Wkano

Hvordan bli god i nevekamp

Nevekamp, ​​enten det er for selvforsvar, som arbeider med dritt pratmakere eller bare for moro skyld er en ganske viktig ferdighet å vite, men det tar litt forståelse for å få anstendig på. Husk dette er rettet mot ikke-utdannede stridende, vil hvis stridende oppleves i en kampsport strategier selvsagt endre og jeg har ikke erfaring til å gi deg råd om disse.

Trinn

Hvordan bli god i nevekamp. Hold kontroll over deg selv.
Hvordan bli god i nevekamp. Hold kontroll over deg selv.
 1. 1
  Overvinne frykt. Hvis du klarer å komme inn i en slåsskamp, ​​er frykt nummer én faktor mellom å vinne og å få juling. Ikke vær redd for å komme hit, når du er i en kjempe adrenalinet pumper så hardt du knapt selv føler noe selv om du blir knust, men hvis du tenker på hvor mye et hardt slag i nesen er kommer til å skade så det kommer til å skade enda verre, så ikke dvele ved disse tingene i en slåsskamp.
 2. 2
  Hold kontroll over deg selv. Det er en ting som heter tunnelsyn som er utgangspunktet når du mister tenkt på alt annet rundt deg og bare konsentrere seg om å gjøre én ting hele tiden, for eksempel grappling forsvarsspill eller bare jammer på dem. Du må overvinne denne naturlige instinkt og faktisk tror når du slåss, holde øynene på stridende og konsentrere seg om å treffe ham / henne i mest mulig effektiv måte, mens på samme tid være i harmoni med miljøet rundt deg. Dette er spesielt viktig hvis du kjemper mer enn én person om gangen fordi hvis oppmerksomheten er bare på en fyr du aldri vil se at kjeve-knuste uppercut hans kamerat kastet din vei, og du vil ikke være i stand til å blokkere / unngå det.
 3. 3
  Lær forsvar. Dette sammen med krenkelser er det viktigste aspektet av en kamp. Når stridende kaster en punch du kan enten blokkere den eller smette ut av veien. Hvis han kaster kroppen skudd, er det vanligvis enklere og mer effektivt å blokkere, men hvis han kaster slag i ansiktet ditt finner du det er faktisk utrolig lett å smette unna hodet ut av veien og unngå en hit helt så lenge du unngår frykt og tunnelsyn. Pluss når du smette unna et hardt slag, de er som regel sårbare i minst et halvt sekund, god tid til å lansere et angrep på egen hånd. Når forsvare alltid sørge for at du ser motstanderens hele kroppen, spesielt hans hender og ben, fordi hvis han forsøkte å finte deg ut det vil være lettere å motvirke hans forsøk hvis du allerede vet hvor han kan svinge fra.
 4. 4
  Vet noen forbrytelse. Å vite hvordan man skal kaste en punch er nøkkelen i å gjøre noen skade i en kamp. Når kampene stå med dominerende foten bak deg med kroppen din i utgangspunktet i en vinkel mot motstanderen din og din ikke-dominant fot foran. Det samme gjelder for armene, bruke ikke-dominant arm å lansere jabs å myke ham opp og kaste ham off-vakt, og bruke din dominante armen for å lansere de harde snegler som virkelig vil gjøre skaden i en kamp. Nøkkelen til å kaste gode slag er å bruke kraften av hele kroppen til å lansere armen. Ikke prøv å bare svinge armen og forvente noen skader som må gjøres, må du bevege kroppen i forhold med trøkk som bare kommer fra å praktisere det og bli vant til å gjøre det. Som for sparker, hvis du ikke vet hvordan du gjør det riktig ikke prøve. Det er mange videoer på internett som viser hvordan du utfører en god kick.
 5. 5
  Lær hvordan du kan gripe. Mange refererer til dette som da kampen "går i bakken." Motstanderen vil vanligvis prøver å gripe deg etter en rekke harde slag, da han gjør ditt beste for å opprettholde kontroll over gripe og bruke din styrke til å peke ham ned og være på toppen av ham. Uansett hva du gjør, ikke ender opp på bunnen av en klo, hvis du gjør din motstander kan lett knuse ansiktet ned i bakken og kampen vil trolig være over i løpet av få sekunder, hvis dette skjer skjerme ansiktet og håp for det beste, hvis du kan motstå ham til han blir sliten du kan være i stand til å presse ham av eller re-kjempe mot ham, men generelt når motstanderen har du festet det er veldig lett for ham å slå snørr ut av deg og veldig vanskelig for deg å komme ut. Hvis du bestemmer deg for å forsøke en tømmerklo, er det i utgangspunktet de samme metode som beskrevet ovenfor, bortsett fra du starter tømmerklo, ikke ham.

Tips

 • Da kamper, alltid kontrollere pusten. Du vil vare lenger uten å bli sliten som er utgangspunktet hvordan vinneren av en kamp er avgjort.
 • En ting jeg ser mye, er når noen begynner å bli bombardert av angrep de en tendens til å sikkerhetskopiere og gjøre en fitte slags blokk mens kaste patetiske slag i håp om å treffe sin angriper. IKKE gjør dette, det er helt amatør, og du vil ikke vare tjue sekunder hvis du fortsetter å gjøre det.
 • Alltid holde miljøet i tankene, hvis du tur og falle bakover over en stein som i utgangspunktet gir motstanderen en gratis pass til pin deg ned og slå dritten ut av deg
 • Hold øynene på motstanderen din til enhver tid. Ikke vipp hodet ned når som helst, vil du ikke være i stand til å se motstanderens hits som kommer inn og det er ganske mye en billett til å få snørr sparket ut av deg.
 • Når truffet av en rystende slag, vedlikeholde selv som best du kan, fordi hvis du rygge tilbake dette gir ham en god sjanse til å lesse på deg, og du vil ikke være klar siden du ikke vil se det komme.

Advarsler

 • Fighting er svært farlig, kan du veldig lett ende opp med en brukket nese eller kjeve eller selv bli drept av en utilsiktet hit til halsen eller tempel, og generelt bør du unngå det med mindre du har lagt ned et sett av grunnregler, f.eks "Ingen hals eller tempel shots" eller noe sånt, men selv da er det fortsatt en sjanse for å bli såret eller drept mens kampene, så vær veldig forsiktig.
 • Hvis du kjemper for moro skyld eller for å håndtere en trash-talker må du velge et diskret sted der ingen andre vil være, er kjemper en tung krenkelser, og du kan få satt bort for en veldig lang tid eller bøtelagt en stor mengde penger hvis du blir tatt av politiet. Også når du slåss og gjøre noen skade det er alltid mulighet for å bli saksøkt, så vær forsiktig om disse tingene også.
 • Aldri ta øynene bort fra motstanderen. Hvis du vet at du er i ferd med å bekjempe noen så snart de går i rommet, se deg rundt. Men uansett hva du gjør, ikke se bort fra målet, fordi han / hun vil kaste et slag hvis du ser bort.