Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg bære en Thong

Dine venner alle har thongs, så hva er big deal? Her er noen ideer for å overbevise mamma og pappa at det er egentlig ikke så fryktelig.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg bære en Thong. Finne ut hvorfor du ønsker å ha på seg en stringtruse.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg bære en Thong. Finne ut hvorfor du ønsker å ha på seg en stringtruse.
 1. 1
  Finne ut hvorfor du ønsker å ha på seg en stringtruse. Er det fordi du tror at det ser innbydende ut? Er du ute etter å få oppmerksomhet fra andre gutter? Har bære din beste venn en? Blir du presset av gruppepress for å få en? Pass på at du ønsker det av riktig grunn.
  • Fortell dem at undertøy alltid bunter opp mellom kinnene og det er distraherende sitter på knaste opp underbukser mens du er på skolen, og du har hørt de er mye mer behagelig. I det minste, vil mor sette pris på wedgie faktor.
  • Fortell dem om truse linjer og hvordan de er motbydelig.
  • Fortell dem at du er selvbevisst av undertøy linjer og liker ikke å bringe oppmerksomhet til bak. Det er ganske sannsynlig at foreldrene dine ikke liker tanken på alle som stirrer på datterens bak.
  • Fortell dem at du bare vil ha enkel bomull thongs. Dette kan være en overbevisende praktisk vinkel.
  • Avhengig av hvordan forstå foreldrene dine, kan du fortelle dem at iført pen undertøy gjør at du føler deg penere.
 2. 2
  Skrive ned en liste over foreldre-vennlig argumenter. Foreldrene dine tar deg mer seriøst hvis de kan se at du har lagt mye tanke og omtanke inn i dine argumenter.
 3. 3
  Pose et kompromiss. Hvis foreldrene dine lar deg bruke en Thong, så du kan gjøre noe i retur for dem. Hvis karakterene dine er bare gjennomsnittet, så du kan studere mer for neste test. Vis dem at du er villig til å komme til enighet. OR, kan du godtar ikke bruke utringede jeans som vil la din thong vises hver gang du setter deg ned, som kan være hva som skremmer dem. Fortell dem at du ønsker bare lavere iført thongs som vil bo inni buksa. Thong eksponering er et stort problem for foreldre.
 4. 4
  Være moden om det. Ikke forsvare ditt argument med svake ideer som "alle andre gjør det!" eller "Alle gjør narr av meg!". Foreldrene dine sannsynligvis ikke ser til samme nivå som deg. Være forståelse for hvorfor de ikke ønsker å bære en Thong.
 5. 5
  Spør gjentatte ganger. Hvis du bare spørre en gang, og gi opp, så foreldrene dine vil anta at det var "bare et forbigående fase". Dette betyr ikke at du bør irritere foreldrene dine hvert 10. minutt om det, men du kan spørre en gang i uken, eller annenhver uke. Holde ideen friskt i deres sinn, uten plaging dem om det. Igjen, husk å være moden om det.
 6. 6
  Plukk et passende tidspunkt når foreldrene dine vil være tilgjengelig for å lytte til deg, og gå oppgi ditt tilfelle. Når du snakker med foreldrene dine, husk å snakke klart og konsist med minimal slang ord. Som virkelig vil fange oppmerksomheten deres!

Tips

 • Det er veldig viktig å huske på å ikke plage foreldrene dine om det! Space ut tid på å spørre foreldrene dine med omhu.
 • En annen måte å komme unna dette på er å kjøpe og slitasje thong undertøy uten dine foreldre å vite. Hvis de finner ut at du kan rette forsvare at det er din bak, og du kjøpte den med dine egne penger.
 • Vurdere iført Cheekies eller Tangas stedet for thongs, de er som thongs, men dekker alt, men den nederste delen av baken (Tangas vise enda mindre dekning). Hvis du foretrekker remmer og du kan ikke overbevise dem om å la deg bære thongs, overbevise dem til å la deg bære Cheekies eller Tangas ville være den nærmeste til å overbevise dem til å la deg bære Thongs.
 • Prøv å spørre din mor, først. Mer sannsynlig enn ikke, vil faren din ikke være fornøyd med ideen om folk ser på baken, og vil umiddelbart si nei.
 • Hvis de ikke la deg, prøv gutt shorts, de er så søte som remmer, men ikke så tankevekkende og også trendy, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli til latter for garderoben.

Advarsler

 • Aldri fortelle foreldrene dine at du ønsker en "fordi det er varmt og sexy". Som ikke vil gå over veldig bra med foreldrene til en tenåring. Tanken på en skitten gammel pervers Ogling på Thong stikker ut av sin dyrebare datter jeans sender de fleste foreldre i super-beskyttende modus, og du vil bli dømt til å mislykkes, og kan ende opp med seg bestemor truser til du er 18 år.
 • Ikke ha hvite jeans og en neon blå Thong, eller andre lyse farger! Ikke noen gang ha lav stigerør med en Thong heller. Også hvis det er din første thong vurdere å få en bomull eller stretchy Thong.
 • Være rimelig. Foreldrene dine vil trolig la deg bære en funksjonell, enkel stringtruse, men ikke Lacey-se-gjennom en som sier "Hottie" på den.
 • Ikke ha en "Whale Tail", (hvor bakenden av Thong din stikker ut av buksa), fordi det ser trashy. La foreldrene dine vet at du vil gjøre ditt beste for å sørge for at det ikke vil skje fordi du tror "Whale Tales" er verdiløs, (dette vil hjelpe med å gjøre dem til å forstå at du ikke ønsker thongs for seksuelle grunner). Iført Cheekies eller Tangas som et alternativ til Thongs kan bidra til å forhindre "Whale Tails".
 • Hvis du vil at dine foreldre til å la deg, styre unna "sexy" thongs eller de vil misforstå deg.
 • Ikke sutre. Hvis du spør dine foreldre for aller første gang, er det mer sannsynlig enn ikke at de vil være i litt sjokk. Gi det litt tid til å synke inn
 • Vær forberedt på å motta noen mulige uønsket oppmerksomhet hvis foreldrene dine bestemmer deg for å la deg bære en Thong.