Wkano

Hvordan leve uten en kjæreste

Gutter er ikke de viktigste tingene i livene våre. Familie og venner er like - om ikke mer - viktig. Noen ganger virker det motsatt, skjønt, spesielt når du ser dine andre venner med sine kjærester - her er hvordan du kan nyte livet uten en kjæreste.

Trinn

Hvordan leve uten en kjæreste. Konsentrer deg om dine venner, familie og skole arbeid for en bit.
Hvordan leve uten en kjæreste. Konsentrer deg om dine venner, familie og skole arbeid for en bit.
 1. 1
  Konsentrer deg om dine venner, familie og skole arbeid for en bit. Du er på skolen for et par år av livet ditt, og da er du jobber i ca 40-50 år! Jobbe hardt nå, og du vil finne at å tjene penger vil bli mye enklere når du blir eldre fordi du vil få en god jobb, karriere, og mer, alt på grunn av hardt arbeid i det siste. (Arbeid smart, ikke hardt, damer - grave grøfter mens du er ung nok til å gjøre det med kraft og liv vil presentere deg med en mye mer valg senere.)
 2. 2
  Grunn på nøyaktig hvorfor du ønsker en kjæreste. Mesteparten av tiden er det ikke fordi du føler noen reell følelser mot noen for hvem han egentlig er, men fordi du trenger noe å tilfredsstille et følelsesmessig behov, eller bare for å mate egoet ditt. Hvis du er typen til å "falle i kjærlighet" med en fyr du har kjent i bare noen få minutter, selv om han sa ingenting av verdi, kan du prøve å undersøke dine egne motiver. Spør deg selv om du ønsker å bli brukt som en pryd eller tilbehør for en fyr, så han kan vise kameratene sine at han kan få en kjæreste hvis han velger å. Du ville ikke grave det hele tatt, hvis du er noen form for selvrespekt ung kvinne. Sett deg selv i hans sko. Han vil ikke grave det, heller.
 3. 3
  Hold deg opptatt! Å holde tankene fri for menn, bruke tid på hobbyer og prøve nye ting! Du vet aldri, kan du finne noe du virkelig liker å gjøre.
 4. 4
  Vurdere frivillig arbeid i kirken eller lokalsykehus. Se andre takle hardere forhold enn å ha ingen kjæreste kan hjelpe deg å sette pris på de gode tingene i livet ditt.

Tips

 • Definitivt tilbringe mye tid med kjærester og familie - nå er tiden din til å gjøre dette! Gå på kino, fornøyelsesparker, middag eller bare kaffe.
 • Ganger når du er mellom menn kan være noen av de mest givende og vekstorientert tider av livet ditt. Nyt denne tiden til å finne ut om deg selv, gjør som du vil, gå hvor du vil når du føler for det uten å sjekke med noen først, og sove når du vil!
 • Prøv en hobby - fotografering med et digitalt kamera er moro og ikke koster mye å komme i gang. En fin Nikon Coolpix eller Canon eller Sony Cybershot er gode valg. Lær hvordan du tar gode bilder nå, og du vil være klar for neste kjæreste - og det vil være ett, bare slappe av og vente. Prøv dykking hvis du er atletisk og bor i nærheten av stranden! Eller karate eller kickboksing, eller yoga! Tenk olje eller akvarell maleri - spesielt hvis du aldri har prøvd det eller tror du ikke er kunstnerisk. Sweetie, det er bare om deg - ingen andre kommer til å bli å se deg, og du vil kanskje overraske deg selv.
 • Bare innse at det er noen for alle, vil du finne din mann en dag i livet ditt, selv om det tar lang tid.
 • Besøke museer og se vakre kunstverk og statuer. Det er bra for din sjel, og kunst er like vakker når du ser på det selv som om noen edgy kjæreste som bare ønsker å komme hjem for å se kampen står ved siden av deg.
 • Alle de ovennevnte er gode måter å møte mennesker. Få frem din halen og gå ut der i verden. Hvis du fortsatt ikke får det, går du kjøpe en kopi av Liza Med en "Z" og lytte til Ring Them Bells før du gjør. Sitter rundt huset sturer ikke vil gjøre livet ditt bedre, eller få deg noe nærmere til å ha noen å dele livet med.
 • Les klassisk litteratur - du vil bli overrasket over hvor mye mer interessant du vil være til andre hvis du har en bredere bredde i erfaring og kultur.

Advarsler

 • Ikke være kaldt med menn. Dine mannlige venner fortjener ikke å bli behandlet kaldt fordi du er bitter over ikke å ha en kjæreste. Det er ikke rettferdig å gjøre hver mann du samhandler med boksesekk for frustrasjoner du har med dine egne følelser av utilstrekkelighet. Misery aldri hjulpet noen leve et lykkelig liv.

Ting du trenger

 • en venn som ikke var flørtende
 • Kanskje en fin liten kamera
 • noen kunst forsyninger
 • En lånekort
 • Kinobilletter!
 • Familie