Wkano

Hvordan overtale foreldrene dine til å få en hund

Du virkelig ønsker en hund, men foreldrene dine ikke vil la deg få en? Ved å følge trinnene nedenfor, kan du overbevise dem om å kjøpe deg et kjæledyr du liker. Husk, hvis foreldrene dine mener at du er ansvarlig nok, men de bare ikke har penger til å få en hund, fortelle dem om hunder i kenneler som koster lite eller ingenting. Sørg også for å vise dem virkelig søte bilder av hunden du ønsker, den kan smelte dem. Lykke til med ny hund hvis dette fungerer.

Trinn

Hvordan overtale foreldrene dine til å få en hund. Vær klar til å demonstrere ditt ansvar til dine foreldre.
Hvordan overtale foreldrene dine til å få en hund. Vær klar til å demonstrere ditt ansvar til dine foreldre.
 1. 1
  Vis ditt ansvar! La dem vite at du er definitivt ansvarlig (og glad) for å ta vare på denne valpen / hunden, og er du villig til å håndtere ansvaret for å eie en hund.
 2. 2
  Vær klar til å demonstrere ditt ansvar til dine foreldre. Har foreldrene dine gi deg noe å ta vare på for en viss tid. Det kan være et egg (ikke la det bryte!), En sekk med mel, en plante, eller til en venns kjæledyr. Gjør det bra på denne prøvekjøringen kan vise foreldrene dine at du er ansvarlig og alvorlig ønsker en hund. Være alvorlige og ikke gutten rundt.
 3. 3
  Ta en venn eller slektning hund for en helg som en "prøvekjøring" for å vise foreldrene dine at du er klar for ansvaret ved å eie et kjæledyr.
 4. 4
  Sørg for at du har en god holdning. Vis foreldrene dine at du kan være ansvarlig uten å komme i trøbbel, eller uten å gi opp på noen av dine oppgaver eller ansvar.
 5. 5
  Å overtale foreldrene dine til å få en hund, må karakterene dine går opp og holde deg! Gjør leksene dine, og forsøk å få på skolen.
 6. 6
  Gjøre husarbeid rundt huset. Dette er en annen måte å bevise at du er ansvarlig. Tilby deg å hjelpe til med de ekstra husarbeid, kan etc. Hunder være rotete, spesielt før de er ikke stueren. De fleste hunder vil kaste. Siden det er du som ønsker en hund, bør du gjøre en ekstra innsats. Du bør forklare til foreldrene dine at du er villig til å gjøre dette før hunden får det for å bevise din oppriktighet.
 7. 7
  Lag en presentasjon og vise det til foreldrene dine. Sørg for å inkludere en liste over de tingene som du vil gjøre slik at hunden blir tatt vare på, leverer hunden vil trenge, gjennomsnittlig priser forsyninger vil koste, og kanskje til og med finne en hund som passer den rasen som du ønsker på en lokal oppdretter eller dyr ly.
 8. 8
  Lag en nyttig liste:
  • Lag en liste over fordelene ved å ha en hund:
   • Hunden vil hjelpe deg å bli mer ansvarlige.
   • Hunden kan bli en følgesvenn for hele familien.
   • Walking en hund kan hjelpe deg å få mer mosjon.
   • Hunder kan noen ganger bli opplært til å utføre nyttige oppgaver, slik som advarer deg om inntrengere eller hente gjenstander.
   • Hunder kan være terapeutisk, spesielt under triste eller ensomme tider. En hund er en venn som alltid vil være der for å muntre deg opp!
