Wkano

Hvordan å følge Campingplassen etikette

Gledene av camping tilbyr deg den flotte naturen, frihet fra rutinen, og den utrolige gleden av å sove i ett med naturen. Men uten passende leirplass etikette, kan Campingplassen opplevelsen være en av støy, støv og invasjon av ubetenksomme handlinger, som kan ødelegge opplevelsen betraktelig.

Campingplassen høflighet (de uskrevne regler for etikette) er en enkel måte å sikre at en gruppe mennesker som bor i umiddelbar nærhet sammen der høres reise og lys kan være en forstyrrelse fortsette å campe sammen i harmoni.

Kjerneelementene Campingplassen etikette er å la ingen spor, og kan kokes ned til en enkelt setning: "Ta bare bilder og la bare fotavtrykk".

Trinn

Hvordan å følge Campingplassen etikette. Vis hensyn når du slår opp til campingplassen.
Hvordan å følge Campingplassen etikette. Vis hensyn når du slår opp til campingplassen.
 1. 1
  Vis hensyn når du slår opp til campingplassen. Hvis du har kommet til en merkelig tid, for eksempel sent på kvelden, gjør ditt ytterste for å holde ankomst lyder og lys til et minimum. Du kan frydefullt lettet over at du endelig har gjort det ved midnatt, men dine leirplass naboer vil ikke være så glad hvis teltet-raising uendelige glede vekke dem opp. Likt, når som helst du slår opp, være hensynsfull om din nabo campingplasser og ikke blokkere tilgangen eller utganger mens du setter opp og sørg for å velge en campingplass som faktisk er gratis for bruk eller bestilt til deg.
  • Hvis du slår opp sent, holde lommelykt eller bil frontlykter fokuserte bare på teltet. Ikke sving lysene rundt på tvers av andre telt der folk sover.
  • Unngå å tute i hornet, snakker høyt eller banging bildører hvis du ankommer sent på kvelden. Disse lydene vil våkne opp hele Campingplassen som de bærer langt på stille netter.
  • Hvis sette opp telt eller annet ly ville virkelig forstyrre andre, bør du vurdere å sove i bilen for natten og sette strukturen opp i dagslys neste dag.
 2. 2
  Unn Campingplassen fasiliteter som du ville behandle ditt eget hjem. Mange mennesker elsker å slå leir i samme campingplasser år etter år, og utvikle en følelse av fellesskap sammen. Selv hvor camperne ikke er gjengangere, er det fortsatt en følelse av fellesskap bygget opp umiddelbart fra det faktum at alle er forfølge sin kjærlighet til camping. Som en del av dette, Campingplassen er et hjem borte fra hjemmet, og bør behandles som sådan. Begynne med å vite Campingplassen regler og respektere dem. Noen vanlig bekymringer å være klar over er:
  • Unngå å vaske oppvasken i bad eller dusj områder. Maten tresko opp avløp og gjør opplevelsen av å rense tennene, vaske håret, og rense kroppen ubehagelig når møtt med leftovers fra i går kveld er brent måltid. Bruk de utpekte mat rengjøring områder til enhver tid.
  • Ikke dump avløpsvann i innsjøer, bekker, eller på bakken, kast på de riktige stedene utpekt i campingplass.
  • Når de går rundt, ikke sparke opp støv utenfor campingplasser. Dette støvet kan ende opp i teltet og på mat.
  • Hold til fartsgrensene postet for alle kjøretøyer som brukes i campingplass.
  • Hold Campingplassen fasiliteter ren.
  • Bare ta dusj for så kort tid som du trenger for å få rent. Andre mennesker venter på tur! Hvis du ikke trenger å dusje under peak dusj ganger, vurdere å forlate det til når det ikke er så opptatt.
  • Ikke la din å invadere andres leirplassen plass. Like, unngå å slå din egen campingplass i et stygt, hold det ryddig og legge bort søppel regelmessig.
 3. 3
  Se etter leirplass. Campingplasser er så god som den omsorg ødslet over dem. Når du ser etter stedet ditt, noen av de tingene være klar over er:
