten. For akkurat nå, er det best å bare holde seg frisk og ren for velvære skyld. daglig, børste,, slitasje deodorant / antiperspirant og børste håret. Du ønsker kanskje å spare deg for penger til å kjøpe nye klær hvis du er lei av folk som gjør narr av deg. Du trenger ikke å kjøpe akkurat hva de "populære" barna slitasje, men noe stilig og smigrende fungerer fint. Spør en venn hvis du trenger hjelp. Hvis du har briller som du tror skjemme utseendet ditt mye, kan du alltids prøve kontaktlinser. Hvis du ikke kan bruke kontakter for en eller annen grunn (følsomme hornhinner, for eksempel), ikke bekymre deg om det. Massevis av virkelig kule og smarte mennesker bruker briller. Og ikke bekymre deg om folk tenker bukseseler er Dorky. Se alle de helt rette tenner på filmstjerner? De fleste av dem som har måttet forholde seg til mange års kjeveortopedisk behandling.
 9. 9
  Prøv å være balansert. Har du et mektig hjerne, men svak og ukoordinert? Bygge opp styrke og utholdenhet gjennom eller andre daglige fysiske aktiviteter. Studier viser at daglig mosjon forbedrer din hjerne og ditt.
 10. 10
  Kle kult! Du kan være en nerd på innsiden bare ikke vise det! Bære kule ting ut siden! Men vær smart!
 11. 11
  Være en enkel å snakke med personen. Folk liker å være i stand til å snakke med noen smart uten å føle seg dum. Hvis vekke spør du noe veldig enkelt for deg liksom: "Hva er pi? Ikke gå "sier jeg ikke... '. Du vil bare bli en total idiot og super teit. Si noe sånt som "Her Lemme forklare. Det er som... ' og når du har forklare enkel form, sier: "Det synes vanskelig, men lett. og når de takker du sier "Hver gang! Dette gjør deg til en "nice guy" som folk liker og få en ny observant av. Og hvis folk begynner å ta nytte av deg, desto bedre! Du kan vise at du er en selvhjulpen gutt, og du kan stikke opp for deg selv ved å si noe sånt som: "Jeg er her for å hjelpe, ikke til babyen du:" Ok! " Håper dette hjelper

Tips

 • Bli venner med folk fra alle grupper!
 • Prøver alltid å lære fra andre mennesker, aldri anta at du vet alt fordi du ikke!
 • Prøv å være mer og mer enn du snakker!
 • Bryr meg ikke hva noen tror! Ha det gøy og være deg.

Advarsler

 • Det tar tid for folk å forstå den nye deg, så ikke forvent natten mirakler.
 • og ikke bli besatt med knuse din!
 • Hvis du tror du kan ha en Internett-avhengighet eller er besatt med datamaskinen - vurdere å ta litt tid ut fra det eller søker hjelp.