Wkano

Hvordan vite om en jente er forelsket i deg

Prøver å se om din forelsket liker deg eller ikke? eller bare ønsker å vite?

Trinn

Hvordan vite om en jente er forelsket i deg. Legg merke til om hun prøver å snakke med deg.
Hvordan vite om en jente er forelsket i deg. Legg merke til om hun prøver å snakke med deg.
 1. 1
  Se over på henne. Er hun stirrer på deg? Hvis hun liker deg og legger merke til at du ser på henne at hun kan enten trekke øynene vekk raskt fordi hun er sjenert eller flau eller prøv og hold den.
 2. 2
  Sjekk hennes venner. Er de fniser når de ser deg rundt? Ser de ut som om de vet noe du ikke? Eller har du noen gang se henne fortelle sine venner en hemmelig og raskt ser på deg?
 3. 3
  Se deg rundt. Er jenta alltid rundt deg der du er? Det er et tegn på at hun ønsker å være nær deg.
  • Hvis hun er sjenert, kan hun ser på deg som hun lengselsfullt ønsker å si et ord til deg, men er for flau til å si det.
 4. 4
  Legg merke til om hun prøver å snakke med deg. Hvis hun er sosial, kan hun prøve og snakke med deg så mye som mulig.
 5. 5
  Se på henne. Hun kan prøve å imponere deg, som iført håret i en annen stil, viser frem på noe som løping eller fotball eller kanskje bære "kult" klær.
 6. 6
  Se etter rødmer. Dette kan være vanskelig å fange, men ansiktet hennes noensinne gå rosa eller rødt når du er rundt? Hvordan ser hun ut som hun er varm når du er rundt og prøver å avkjøle seg, liker drikke vann? Også, ikke prøve og få opp i ansiktet hennes og se om hun rødmende, som kan gjøre jenta ubehagelig.
 7. 7
  Har snubler hun mye eller stamme når hun ser deg?
 8. 8
  Noen ganger, hvis du virkelig liker en jente du kan ha til å spørre henne om hun liker deg. Ikke alle jenter føler seg komfortabel nok til å gjøre det første trekket.

[[Media: Media: example.ogg-- 22:41, 11 mars 2013 (UTC) - 22:41, 11 mars 2013 (UTC) - 22:41, 11 mars 2013 (UTC)]] == Tips ==

 • Hvis du liker henne tilbake, og hvis jenta er sjenert, kan du nødt til å gjøre det første trekket
 • Hvis du ikke liker henne tilbake, være snill mot henne bare si noe sånt som "'Catie' Jeg beklager, jeg liker ikke deg. Du er en flott jente, det er bare jeg er ikke klar for dette forholdet ennå. " Jenter hjerter er veldig følsom og lett å bryte, så hvis du ender opp med å like henne i fremtiden og du sa noe bety for henne som "Jeg liker deg ikke, hvorfor skulle jeg noen gang?" Da hun ikke vil like deg (sannsynligvis). ring 6514588228 for mer informasjon
 • Ikke opptre som hun er fra en annen planet. Ikke overse henne helt, heller. Hennes hjerte vil trolig bryte.
 • Hvis du ønsker å fortelle en jente du liker henne eller spørre henne om hun gjør det, ville noen jenter ikke liker det hvis du konfronterer dem om det i lunsjen eller klasse. Prøv et mer privat.
 • Aldri se ut som en feiging eller hun trolig vil hate deg, opptre normalt.


Jeg liker en jente som heter Emma Johnson og mitt navn er Cameron Barrientes og jeg har fire venninner, og jeg vet at hun liker meg fordi en av mine venner fortalte meg at hun liker meg, og hun er venner med Emma Johnson, men når jeg spør henne ut i blir nødt til å dumpe alle mine venninner fordi hun hater å bli lurt på, og hvordan jeg fikk for venninner er........................ Bare se etter kroppsspråket om hun kommer NÆR DEG Det betyr at hun liker deg om hun kommer nær deg, og ombestemmer seg og beveger seg bort fra deg Det betyr at hun var klar til å kysse deg og jeg fikk kysset av fire jenter på skolen i løpet bestått tid og jeg er bare 13 år gammel og alle mine venninner 12 år gammel enhver jente LESER DENNE ringe dette nummeret 651-283-0651 Og jeg vil gi deg noen trinn på hvordan å vite om en GUTT LIKER DU OG ønsker å få en KISS FROM YOU HUSK jenter der ute IKKE GLEM Å CAL 651-283-0651

FRA CAMERON BARRIENTES