Wkano

Hvordan ta vare på din opprørt kjæreste

Kjæresten din er opprørt. Du vet ikke hva jeg skal gjøre, men du er bekymret. Les videre og lære hvordan å trøste din opprørt kjæreste

Trinn

Hvordan ta vare på din opprørt kjæreste. Finn ut om du bare mistolker hans handlinger.
Hvordan ta vare på din opprørt kjæreste. Finn ut om du bare mistolker hans handlinger.
 1. 1
  Finn ut om du bare mistolker hans handlinger. Er han bare sliten? Har han alltid handle på denne måten, men du egentlig aldri lagt merke til? Finn ut om han virkelig opprørt slik at han ikke vil bli forvirret.
 2. 2
  Finn ut hva som plager ham. Er det noe å gjøre med forholdet? Er det en familie problem? Er han stresset ut fra skole eller jobb? Finne ut hva som plager ham slik at du velger riktig tilnærming og løsning.
 3. 3
  Smile. Noen ganger bare et vennlig smil kan lyse dagen hans. Ikke bli fornærmet hvis han sier noe sånt som "hvorfor er du så glad?" det betyr bare at du må ta vare på ham enda mer. Også klemmer kan trøste.
 4. 4
  Gi ham plass. Noen ganger vil han bare trenger å finne ut av ting på egen hånd. Gange unna for en stund, men sørg for at han vet at du er der for ham og vil snakke om han vil.
 5. 5
  Oppmuntre ham til å snakke og lufte, men ikke være pushy. Du trenger ikke ha ham til å forvirre omsorg med nyskjerrig.
 6. 6
  Vær villig til å sitte og snakke, enten du er på telefonen, sende SMS eller personlig, la ham lufte ut sine følelser med deg. Ikke gjør unnskyldninger for alt han sier og ikke ta opp problemer enten fra en av dine fortid. Det er mindre hans nåværende problemer er knyttet til de i det siste.
 7. 7
  Finn et privat sted og la ham gråte. Være villig til å sitte med ham og la ham luft. Hvorvidt han gråter eller roping eller å være stille. Sitte med ham før han roet seg ned og klar til å snakke. Dersom situasjonen er hensiktsmessig og / eller du er begge veldig nær, holde ham tett og hvisker "det er ok. Jeg er her." eller gjøre shushing lyder.
 8. 8
  Gi ham en ryggmassasje eller holde hverandre i hendene. Han vil føle seg bedre hvis han vet at du ikke føler klosset så komme nær ham.
 9. 9
  Når du er ferdig, la ham vite at du alltid er der for ham og bryr deg om ham. Hvis det er sant (og bare hvis det er sant) fortelle ham at du elsker ham.

Tips

 • Overrask ham. Gjøre ham til en middag han liker, leie sin favoritt film, gå ut til et sted han liker. Bare noe som viser du bryr deg.
 • Ikke ta det personlig hvis han blir sint. Han er bare opprørt og ting vil blåse over.
 • Hvis han vil ha deg til å holde det hemmelig, holde det hemmelig. Det eneste unntaket er hvis han ønsker å skade seg selv eller noen andre. Da fortelle en forelder, lærer, rådgiver, eldre søsken, etc.
 • Noen ganger bare sitte nær ham vil hjelpe.
 • Hold ham distrahert fra de dårlige tingene. Gå ut til en morsom film eller spise middag på sin favoritt restaurant.

Advarsler

 • Hvis du forteller folk om sine problemer, han mest sannsynlig ikke vil stole på deg igjen. Men si noen hvis han ønsker å skade seg selv eller andre. Han vil takke deg etter øyeblikk av svik pass.
 • Han kan bli sint og tror du er invadere hans plass. Hvis dette skjer, ikke anklage og bli sint tilbake. La ham vite at du bare prøver å hjelpe. Så tilbake av
 • Ikke si noe du ikke mener. Spesielt ikke fortell ham at du elsker ham hvis du ikke er 100% sikker. Hvis du bekjenner senere det var en feil, vil dere begge bli flau, og det kan ende forholdet.
 • Bare snakke når og hvor det ikke er noen distraksjoner. Hvis du er konstant distrahert og svare på anrop, etc han vil føle at du ikke bryr deg.
 • Hvis du blir sint på ham hvis han sier det er din skyld, er sjansene, ingenting vil endre unntatt dere begge vil bli sint.
 • Hvis du kommer til å blåse med denne informasjonen, rett ned i en notisbok. Vær forsiktig med hvem ser det selv. Du kan også snakke med en forelder eller rådgiver om vage detaljer, men vær forsiktig med hva du gir ut. Hvis folk mistenker noe, kan kjæresten din bli flau og aldri stole på deg igjen.
 • ikke beskylde