  • Ikke grave grøfter rundt teltene. Dette ødelegger bakken for de neste bobiler med å bruke nettstedet, og er skjemmende også.
  • Bare bruke den utpekte peis. Ikke skape nye steder over hele området, og dette ender opp innsnevring av telt siting muligheter og kan snart ødelegge en god leirplass.
  • Ikke bare kutte ned ved fra stående trær eller plukke opp tre liggende rundt til eget bruk uten å vite om det er greit å gjøre. Spør hva reglene er i ferd med ved og følge dem. Mange steder vil du bli forventet å betale for brensel. Likt, være oppmerksom på eventuelle brann forbud og respekterer dem.
  • Hvis du røyker, plukke opp sigarettstumper og sette dem i søpla. Vær også oppmerksom på at camperne vindretningen fra du ikke ønsker å lukte røyke - røyking lukter veldig forskjellig fra bål røyk.
 4. 4
  Vær vennlig og hilse andre campere. Igjen, dette er en del av å være innenfor camping samfunnet og selv om du kanskje ikke kjent med andre mennesker, du har alle et felles mål om å nyte camping opplevelse.
  • Hjelpe folk ut hvis andre camping i nærheten du trenger det. Hjelp dem ta ned eller sette opp sine telt, hjelpe dem å pinne ned tarps som starter blåser bort i løpet av en dag med mye vind, å samle inn klær av linjen når det begynner å regne, osv. Alle disse små ting gjør camping opplevelsen mye morsommere. Og det føles godt!
 5. 5
  Vis hensyn til telt liv. Å være i et telt er en frigjørende opplevelse for mange bobiler, men det kan også være en trang og klaustrofobisk en hvis andre campere ikke oppfører seg hensynsfullt. Det er et par ting å sikre at det er en mye mer behagelig opplevelse for alle:
  • Unngå å parkere telt rett opp ved siden av naboens telt. Med mindre du kjenner hverandre, er dette bare å komme for nær for komfort.
  • Unngå skinner din lommelykt inn i andres telt, men din egen. Ikke spille lommelykt spill via andres telt heller! Hold lommelykter ned til bakken når vandre rundt. Hvis du tar deg tid til å la øynene akklimatisere, kan du ikke engang trenger en lommelykt.
  • Hvis skifte klær i teltet, holde teltåpningen pakket opp slik at andre ikke får en eyeful på mer enn de håpet på.
  • Være ekstra hensynsfull av bobiler nær travle fasiliteter som bad, toaletter, eller mat områder. Den konstante gangtrafikk er å forvente, men det bør være stille.
  • Tillat for telt privatliv til alle tider og unngå peering i andres.
  • Aldri gå i mellom faste telt-hytter som er tett som en snarvei, det skremmer og forstyrrer folk.
  • Ikke gå gjennom andres nettsteder, alltid gå rundt dem.
  • Hvis matlaging mat som har en spesielt sterk lukt, være gjennomtenkt av dine vindretningen naboer. Hvis det er en sentral matlaging sted, velge at over matlaging i nærheten av andre telt, for å holde de sterke lukter unna.
 6. 6
  Hjelp barna til å like Campingplassen uten å slå den inn i en opplevelse i kaos. Barn elsker camping og det er den ideelle måten å bygge sin kjærlighet til friluftslivet. Men det er viktig å lære dem hvordan de skal oppføre seg på en campingplass slik at de ikke uforvarende gjøre ting vanskeligere for andre campinggjester eller ødelegge deres erfaring. Noen ting å huske på er:
  • Forklar barna hvor de usynlige grensene for Campingplassen enden slik at de ikke krysser over til nabolandet campingplasser. Mens noen mennesker vil være forståelse, kan ikke andre, så før du vet naboene leiren bedre, holde barna innenfor grensene.
  • Har barn holder syklene, og leker utenfor veibanen når den ikke er i bruk, og fortelle dem til å alltid være på vakt for biler og å alltid raskt komme seg ut av veien.
  • På kveldene, hjelpe barn å bo roligere ved å spille spill med dem, lese historier til dem, og setter dem til sengs tidlig.
