Wkano

Hvordan å komme over ikke å ha en kjæreste / venninne

Når vi kommer til en viss alder, mange av oss føler behov for å ha en venninne / kjæreste. Som folk rundt oss blir koblet sammen, føler vi stadig alene, og dette kan noen ganger føre til mistrivsel / depresjon. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å være lykkelig selv om du ikke har en kjæreste / venninne!

Trinn

Hvordan å komme over ikke å ha en kjæreste / venninne. Stopp dine venner fra skryt til dere om deres kjæreste, hvis de gjør dette.
Hvordan å komme over ikke å ha en kjæreste / venninne. Stopp dine venner fra skryt til dere om deres kjæreste, hvis de gjør dette.
 1. 1
  Stopp dine venner fra skryt til dere om deres kjæreste, hvis de gjør dette. Dette kan gjøre oss sjalu og alene, og definitivt ikke hjelper selvfølelse. Folk har en tendens til å fortelle hverandre om sin kjæreste fordi de er så glade for at de bare trenger å fortelle noen. Dessverre kan dette noen ganger komme ut som skryt. Du kan komunisere at dette kommer til deg, men tenk på aproach din, og du kan finne med noen mennesker som mer subtile teknikker som å endre emnet eller fokusere på noe annet kan være bedre enn å vise et tegn på svakhet som de automaticaly gjøre det verre ved et uhell.
 2. 2
  Lære å akseptere det faktum at du er singel. Alle er på ett punkt, og det bare så viser seg at det på dette stadiet i livet ditt er du ikke med noen.
 3. 3
  Tenk på alle de gode tingene du kan gjøre / nyte mens du er singel. Du kan gå ut og nyte deg selv på et diskotek uten å bry deg om hva din venninne eller kjæreste vil tenke på deg mens du gjør deg flau kylling dans foran alle vennene dine. Du kan være deg selv uten å måtte bekymre deg for å møte noen standarder eller imponere dem. Du trenger ikke å gå på noen muligens vanskelige datoer, bry deg om hva du har på deg eller gjøre noe som du ikke ønsker å gjøre, for eksempel se dum film som bare din venninne / kjæreste ønsker å se.
 4. 4
  Lytt til musikk som er pro-være singel. 'Single Ladies "av Beyonce eller" Riding Solo "av Jason Derulo er ganske gode selvfølelse boosters for alle de single.
 5. 5
  Møt opp med andre venner som fortsatt er singel. Ha en jentekveld eller har en gutter bare henge ut session i parken. Gjøre alle de tingene som det motsatte kjønn kanskje ikke liker å gjøre, som for eksempel å male neglene eller lage en sprø sykling selvfølgelig full av hopp og andre hindringer.
 6. 6
  Ikke gå på jakt etter kjærlighet. Det vil komme til deg når du minst venter det, så nyt livet som en enkelt person, og før du vet ordet av det vil du bli gitt i gave eller en venninne / kjæreste.

Tips

 • Prøv alltid å se bra ut. Ta en dusj hver dag, pusser tenner og slitasje noen fine deodorant / aftershave og klær. Du vet aldri når den spesielle personen kan dukke opp!
 • Hvis vennen din inviterer deg til å gå med dem på en date med sin kjæreste, er det lurt ikke å gå. Tenk hvor opprørt du vil være når de er smooching i hjørnet og du er på egen hånd.
 • Ikke prøv og få altfor sjalu på de vennene du har er det tatt. Det vil velte dem, og gjøre deg selv ulykkelig.

Advarsler

 • Aldri noen gang prøvd å splitte din venn og hans / hennes venninne / kjæreste opp. Ikke bare vil din venn hater deg, men du vil bli upopulær, og det kan forstyrre deg enda mer.
 • Ikke bli for dumt når du gjør ting med andre single venner. En stor stor arr over ansiktet ditt er kanskje ikke en sving.
 • Ikke bli for desperat etter en kjæreste. Dette kan frastøte noen mennesker.