Wkano

Hvordan å leve et lykkelig liv uten romantiske forhold

Ved anvendelsen av denne artikkel, en "signifikante andre" er definert som noen som du er i en pågående romantisk forhold.

Trinn

Hvordan å leve et lykkelig liv uten romantiske forhold. Vær fornøyd med deg selv.
Hvordan å leve et lykkelig liv uten romantiske forhold. Vær fornøyd med deg selv.
 1. 1
  Vær fornøyd med deg selv. Dette er det viktigste steget. Ta opp en hobby, for eksempel trening, lesing, eller meditasjon, som gjør at du føler deg bra og tar opp mye tid. Fokusere på å forbedre deg selv og være fornøyd med deg selv.
 2. 2
  Konstruer en stor gruppe av venner. De trenger ikke være tett, men du bør ha nok av folk som du er komfortabel med å snakke til eller går steder med på en uformell basis. Vær vennlig til folk på steder du hyppige, slik at du har flere steder som kan føle seg som hjemme hvis den tomme leiligheten eller huset begynner å bry deg.
  • Hvis venner uttrykker bekymring over singellivet eller ønsker å sette deg opp på en date, forklarer rolig og selvsikkert at du er lykkeligere selv. Forstå at du er i mindretall i dette, og at ikke alle vil forstå.
 3. 3
  Ikke overse behovet for fysisk tilfredsstillelse. De fleste voksne butikker vil lager flere forsyninger for å berolige disse behovene. Du vil finne at med litt leting og tid, kan du forvisse deg raskere og mer grundig uten en partner.
 4. 4
  Finne arbeid du elsker eller lære å elske arbeidet ditt. Fokus på arbeidet ditt til å føle oppfylt og øke din gruppe tilfeldige venner. Sørg for å fokusere på å gjøre en god jobb heller enn å få den neste kampanjen - kampanjer er sjelden nok til at du kan fort bli frustrert hvis det var din eneste mål.

Tips

 • Ta vare på deg selv før du gjør noe annet.
 • Hvis du finner noen som du er interessert i, ikke nøl med å spørre dem ut bare fordi du hadde planlagt på å leve uten en betydelig andre. Du kan alltid gjøre unntak.
 • Hvis du finner deg selv i behov av å nyte fysisk nytelse med en partner, velger noen du er komfortabel med, men ikke er interessert i. Sørg for at de vet at du ikke er interessert i et forhold, og at de føler det samme.

Advarsler

 • Unngå narkotika eller overdreven drikking. Enten kan lede deg til å sende gale signaler til en interessert partner eller selv lede deg til å gjøre noe du vil angre.
 • Undersøk deg selv. Om du ikke ønsker å være i et forhold fordi din siste arrete du? Trenger du tid til å komme over noe annet? Ikke lev i fortiden.
 • Ikke være i et forhold bare for å ikke være alene. Ikke være alene bare på grunn av tidligere erfaringer. Lykke starter innenfra.