Wkano

Hvordan være sympatisk

Selv om alle har rett til sin egen personlighet og selvutfoldelse, er det grunnleggende trinn som alle kan ta for å forbedre relasjoner med dem rundt deg. Å gjøre et bedre inntrykk på de rundt deg og utvikle et sterkere omdømme kan gå en lang vei i nettverk, karriereutvikling og sosialisering.

Trinn

Hvordan være sympatisk. Initiere tilfeldige handlinger av godhet.
Hvordan være sympatisk. Initiere tilfeldige handlinger av godhet.
 1. 1
  Ha respekt for alle du møter, og viktigst,! Hvis du handle fordømmende eller med en avvisende holdning til andre mennesker, vil de mest sannsynlig returnere de samme negative følelser mot deg. Å gjøre andre føler seg velkommen og verdsatt vil gå en lang vei mot suksess i å få venner.
  • Folk liker å være rundt andre som er trygge på seg selv uten å være arrogant. Vær trygg på hvem du er uten stadig å tråkke på andres tær. Hvis du alltid kritisere deg selv og ser ut til å være fornøyd med deg selv, du kjører risikoen for å støte folk, og lar dem se alle dine feil. Tross alt, hvis du ikke er fornøyd med deg selv, hvorfor skal andre være?
 2. 2
  Vær høflig til. Dette er en grunnleggende form for respekt som er ganske lett å vise til alle. Samhandle med fremmede pent og rolig, favoriserer forespørsel tålmodig, svare på andre raskt og huske please tallet og takk er.
  • Husk at alle du er i samspill med er menneskelig, også. Bare fordi du betaler noen for å vente på bordet ditt ikke gir deg rett til å være uhøflig, behandle dem som du ønsker å bli behandlet hvis du var i deres posisjon. (Det er lettere å se hva noen er virkelig liker med hvordan de behandler sine mindreverdige, ikke deres tilsvarer -. JK Rowling)
 3. 3
  Initiere tilfeldige handlinger av godhet. Gjøre ting for andre mennesker, selv om du ikke kjenner dem. Hold en dør når du går inn eller ut av en bygning, plukke noe opp for en fremmed når de slipper det, og tilby å ta et bilde for en gruppe som ser ut som de prøver å ta en. Denne typen uselvisk hengivelse inspirerer andre til å gjøre det samme i retur - ikke bare for deg, men for andre i livet sitt også.
 4. 4
  Vær ærlig, men gjør det forsiktig. Det er spesielt viktig å være ærlig med dine venner og folk som ber deg om råd. Vanligvis kan folk fortelle når noen lyver, og falske, uekte folk er ikke godt likt.
  • Når noen spør, "Betyr dette gjør meg ser fett?" (Ja, det er en klisjé, men det er et klassisk eksempel) sier "Ja" hvis den gjør det, men gi noen råd! Og sørge for alltid å være respektfull og for å gjøre dine kommentarer forsiktig, innrammet på en måte som er lite sannsynlig å uroe dem. Hvis du vet at mote, fortell dem hvorfor. De er sikker på å stole på deg og vite at du var ærlig og setter pris på at du hjelper dem.
  • Hvis du er usikker på om en sannferdig kommentar vil skade noen som spør deg om råd, kan du forord din kommentar ved å spørre om de faktisk ønsker å høre din fulle ta på sannheten. Vanligvis svaret blir ja, men dette gir personen tid å følelsesmessig forberede for svaret ditt. Negative reaksjoner er ofte den instinktive biprodukt av sjokk - hvis du kan binde dem til å forvente en potensielt sårende sannhet, så du gjør utvekslingen mye mer vellykket.
  • Det er en komplisert idé å være brutalt ærlig med noen som verken ber om råd. Bringe opp en kommentar som det kan enten generere anerkjennende svar eller fornærmet utseende, avhengig av personens personlighet, så bedømme situasjonen på egen risiko. Du bør nok unngå å initiere negative kommentarer, uansett hvor sannferdig, med personer du ikke er nært kjent eller gode venner med.
 5. 5
  Hold løftene. Kontroller at du kan følge med på alle dine forpliktelser. De kalles "forpliktelser" fordi du har forpliktet seg til å gjøre en innsats for at oppgaven eller hendelse, ikke ut igjen i siste minutt. Hvis bryte en forpliktelse er uunngåelig, la alle andre involverte vet så snart du er klar over at du ikke kan gjøre det. Det kan likevel være irriterende til de andre partiene, men minst de forventer det, og kan justere tidsplanen etter behov.
  • Enten det er å gjøre det til middag eller etterbehandling opp et prosjekt, er det viktig å holde venner og kolleger i loop om fremgangen din. Enten det er en rask email å si alt er i rute eller et notat ba om unnskyldning for uventede forsinkelser, folk setter pris på kommunikasjon. Ikke vite hva som skjer kan være ekstremt frustrerende, selv om prosjektet er slutt fullført på tid og i topp kvalitet.
 6. 6
  Tenk på dine unike styrker og utforske muligheter for utstillingsvindu dem. Hva talent eller egenskap beundre venner gjør i deg?
  • For eksempel, hvis du er god i matte, kanskje du kunne frivillig på en klinikk å hjelpe lav inntekt mennesker balansere sine budsjetter eller filen sine skatter. Hvis du er en god sanger, få opp på karaoke kveld og underholde rommet.
 7. 7
  Husk å! Du utgå en god vibe med denne enkle gest, og du kan forbedre stemningen i alle rundt deg. Selv om du ikke føler deg spesielt gledelig eller står fast i en stemning lavkonjunktur, kan frivillig handling av musklene snu opp i et smil noen ganger utløse følelser av lightheartedness og lykke.
  • Tenk glade tanker eller siste øyeblikkene som gjorde gjøre deg glise å utløse et ekte smil.
  • Det tar mer ansiktsmusklene til å rynke enn å smile - og med god grunn! Alle bør være smilende oftere enn rynket brynene.
 8. 8
  Viktigst, husk å være deg selv i form av å la de viktigste delene av din personlighet skinne. Det er umulig å få alle til å like deg - ulike personligheter vil uunngåelig føre til noen sammenstøt på et tidspunkt i livet ditt - men du vil tjene beundring av dem som er kompatibel med deg og de ​​som betyr noe.
  • Folk som andre som kommer ut som oppriktig og ekte, så unngå å ta skritt for å endre så langt at du er komfortabel med dine handlinger.