   • De er som folk som forstår hva du sier, og de vet når bare for å slikke deg og la seg ned ved siden av deg og bare sitte der og la deg pet dem til du føler deg bedre.
  • Lag en liste over alle grunnene foreldrene dine ikke ønsker en hund:
   • Vi har et inngjerdet tun, de sikle, du ikke har tid, osv., og gjøre ditt beste for å eliminere eller redusere hver av årsakene. Dette viser at du er villig til å jobbe for din sak.
  • Gjøre forskning på rasen du ønsker. Du må vite mye informasjon fra mange forskjellige kilder, som bøker, de, og hundeeiere. Men mest av alt vet du er klar.
  • , Og spare noen god informasjon. Du kan gjøre din presentasjon på eller på papir, og du kan ta en stemme med familien. Andre kjæledyr kan ikke stemme!
  • Spør en, nabo eller slektning til å ta med hunden over å gjøre en demonstrasjon for å vise at du kan håndtere en hund. En annen måte er når en nabo er å vandre sin hund, tag sammen og spør om du kan lufte hunden litt, men sørg for at eieren er der i tilfelle hunden forsøker å trekke.
 9. 9
  Gjøre noen undersøkelser. Finn lokale krisesentre, se om sine skudd, og hvis de kommer med et bånd og krage, forskerkurs teknikker, etc. Dette vil gjøre foreldrene dine oppdager at du virkelig er seriøs.
  • Vet hvordan du skal trene hunden. Lær hvordan du hus-trene en hund slik at den ikke vil "gå" i huset. Bøker om emnet kan bli funnet og lånes gratis fra ditt lokale bibliotek, eller funnet enkelt og gratis på internett! Du kan også be en venn for å få råd om omsorg for en hund.
  • Lær så mye du kan om hunder, ikke bare om grunnleggende omsorg, lese bøker om hund-relaterte sport, vanlige sykdommer, triks, ernæring, etc. Dette vil vise at du er villig til å gå en ekstra mil for din fremtidige hund, og at du virkelig ønsker å ta vare på det og gjøre det leve opp til sitt fulle potensial.
  • Forskning lenger inn i rasen du ønsker. Denne informasjonen vil hjelpe deg selv om du får en blandet rase hunden. Hvis du kan fortelle hva noen av de rasene er, har du kanskje en ide om temperament av hunden.
 10. 10
  Finne ut hva du skal gjøre når du er borte. Hunder kan ikke bli liggende igjen mens familien går på ferie. Hvis du drar til en familie ferie, må du enten finne en venn til å ta vare på hunden din mens du er borte eller ta hunden til en kennel. Du bør finne en venn som har foreldre er villige til å gjøre dette, eller du bør finne en kennel. Finn ut hvor mye det koster å gå ombord på hund og forberede seg til å spare opp litt penger slik at du kan være ansvarlig for hunden din omsorg.
  • Hvis foreldrene dine sier at de / du ikke er hjemme nok til å se etter en hund, foreslår ser på hunden vandrere, som vil ta hunden ut for dagen, gi dem trening og trene dem til å bli mer sosial også!
 11. 11