  • Sende barna på lekeplassen eller rekreasjonsområde for støyende spill.
  • Hvis det er fasilitetene på campingplassen, sørg for at dine barn og tenåringer er ikke hogging det hele tiden; forsiktig minne dem om at camping handler om å være og ikke bo på nettet hele tiden!
 7. 7
  Holde støyen på et minimum. Hvis du ønsket å delta på et diskotek og gjøre en masse støy, kunne du ha bodd på det lokale motell-cum-dance-hall eller du kan bare ha oppholdt seg hjemme. Folk går camping for fred og ro og høre høy musikk durer ut på kvelden har en måte å ødelegge denne opplevelsen. Hvis du har en større gruppe, be om å bli plassert lenger bort fra andre bobiler, slik at støy ikke bry andre så mye.
  • De fleste campingplasser har rolige timer, vanligvis fra 22:00 til 6 AM.
  • Vær oppmerksom på at teltet sidene er ikke vegger. Alt du sier og selv kan bli hørt, jo mer så hvis du campet ved siden av vannet. Og vær forsiktig med fnisende, høyt og latter - dette er bare så irriterende som en hvilken som helst annen støy når det er sovetid.
  • Hvis du har et bål synge sangen, finn bål bort fra den sovende området. På den måten vil folk som ønsker å holde synge inn alle timer i morgen være mindre sannsynlig å forstyrre de sover.
  • Lukk alle dører, skap og andre elementer stillhet, uansett tid på døgnet.
  • Prøv å forbli stille en time før og en time etter den offisielle stille tid, og noen mennesker kan fremdeles være å prøve å sove.
  • Hviske til hverandre under rolige timer, selv normale snakker kan høres noen få telt ned. Bo stille for et øyeblikk om natten, og observere hvor langt unna noen normale samtaler er.
 8. 8
  Bruk en lommelykt når du går, men dekke det opp med hånden slik at bare en liten, utvannet halv-sirkel av lys kan komme ut. Sett at lyset bare foran føttene, ikke inn i folks ansikter eller telt. Tro det eller ei, kan du sannsynligvis gjøre veien rundt uten en blendende.
 9. 9
  Forlate leiren som du fant det, renere selv. Etter pakking opp, sjekk at du har samlet alle tingene dine og legge bort all søppel din. Hvis du flyttet logger, bål steiner, eller noe annet, returnere varene til der du opprinnelig fant dem. Hvis noe er ødelagt på nettstedet ditt, slik som picnic bord, eller det er skader som grøfter eller innrykk fra dine kjøretøyer eller telt, la Campingplassen ledere vet. De vil være i stand til å fikse ting før neste camperne tar nettstedet ditt.
  • Hvis det er noe sted å kaste søppel, ta det med deg.
  • hva du kan.
  • Hvis du har leftover tre, la det for de neste campingbiler. Det er en god tur til å gjøre for en annen.
  • Forlate et notat av din mest likte funn for neste camper, du kan passere på goodwill av morsomme ting å gjøre på denne måten.

Tips

 • Unngå å vaske retter eller sløying fisk i lokale bekker eller innsjøer, bruke de riktige innretningene.
 • Radioer, stemmer, musikk, sang, etc., bære mye lenger under fortsatt i natt, være bevisst på dette før å være høyt.
 • Hvis du har tatt med hunden din, hold den tilbakeholdne slik at den ikke bruker det er på tide å vandre inn i andre campingplasser. Ikke alle elsker hunder. Også, rydde opp etter ditt kjæledyr.
 • En annen form for etikette eksisterer med villmark campingplasser. Alltid velge campingplasser som allerede er opprettet brukt over å lage en ny. Holde miljøet i ditt område uberørt.

Advarsler

 • Ikke mate det lokale dyrelivet.
 • Ikke brenn flaske caps eller plast elementer. Disse lager stygg og skadelige lukt og er ikke bare dårlig for deg, men de er dårlig for alle andre også.

Ting du trenger

 • Telt
 • Sovepose
 • Lommelykt
 • Bad elementer, inkludert håndkle