Wkano

Hvordan å feie en jente av hennes føtter

Du trenger ikke å se ut som Brad Pitt eller kjøre en Corvette å feie en jente av hennes føtter. Disse tingene, av seg selv, vil nesten aldri fungere på en kvinne som er virkelig verdt frierføtter. Her er hvordan å la den spesielle jenta du aldri har snakket med vet at hun har satt pris på, uten å være skumle.

Trinn

Hvordan å feie en jente av hennes føtter. Gjøre et godt inntrykk.
Hvordan å feie en jente av hennes føtter. Gjøre et godt inntrykk.
 1. 1
  Innlede en samtale. Hvis du ikke har møtt henne ennå, finne noe unikt med henne eller situasjonen dere to er i og si noe om det. Hvis hun er en hyggelig person dette burde gi deg nok til å snakke om før du kan begynne å stille henne spørsmål for å bli kjent med henne bedre.
 2. 2
  Gjøre et godt inntrykk. Du kan vise henne at du er noen verdt å vite uten å skryte om deg selv eller tilsynelatende egoistiske. Utøve god hygiene, og få ut din høflig side ved å bo borte fra harde språket og grove vitser. Hvis du kan vise henne ekstra hensyn ved å holde åpne en dør eller tilby å bære en tung bunke bøker, gjør det med et smil. Hun vil merke.
 3. 3
  Hjelpe henne føle seg spesiell. Finne små måter å la henne vite at du liker henne, uten å gjøre et stort show av det. Holde dette på et subtilt nivå tar trykket av henne, og minsker dine sjanser for å ha en stor gest avvist. Her er noen ideer.
  • Lag øyekontakt og si hei. Når du tilfeldigvis se henne, møte blikket hennes, trekker ut et ekte smil, og si hei. Hvis det er på tide, spør hvordan hennes dag går eller finne en måte å se tilbake på den siste samtalen.
  • Betale henne en enkel - men meningsfylt - kompliment. Det er ingen grunn til å gå ut og skrive en lengre sonett om øynene hennes. I stedet finner en måte å få opp en av hennes beste egenskaper uten å gjøre henne føles vanskelig. For eksempel kan du si "Ditt smil lyser opp min dag" eller "Denne fargen virkelig gjør dine øyne gnisten." Kompliment i seg selv kan være litt platonisk, men levere den med en senket stemmen eller et kyss for å la henne vite at du er interessert i å være mer enn platonisk venner.
  • Spør etter hennes mening. Spør hva hun synes om noe kommuniserer at du er interessert i hva hun har å si. Du kan gjøre dette med et oppdrag, band, TV-show, eller noe du synes er interessante.
 4. 4
  Finn måter å tilbringe tid med henne. Ikke prøv å fylle henne hvert våkne øyeblikk med din tilstedeværelse (aka være klengete), men prøver å øke samhandling gang en liten bit. Sitte med henne på lunsj, eller spør om du kan følge henne til hennes neste klasse eller på hennes tur hjem. Hvis du deltar i en extracurricular eller frivillig aktivitet, spør om hun ville være interessert i å bli med opp. Hvis du har en klasse i vanlig, tilby deg selv som hennes studie kompis for en kommende test eller prosjekt.
 5. 5
  Gjør et dristig trekk. Hvis hun har vært mottakelig for alle de ovennevnte trinnene, og du er rimelig sikker på at hun er interessert i deg, ta det til neste nivå med en romantisk gest. Her er noen muligheter til å vurdere.
  • Ordne for henne å finne en liten blomsterbukett bundet med en enkel sløyfe og ledsaget av et kort notat. Sørg for at hun vet (enten umiddelbart eller kort tid etter at hun finner dem) at de er fra deg.
  • Spør henne ut, og planlegger en overraskelse dato. Hold arrangementet lavtrykk ved å planlegge alt på forhånd slik at alt hun har å gjøre er å dukke opp. For eksempel kan du planlegge en dagtid piknik på en rolig park eller naturreservat, eller uventet ta henne å gjøre en av hennes favoritt aktiviteter, som fjellklatring eller fotturer. Hvis det er en skole dans kommer opp, finne en søt og minneverdig måte å spørre henne.
  • Finn en måte å fortelle henne hvordan du føler deg. Feiing henne av hennes føtter kan være så enkelt som å uttrykke dine følelser til henne på en flatterende måte. Plukk et øyeblikk når stemningen føles riktig, og fortelle henne hvorfor du synes hun er fantastisk. Hvis du ikke kan stå overfor mulig avvisning i person, bygge en håndskrevet lapp og gi den til henne. Unngå texting, direktemeldinger eller e-post hvis det er mulig - de er mindre personlig, og derfor mangler en iboende romantisk touch.
 6. 6
  La neste trinn opp til henne. Når hun kjenner dine intensjoner, la døren stå åpen for henne å også uttrykke interesse. Gjør det enkelt ved å fortelle henne at du er fri neste helg, og du vil elske å se henne. Hvis hun er interessert, vil hun hjelpe deg å gjøre det skje. Hvis ikke, prøv å akseptere det grasiøst - hun kan ombestemme seg senere, og huske at du håndterte avvisning som en anstendig person kan hjelpe henne se deg i et mer gunstig lys.

Tips

 • Jenter liker en avslappet, avslappet fyr. De ønsker ikke noen som alltid panikk. Prøver alltid å være rolig og kjølig rundt henne. Prøv ikke å høres nervøs når du snakker til henne. Ikke stammer eller nøler når du snakker som jenter tenker kanskje du er redd og flau.
 • Spøke rundt med henne. Hvis du kan lage en jente le, hun vil huske deg.
 • Husk å ha ditt eget liv. De fleste jenter liker en fyr som har fått sine egne venner, hans egne meninger, og hans egen tid.
 • Noen kvinner vil ikke bli imponert med deg hvis du slip dem nummeret ditt eller brukernavn og kjøre. Dette kan komme av som feig eller usikker, noe som er svært lite appellerende for noen kvinner. er nøkkelen. Hva som fungerer med dette er å gjøre henne til å komme opp med en unnskyldning for å la slike som "Oh, jeg må komme til min neste klasse." Dette kan bedre sjansene dine for henne å ringe / tekste / messaging deg.
 • Hvis hun ikke er interessert, bare gå videre. Minst du prøvde.
 • Mange jenter elsker cologne på en fyr. Så når de lukter at lukten ville de automatisk tenker på deg, spesielt hvis du er villig til å gi henne din genser eller en skjorte å sove i (helst med et subtilt hint av nevnte cologne) - det vil være mer trøstende til henne.
 • Hvis hun ber deg om hvordan hun ser alltid svare med en positiv kommentar som fantastisk eller stor så hun vil vite at du synes hun ser bra ut.
 • Vær spesifikk med komplimenter, spesielt hvis de er ekte. Si "det er en fin sommer outfit" i stedet for "du ser hot". Hvis det tidligere er sant, vil hun ha en enklere tid å akseptere det.