  Være mer aktive. Hunder trenger regelmessig mosjon. Du blir nødt til å ofre noe av din personlige tid med venner eller hobbyer å gå hunden. Det kan hjelpe å overbevise foreldrene dine at du er villig til å gjøre dette hvis du forteller dem du kommer til å gå en tur hver dag før du får hunden. Du blir nødt til å gjøre dette regelmessig en gang hunden får det, og mer enn en gang om dagen.
 12. 12
  Hjelp betale utgiftene. Tilby å hjelpe betale for hunden mat ved å gjøre ekstra husarbeid eller medvirkende noen av dine lommepenger.
 13. 13
  Ta vare på deg selv også. For å bevise at du er veldig moden og ansvarlig nok, vise at du kan ta vare på deg selv. Spis sunt, dusj ofte, pusser tennene, og gjør din egen klesvask. Tenk på deg selv som en liten voksen, og møte opp til forventningene til å være så.
 14. 14
  Gi dem tid til å tenke på det. Husk, ikke be dem om og om igjen hver dag, eller de vil stenge deg ute. Hvis de sier nei, fortsetter å vise modenhet og forståelse, holder å være nyttig i huset, og noen ganger nevne hunden, for å gjøre dem bli vant til tanken. Du bør vite at plaging dem vil bare angre ditt tidligere arbeid viser dem at du ikke er moden og ansvarlig nok ennå.
 15. 15
  Redde et liv. Overbevise foreldrene dine at du lagrer et liv ved å adoptere et krisesenter hund. Du lagrer en hund som ville ha blitt "avlivet" neste uke. Også er du lagrer et annet liv ved å gjøre plass i ly for en annen hund! Tenk på det, og la dem vite. De vil føle seg godt om dette, og de kan la deg få hunden som du vil!
 16. 16
  Forstå dine foreldres grunner. Sørg for å innse at hvis de fortsatt sier nei, kanskje det er dem som ikke er forberedt, som hunder kan være veldig dyrt og tidkrevende. Hvis dette er tilfelle, kan du fortsette å vise modenhet ved å forstå det, og støtte dem til rett tid kommer etter, og de er klare for hunden.
  • Hvis foreldrene dine egentlig ikke vil ha en hund, kanskje du bør tenke på andre kjæledyr alternativer som en gnager eller en fisk. Tenke på hvis du ønsker dette, og deretter snakke med foreldrene dine om forskjellen og de gode sidene av mindre dyr.
 17. 17
  Hvis foreldrene dine til slutt la du har en hund, følge med på dine løfter. Du kan også signere en kontrakt med dem før du får hunden, oppføringen nye ansvarsområder. La dem få tid til å tenke på det.
 18. 18
  Hvis de er allergisk eller hvis en av dine søsken er allergisk kan du fortelle dem at det finnes typer hunder som ikke felle, og kan ikke få sine allergier går... Et tips: Ikke slipp til knærne og tigge. Det kommer ikke til å fungere.
 19. 19
  Hvis foreldrene sier nei, så ikke bli sint. Også unngå bedende, tigging og klynking - they'll bare få irritert og bli enda mer positiv på deres "nei" svar. Selv om de sier "nei", fortsett å være ansvarlig, moden, gjør ekstra oppgaver rundt i huset, holde karakterene dine opp, går til sengs i tide, våkner opp i tide, etc. Vent noen uker og deretter gi den en sjanse. Men ikke holde plaging dem!
 20. 20
  Hvis foreldrene dine ikke vil la deg ha det fordi de har vedlegg problemer da komme på wikipedia og bruke dette nettstedet til å overbevise overbevise overbevise!

