Wkano

Hvordan å elske deg selv å være singel

Å være singel og alene, mens andre har en ball, krever spesielle strategier! Å være kanskje ikke virke enkelt, men med noen av disse tipsene, vil du lære å elske din enkelt liv og din enkelt selv!

Trinn

Hvordan å elske deg selv å være singel. kanskje ikke virke enkelt, men med noen av disse tipsene, vil du lære å elske din enkelt liv og din enkelt selv!
Hvordan å elske deg selv å være singel. kanskje ikke virke enkelt, men med noen av disse tipsene, vil du lære å elske din enkelt liv og din enkelt selv!
 1. 1
  Vit at alt du trenger å gjøre deg lykkelig er du. Du trenger ikke andre til å gjøre deg lykkelig. Akseptere deg selv for den du er, fordi du er fantastisk. Unik, selv!
 2. 2
  Lytt til glad musikk. Det hjelper å holde humøret og tillit opp, noe som vil bidra til å tiltrekke folk til deg.
 3. 3
  Kjøp en liten sort kjole. Selv om du ikke har en hendelse å bruke den til, kjøpe en vil hjelpe deg å føle deg sexy og få opp selvtilliten. Plus, hvis du har en hendelse senere som krever en cocktail kjole, vil du ikke å gå gjennom stresset med å finne en
 4. 4
  Hold deg opptatt. Sitter rundt huset hele dagen kan være å gjøre du føler deg ensom. Kom deg ut der. Selv om du bare skal ta en kaffe med deg selv, er det fint å være i stand til å samhandle med andre mennesker.
 5. 5
  Gjør ting for å føle deg vakker. Gi deg selv en ansiktsbehandling. Eksfoliere. Male neglene. Du vil føle deg penere etterpå.
 6. 6
  Ta en pause iblant. Bare å ta tid til å sitte der og tenke på livet er flott. Ta dype åndedrag. Meditere. Bare sitte og tenke.
 7. 7
  Ha en jenter (eller noen gutter) night out. Gå ut med alle dine single venner, kanskje til en bar og ha det gøy å prøve å bruke banal plukke opp linjer eller prøver å plukke opp hottie sitter i baren.
 8. 8
  Husk! Bare fordi du ikke er i et forhold betyr ikke at du er verre enn noen som er i ett. Folk som er enkelt å glemme at relasjoner er ikke alltid hva de sprakk opp til å være. De er hardt arbeid, og de trenger mye engasjement 100% av tiden!

Tips

 • Gå ut og ha.
 • Ikke bare sitte rundt og sulk, vil dette gjøre at du ser utilnærmelig og lite attraktivt for potensielle elskere.
 • Bare husk å alltid være deg selv og elsker alt om deg selv fordi du ble gjort på denne måten for en grunn.

Ting du trenger

 • Et positivt syn på livet
 • Venner å sosialisere med