Wkano

Hvordan finne ut om noen liker deg

Du har alltid lurt på om de liker deg, men du ønsker å vite sikkert. Er det din situasjon? I så fall ser ikke lenger etter en løsning, fordi denne artikkelen er for deg!

Trinn

Hvordan finne ut om noen liker deg. Kvitter tegn på at noen er interessert.
Hvordan finne ut om noen liker deg. Kvitter tegn på at noen er interessert.
 1. 1
  Kvitter tegn på at noen er interessert. Hvis de er interessert i deg, kan du merke dem stirrer på deg, prøver å ta kontakt med deg, eller smiler til deg. Det er mange flere tegn, men disse er noen grunnleggende de som du kan ofte se i noen med en "crush" på noen andre.
 2. 2
  Ikke anta ting uten noen reell bevis. Hvis du har sett dem stirrer på deg en gang eller to, ikke automatisk anta at de "liker" deg. Du ønsker ikke å gjøre raske forutsetninger og ender opp skuffet.
 3. 3
  Flørte med dem og se hvordan de reagerer. Gjør flørte de tilbake? Har de bare nikke og tidvis uttale noe? Starter de opptrer nervøs? Eller noe annet? Hvis de flørte tilbake, vet du de er interessert i deg. Hvis de bare nikke, kan de ikke betale oppmerksomhet, eller de kan være redd de vil si feil ting. Hvis de begynner å handle nervøs, kunne de virkelig liker deg og være engstelig for at du vil avvise dem, eller de kan være nervøse fordi de ikke vil la deg ned for hardt. Mest sannsynlig er det det første alternativet, men du kan aldri fortelle 100%.
 4. 4
  Bli venner med dem. Mange gode relasjoner har startet i enkle vennskap. Hvis du blir deres venn, vil du lære mer om dem i prosessen og de vil begynne å føle seg mer komfortabel rundt deg.
 5. 5
  Gjør en innsidejobb spøk med dem. Se om de husker det neste gang du tar den opp. Å gjøre en innsidejobb spøk med noen andre også viser at du er gode venner med hverandre. Du ville ikke lage en intern spøk med en fullstendig fremmed, ville du?
 6. 6
  Blikk på ham / henne i timene. Hvis du ser dem stirrer tilbake så ofte, er dette et tegn på at de liker deg. Gjør de holder blikket intenst i flere sekunder? Har de shyly se bort? De smiler til deg? Alle disse er tegn på at de liker deg.
 7. 7
  Legg merke til hvordan de ser på deg. Når du snakker med dem, kan du virkelig fortelle de lytter og forstå hva du sier mens du kobler til med det? Eller ser de på deg med et tomt, tomt blikk som gjør at du føler at du snakker til en vegg? Noen mennesker selv hevder at en persons elevene får bredere når de ser noe eller noen de liker.
 8. 8
  Legg merke til hvordan de oppfører seg rundt deg. Når de er sammen med sine venner, de skuldertrekning deg av eller invitere de deg til å henge med i gruppen? De sannsynligvis ikke liker deg hvis de bare skuldertrekning deg av, men hvis de inviterer deg til å slappe av, vet du at de finner deg en interessant person, og de kan ha en "crush" på deg.
 9. 9
  Fortell dem en lang, kjedelig historie eller en halt spøk. Det høres ut som en dum ting å gjøre, men se hvordan de reagerer. Hvis du drone på og om din Thanksgiving ferie med bestemor i Michigan og de lytte og spørre om det, de definitivt liker deg. Hvis du er ferdig med 8 minutters lang historie, og de sier, "Sa du noe?" De åpenbart regulert ut og kunne ikke være så interessert i deg. Som for å fortelle en halt spøk, hvis de ler, de sannsynligvis liker deg.
 10. 10
  Gå ut med en gruppe av venner og invitere "noen". Det gjør det mye mer behagelig å være rundt dem.
 11. 11
  Spør etter sine tall. Være tilfeldig, ikke treffer på dem for mye når du gjør det. Ikke handle skumle, heller. Bare ta ut telefonen og begynne å tekste, så tilfeldig spør: "Hei, _____, hva er nummeret ditt?" Hvis de spør hvorfor, si at du ønsker å lagre dem i kontaktlisten din.
 12. 12
  Legge dem til som en venn på nettet. Facebook, Myspace, etc., er det en fin måte å få kontakt med dem og snakke med dem utenfor skolen.
 13. 13
  Snakke med dem over teksten. En annen fin måte å holde kontakten utenfor skolen. Hvis du er sjenert, kan det gjøre det lettere å snakke med dem, også.
 14. 14
  Hvis de liker deg og du liker dem tilbake, spør dem ut på en en-til-en date. Hvis de avslår, ikke føler seg knust, bare skuldertrekning den av - det er nok av fisk i havet. Kanskje hun bare avvist fordi hun er nervøs eller redd, betyr nedgangen ikke nødvendigvis bety at hun ikke liker deg.

Tips

 • Fortsett i vennen sone, og når hun ikke er i et forhold eller knust vis et tegn å la henne vite at du er alltid der for henne.
 • Prøv å berøre dem lett på armen når du snakker med dem. Hvis de trekker seg unna, de sannsynligvis var oppriktig ukomfortabel med det.

Advarsler

 • Ikke vær skumle.
 • Ikke stirr.
 • Ikke bli knust