Tips

 • Fortell foreldrene dine at det ville gjøre din barndom stor og legge noe til det som du vil huske i mange år. Hvis foreldrene dine sier "nei" til en fordi du har en katt, er det noen måter du kan komme rundt det problemet:
  • Hunder jager katter er en stereotypi. Hvis hunden ikke viser noen symptomer på jage andre hunder eller dyr, er du sannsynligvis trygg.
  • Trene hunden din til å sosialisere med andre dyr. Hunder trenger ikke nødvendigvis jage katter, spesielt hvis de er vant til andre dyr.
  • Få hunden når det er en valp, slik at du kan lære hunden å oppføre seg rundt katten. Valper er fortsatt læring, og du kan lære noen valp til ikke bug eller jage en katt.
  • Hvis du har planer om en eldre hund, vanligvis oppdretter eller ly vil fortelle deg om hunden er bra rundt katter eller ikke.
 • Når foreldrene dine sier at du ikke kan ha en hund, ikke rope på dem eller bli sint. Dette vil gjøre dem enda mer bestemt på å stoppe deg. Vær hyggelig og smile, men holde utholdende.
 • Mens du venter på din foreldre godkjenning, her er noen andre måter å være rundt hunder:
  • Finn ut hvor dyr tilfluktsrom er i nabolaget ditt og gå frivillig der for å bidra til å ta vare på noen hjemløse hunder.
  • Finn ut om det er eldre (eller bare vanlig) naboer som har hunder og kan ikke gå dem regelmessig. Du kan frivillig å gå sine hunder for dem, selv for gratis hvis du er ok med det.
 • Hunder, spesielt valper, trenger en masse ting å tygge på mens de utvikler sine tenner. Du kan også finne forslag til hvordan å holde hunden fra å tygge dine sko og klær. Du må være forberedt på å få dem riktige leker å tygge.
 • Tilby å betale for hunden selv. Dette vil vise at du vil ha en nok til å bruke dine egne penger på det, og at du ikke vil tenke på det som bare en annen leke for å leke med til du blir lei.
 • Hvis foreldrene dine ikke vil få en hund fordi du allerede har andre dyr og sier de trenger du ikke noe mer å ta vare på, være så ansvarlig som mulig og sørge for at dyrene er i best av omsorg 24/7. La ingenting for dem å kritisere. Hvis du holder den opp for en uke, kanskje en måned, vil du etter hvert få poeng gjennom.
 • Ta Dog Breed Velge test på www.AnimalPlanet.com. Det er gratis og hjelper deg å velge den rette hunden for familien din. Petfinder.com har også en søkemotor for å forske og finne redde hunder i ditt område.
 • I noen tilfeller kan familiemedlemmer være redd for å få en hund. For eksempel, hvis en tidligere hund bet en venn / familiemedlem, var for aggressiv, eller var for hyperaktiv, vil de fleste foreldre nøler før du godtar å få en hund. Men hvis du venter en stund (og en stund kan være alt fra et par måneder til år) og du fortsatt vil ha en hund, vil de mest sannsynlig har fått over sin frykt eller peeves.
 • Hvis foreldrene dine sier nei fordi været i ditt område ikke tillater hunden å leve utendørs, finne et innendørs område som er akseptabel for foreldrene dine hvor hunden kan bo når været er dårlig.
 • Hvis du virkelig vil ha en hund, og foreldrene dine vil ikke la deg, prøv å spørre deg besteforeldre eller en slektning som bor i nærheten av. Du kan hjelpe dem ut hvis de er enige om å få en.

Advarsler

 • Du bør aldri truffet hunden, spesielt hvis du blir sint.
 • Selv om du ikke ønsker å lufte hunden, ikke stønne til foreldrene dine, de kunne gå tilbake på løftet sitt og gi hunden bort!
 • Ikke få et kjæledyr bare for å bli populær blant dine venner, eller fordi alle andre har en hund. Dette er ikke en god grunn til å få en hund. Du bør få en fordi du kommer til å elske det lille følgesvenn eller kjærlighet hunder generelt.
 • Hvis du har en hamster, marsvin, rotte eller mus, holde dem trygt og sikkert! De fleste hunder vil tro at disse dyrene er mat eller en leke.
 • Hvis foreldrene dine eller er du bare komme over tapet av en annen hund, vente litt slik at de vet at du ikke bare vil ha en hund for å fylle "gapet".

Ting du trenger

 • En god krage og bånd. En godt trent hund er en god venn.
 • Navnene og telefonnumrene til veterinærer og kenneler i tilfelle hunden trenger helsehjelp eller trenger å bli bordet.
 • Noen spart opp penger. Du trenger penger for hunden mat, leker, godbiter, og andre spesielle behov for den type hund du vil ha.
 • Noen til å ta vare på hunden din mens du er borte.
 • En romslig sted for hunden å være i stand til å streife rundt, som en bakgård.
 • Tygge leker. Hvis valpen er teething og du ikke har de riktige leker, så de vil tygge på alt!
 • Leker, for å underholde deg og hunden.
 • En veterinær for å sørge for at hunden er i orden.
 • En buret for å holde deg valp / hund i, for når du går ut eller går i dvale.
 • Et diagram å holde styr på alt du gjør og hvor ofte du trenger å gjøre ting, som å gå deg valp / hund eller fôring tid ect.
 • Tid til omsorg for valpen / hunden, at de ikke liker å være alene.
 • Familie eller venner til å la valpen / hunden se nye mennesker og å la ham / henne blir vant til dem. et godt verksted for hunden å kjøre i
 • Penger for hunden!
 • Og en flott holdning. Aldri være slem mot hunden eller respektløst overfor dine foreldre.
 • Et rent rom, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hunden svelger noe!