Wkano

Hvordan gå steder alene

Du trenger ikke å ha venner eller en dato å gå ut og ha det gøy. Det er fullt mulig å ha det gøy alene, og du kan selv nyte det mer!

Trinn

Hvordan gå steder alene. Finne ut om du skal ut å være sosial eller å gjøre noe bare for deg selv.
Hvordan gå steder alene. Finne ut om du skal ut å være sosial eller å gjøre noe bare for deg selv.
 1. 1
  Finne ut om du skal ut å være sosial eller å gjøre noe bare for deg selv. Oppfører seg veldig bra.
 2. 2
  Velge hvor du skal. Hvis du ønsker å se etter sosial handling, gå et sted der det vil være mange mennesker. Hvis du ønsker å gjøre noe bare for deg selv, kan du gå til et kjøpesenter eller festival full av folk. Eller du kan gå et rolig og bare ha det gøy alene. Velg et sted som passer dine interesser: Hvis du er interessert i kunst, kan du besøke kunstgallerier, få billetter til ballett, opera, eller en symfoni. Hvis du liker å lese, kan du gå til biblioteket og bokhandlere, nye og brukte. Flere alternativer er museer, lokale parker, kafeer, treningssentre. Eller nyte en film du har lyst se, se det alene! Dette er noe spesielt for DEG!
 3. 3
  Sørg for at du vet hvordan du skal komme til det stedet du er på vei for. Hvis du ikke kan kjøre, så be om en tur, ta offentlig transport, gå eller sykle.
 4. 4
  Bære en mobiltelefon og sørg for at noen vet hvor du skal, og omtrent når du planlegger å komme tilbake. Denne måten, hvis du støte på problemer du kan ringe etter hjelp, og hvis du kjører inn i virkelig alvorlige problemer og kan ikke ringe, vil familien din vet hvor du skal begynne å lete etter deg.
 5. 5
  Ikke gå et ensom om natten selv. For én ting, kan det være deprimerende. For en annen, kan du bli målrettet av dårlige folk med dårlige hensikter.
 6. 6
  Bære noen penger, bare i tilfelle du trenger det.
 7. 7
  Ta et kart med deg. Planlegg ruten din og vurdere å forlate en kopi av din reiseplan for dagen på kjøkkenbordet - på denne måten hvis du ikke kommer hjem når forventet, kan din kjære kunne gå tilbake samme vei, og få hjelp til deg raskere hvis du er, for eksempel, strandet av en bil sammenbrudd, flatt dekk, eller har en ulykke på veien.
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Din personlighet endres litt når du er alene. Ta hensyn til dette - når du er alene, er du sannsynligvis nærmest din sanneste selv. Hvis du finner deg selv "kommer sammen" med ting du ikke ville gjøre når alene, så du oppfører seg som en sau, og bør fortsette med solo-utflukter til du føler deg sterk i hva du liker og ikke liker, og kan uttrykke dem effektivt til venner.
 • Hold øyne, ører og sinn åpne. Være klar over hva som skjer rundt deg.
 • Ikke vær redd for å prøve nye ting. Du kan lære mye.
 • En studie viser at SMS gjør at du ser mindre tilgjengelige og mindre sannsynlighet for å møte nye mennesker. Slapp av! Sett bort dine venner for en natt og prøve å møte nye mennesker.
 • Penger: Ta nok til å komme deg rundt slik at du ikke trenger å trekke ut minibankkortet ditt for en hamburger. Et godt tips: Carry ca 45€ i lommen eller lommeboken, og noe over det i sokken din. Hvis du er ranet, har du nok penger på deg for å forhåpentligvis tilfredsstille din angriper, men du vil ikke miste en stor sum til thug. Og bonusen er, bør lommen utvikle et hull eller du forlegge lommeboken, har du en reserve "bank" i din sokk eller sko.
 • Vurdere å gjennomføre en lommeformat notatbok og penn. Du vet aldri, kanskje du ønsker å utveksle e-post eller ta et notat på enkelte punkt.
 • Ikke gå noe bare fordi du føler at du "bør". Hvis du ikke er interessert i det, eller du tror ikke du vil ha det gøy, det er ingen vits.
 • Hvis du liker å skateboard, finne mot god, flat vei til skateboard på! Eller du kan gå til en offentlig park og sitte på benken. Hvis du er eventyr, gå for en sykkeltur til et nytt sted, sørg for å ta et kompass!

Advarsler

 • Hvis du møter noen mens du er ute som ønsker å gå et annet sted med deg, for eksempel tilbake til sitt eget hus, være svært forsiktige. Det er best å holde seg til det offentlige rom med folk du ikke kjenner.
 • Hvis du får problemer mens du er ute og kan ikke komme hjem, ikke godta en tur fra en fremmed. Låne en telefon og ringe din egen familie.
 • Aldri drikke alkohol alene. Det er ikke trygt, og det er ikke en sunn vane å komme inn heller.