Wkano

Hvordan å elske andre

er mer enn en følelse. Det er en holdning. Kjærlighet er en handling. Kjærlighet er et valg. Når du elsker, vil du oppleve dypere og mer oppfylle tilfredstillelse i personlige relasjoner.

Trinn

Hvordan å elske andre. Forstørre din forståelse.
Hvordan å elske andre. Forstørre din forståelse.
 1. 1
  Forstørre din forståelse. Din kan være for smal. Kjærlighet er mer enn en god følelse eller romantikk.
  Du kan si: "Jeg elsker iskrem. Jeg er forelsket i min følgesvenn. Jeg elsker familien min nok til å arbeide hver dag for å forsørge dem. Jeg medfølende mot skader folk, så jeg gjør min del for å lindre lidelse og urettferdighet i i verden. "
  Du trenger ikke å være enig med noen for å handle med hensyn. Du trenger ikke å være tiltrukket av noen til å demonstrere en kjærlig holdning.
 2. 2
  Justere vinkelen på ditt perspektiv. "Det handler ikke om deg." Kjærlighet som motiverer folk til å ofre for andre, uten å forvente noe personlig fordel.. Se etter andres behov, og deretter gjøre ditt for å møte deres behov.
 3. 3
  Lokalisere kilden til kjærlighet. Du kan elske noe fordi det er en kilde til glede. Du kan føle hengivenhet til noen fordi du liker hans eller hennes selskap. Sympati og medfølelse er grunnlaget for kjærlighet mot dem som lever under vanskelige forhold. Empati er et utgangspunkt for kjærlighet, som du identifisere verdien av andre borgere av denne planeten. Kjærlighet kan starte som et uttrykk for personlig takknemlighet for velsignelsene du har mottatt og ditt ønske om å dele disse velsignelsene. Tro og åndelig hengivenhet er kraftige kilder til kjærlighet.
 4. 4
  Uttrykke din kjærlighet. Finne ord og handlinger av kjærlighet som er hensiktsmessig. Lær å snakke ord velsignelse snarere enn kritikk. Del dine ressurser med en trengende person. Delta i fellesskap av tro. og med ingen skjulte motivasjon.
 5. 5
  Godta skuffelse. Ikke alle vil returnere din kjærlighet. Dette er ikke svikt. Det er ikke målet å gjøre verden elsker deg, men du skal elske verden.

Tips

 • Hvordan å elske andre? Det er ikke den viktigste saken. Saken er, bør du først elske deg selv. Loving andre er som å elske deg selv. En som er bra alltid se hele verden til å være bra også.