Wkano

Hvordan være omsorg

Har du noen gang følt at du alltid er sint? Så her er tips om hvordan å være omsorgsfull og administrere din vrede et annet sted.

Trinn

Hvordan være omsorg. Arbeidet med selvtilliten din.
Hvordan være omsorg. Arbeidet med selvtilliten din.
 1. 1
  Ydmyk deg selv. Slipp sinne og bare prøve og være lykkelig. Ikke skryte om dine egne prestasjoner, spørre om andres. Det vil vise at du er interessert og at du bryr deg. Alltid finne en mulighet til å hjelpe noen andre for en endring.
 2. 2
  Hør. Noen ganger vi liker å snakke om oss selv hele tiden, for en gangs skyld, bare lytte, andre har problemer også. Det er også bra å gi dem tilbakemelding etter å lytte og fortelle dem hvordan deres problem kan løses.
 3. 3
  Ha litt sympati. Hvis noen er helle sitt hjerte ut, vil de ønsker noen sympatisk å støtte og trøste dem. Spør dem hva du kan gjøre for å hjelpe dem i deres nød. Tenk hva du trenger i deres situasjon.
 4. 4
  Elsk deg selv. For å være hensynsfulle til andre du må være omsorgsfull mot deg selv. Når du selv har tatt vare på, er du bedre i stand til å ta vare på andre. For eksempel kan du ikke fungere godt som barnevakt hvis du bare fikk 2 timer søvn i natt. Få en god natts søvn gjør deg til en mer kapabel og mindre gretten person.
 5. 5
  Arbeidet med selvtilliten din. For å være omsorg ikke kan være usikker og redd. Kle seg godt og gjøre deg presentabel. Du vil føle deg bedre om deg selv og være mer åpen mot andre. Rett din holdning og stå høyt. Du kan ikke gjøre mye for å hjelpe andre hvis du er egen kropp er sunket sammen.
 6. 6
  Få fakta. Prøv og se situasjonen fra "begge sider av gjerdet". Det er alltid minst to sider til hver historie, og ved å se begge sider, det gir deg en bedre forståelse av hva saken egentlig er. Jo mer forståelse har du av en situasjon, jo mer sympatisk du kan være. Og husk å ha empati og forestill deg hvordan du ville føle i deres sko.
 7. 7
  Prøv å smile til folk når du går forbi slik at du ikke sette deg der ute som en frekk person. Pass på å prøve å håndtere problemer i en lykkelig gledelig måte og prøver å være snill og vennlig.
 8. 8
  Kjenne kraften i en klem. Noen ganger folk vil trenge en klem uten selv å realisere den. Fortell personen du bryr deg om hvor mye de betyr for deg nøyaktig og hvorfor du trenger dem i livet ditt og at du elsker dem. Det kan virke så lite for oss, men for den personen kan det bety så mye og kan snakke mye om hvor mye vi ønsker at personen i livet vårt.
 9. 9
  Fortell dem at du elsker dem hver morgen og hver kveld før sengetid.

Tips

 • Starter hver dag ut med riktig verktøy er det viktigste skrittet for å være en omsorgsfull menneske.
  • Prøv og har en søt, hyggelig og ydmyk. Snakker på en rolig måte viser folk at du forstår og du lytter.
  • Prøver alltid å starte hver dag med en, aldri undervurdere kraften av et smil!
  • Se på den andre siden av ligningen. Tenke på hvordan andre mennesker føler. Prøv å gå i deres sko, og lurer på hvordan livet er for dem.

Advarsler

 • Ikke la noen dra nytte av din godhet
 • Alltid være realistisk.
 • Drop sarkasme, det gjør vondt noen mennesker.
 • Prøv å ikke ta omsorg til en ekstrem.
 • Noen mennesker ønsker ikke å bli tatt vare på, bare prøve å ta vare på de som ønsker å bli tatt vare på.
 • Husk alltid at du ikke kan vinne dem alle.