Tips

 • En veldig enkel tips for å få en bestemt person til å like deg - be om deres hjelp på noe. Prøv å finne en forespørsel som inkorporerer sine ferdigheter eller interesser. Det vil vise ikke bare at du legger merke til dem, men at du respekterer deres autoritet på emnet som interesserer dem.
 • Være åpne. Hvis du ser trist eller sint, folk vil oppfatte det på noen nivå, og vil ikke ønsker å snakke med deg. Selv om du er trist eller sint, tenk på alle de grunnene du bør være glad i en offentlig situasjon, og prøve å redde de tunge følelser for en mer privat tid med nære venner og familie.
 • Likable folk er folk som liker folk. Folk vil merke om du liker dem. Hvis du ønsker noen til å like deg, fokusere på noe som du liker om dem. Hvis du virkelig ikke liker dem... kanskje er det ikke viktig at de liker deg.

Advarsler

 • Ikke vær en sosial klatrer, eller gjøre det klart at du er desperat etter å bli venn med folk. Andre kan fortelle, og det er en stor turn-off.
 • Husk at det verken er mulig eller ønskelig å få alle til å like deg! Det er alltid folk du vil opprørt og som vil uroe deg, med rette eller urette. Vit når du skal la ting gå, og for å være respektfull og moden om konflikten. Ikke slå deg opp over disse hendelsene, og holde seg trygg på deg selv.
 • Ikke prøv å uttrykkelig overbevise andre til å like deg. Oppføringen din positive egenskaper vil gjøre deg gå av som arrogant. La andre se din storhet i sin egen tid.
 • Ikke være falsk. Folk vil se blundere i din oppførsel og forstå at du setter på en handling. Du må tro hva du gjør, ellers reflekterer enda verre på deg. Førsteinntrykket er viktig, imidlertid, og det kan føles "fake" å handle som om du bryr deg om denne nye, tilfeldig person i livet ditt når du ikke gjør det. God tommelfingerregel: Bare behandle dem som du ønsker å bli behandlet.
 • Selv om du oppdager ting som du bør endre om deg selv, ikke glem å fortsatt være stolt av deg selv. Din kjernevirksomhet personlighet er fantastisk og noe å være uforbeholden om viser, og det er små ting alle kan forbedre seg på.