Wkano

Hvordan å ha en god ungdoms liv

Som tenåring, vil du bli starter videregående skole, få nye venner, og mest sannsynlig dating. Hormonene dine er racing mest i disse årene, så det kan være litt av en berg og dalbane, men etter den tid er du en junior eller senior, de er avgjort. Gjør det beste ut av det ved å ta rådene nedenfor, slik at du kan huske gode ting fra fortiden når du er en voksen. Du vil være en voksen fort nok, men du vil oppleve mange forskjellige endringer på vei!

Trinn

Hvordan å ha en god ungdoms liv. Vær kreativ - vise frem dine talenter.
Hvordan å ha en god ungdoms liv. Vær kreativ - vise frem dine talenter.
 1. 1
  Ha et sunt sosialt liv. Så enkelt som dette kan være, er et sunt sosialt liv nøkkelen til å nyte livet på tross av stress av skolen. Butikk med venner, liker å kjøpe klær og tilbehør. Gå til en temapark, badeland, eller noen turer. Prøv å lage minst to beste venner, og prøve å få mange venner fra ditt kjønn og to eller tre motsatt kjønn for mangfold. Gå til arkade steder, bowling, eller ungdoms klubber og steder, og dette vil være den beste samhandling med andre tenåringer eller folk rundt din alder.
 2. 2
  Har hobbyer hjemme. Sy, lese, spille dataspill, tegne eller gjøre yoga. Få en og / eller Facebook-konto, men prøv å ikke bli avhengige av det. Lage videoer med vennene dine og legge dem ut på YouTube. Sjekk på nettet for å se de hotteste nye musikken og de kuleste nye artister og sanger av din sjanger av valget. Du trenger ikke å være en fan av pop musikk bare, hvis du liker å lytte til din bestemors '50s doo wop album eller noen fine avslappende glatt jazz eller Bob Marley, gå videre være en fan av favorittlaget ditt. Finne hva du liker å gjøre og gjøre det! Start en film eller bok samling.
 3. 3
  Vær kreativ - vise frem dine talenter. Skrive musikk, skrive historier og dikt, lage kule tegninger, lære å lage websider og dataprogrammer, lage dine egne klær, lage mat, bake, arbeid på en bil, hva som helst.
 4. 4
  Få de nyeste tilbehør. Få kabel-TV og se programmer og filmer av dine preferanser, familie-stil programmering for eksempel Disney Channel, Nickelodeon, ABC Family og WGN, eller kanskje intense drama slike som Burn Notice eller Justified. Kanskje du kan se noen klassikere som Little House on the Praire og Gunsmoke, selv om de er fra dine foreldre eller besteforeldre generasjon. Hvis du er mer av en sorgløs, lys hearted person, kanskje anime eller animerte sitcoms som Family Guy eller The Simpsons vil være bra for deg. Få en Xbox 360, PS3 eller en Wii å spille morsomme og interaktive spill i fritiden. Viktigst, få en mobil, PDA, iPod, PSP, MP3-spiller, iPhone, BlackBerry, eller digitalkamera. Be om disse til bursdagen din eller på julaften, eller en hvilken som helst annen dag du feire.
 5. 5
  Tenk på din egen mote. Vær deg selv og se hva som ser bra ut på deg (sminke og klær antrekk). Enten det er ansikt makeup (lipgloss og mascara) eller body lotion, du fikk til å være anstendig ut døren, ikke sant? www.polyvore.com er et flott nettsted for å få inspirasjon til et antrekk for hver dag i året!
 6. 6
  Pass på hva du spiser. Spis sunn mat og bruke junk mat enten i moderate eller som en godbit. Prøv å ha en god mengde vann i systemet og spiser minst ett stort måltid om dagen, mer hvis du har høyt stoffskifte eller i idrett.
 7. 7
  Studer hardt på skolen. Slå alltid på leksene i tide og gjøre det bra på tester. Utdanning er det viktigste i livet ditt, gjør dårlig, ikke prøver, eller dropper ut av skolen kan skade din framtid på en betydelig måte. Hvis du får dårlige karakterer fordi du sliter med noe, få hjelp. Men hvis du er sluffing av, kan det påvirke college og karriere muligheter i fremtiden.
 8. 8
  Bli involvert. Skolen har mange ting for deg å bli involvert i og ha det gøy gjør. Komme involvert vil hjelpe deg i årene fremover (se bra ut på din college program), og du vil møte mange mennesker. Som sjakk? Du kan være i sjakk-klubben, hvis skolen ikke har en klubb du skulle ønske du var i (si bowling klubb) kan du lage din egen! Dette vil hjelpe deg bli motivert på skolen.
 9. 9
  Lytt til dine foreldre. Ja, så gale som det høres ut, vil det gjøre livet så mye enklere og morsommere hvis du bare lytte til foreldrene dine, slik at du slipper å høre dem holde roping på deg! Adlyde dem vil faktisk være en enkel måte til å få det du ønsker, husk det må være en 50/50 samarbeid, ikke 80/20. Dere foreldre kanskje ikke være så oppdatert som deg, men de kan gi deg gode tidløs råd. De er i den virkelige verden, ikke "surrealistisk ungdoms verden". De hadde vært tenåringer akkurat som deg og du ikke ønsker å vite hva de gjorde i videregående skole, men de hadde lært av sine feil som gjør dem tungt fordøyelig foreldre du har i dag. Bare vent, du vil bli kjedelig foreldrene også når du har dine egne barn.

Tips

 • Later ikke til å være noe du ikke er, til slutt folk kommer til å innse at du ikke er oppriktig. Få ideer fra den personen, men ikke prøv å være sånn person.
 • Nyt det med hele ditt hjerte og sjel, fordi ungdoms år vil en dag bli et minne i historien og aldri komme tilbake. Ta bilder, holde en journal, osv. Ikke du ønsker å huske de gode tidene på videregående skole, ikke drama og dårlige tider.
 • Utøve! Det hjelper med stress, og kan selv gjøre deg gladere enn vanlig.
 • Vær en smart og trygg sjåfør når du lærer / får din lisens. Aldri drikke og kjøre. Det vil arr deg for alltid hvis du gjør noe du skulle ønske du ikke gjorde det.
 • Mange tenåringer har problemer med å forstå at man ikke trenger å ha en kjæreste å ha en god ungdoms liv. Mange single er å ha det gøy, også. Å være singel vil gi deg mer tid til venner, aktiviteter, din utdannelse, din jobb og dine hobbyer. Du har hele livet å være i et forhold. Kanskje det kan være det beste rådet å få opptre sammen før du vurdere dating, og du kan ha mye mer plukking når du er i college og i den virkelige verden når du er mindre fokusert på popularitet.
 • Ikke kle slurvete fordi det kan få deg i trøbbel, og ikke bære for mye sminke fordi det gjør at du ser dårlig! Vis din naturlige skjønnhet!

Advarsler

 • Vær forsiktig med hvem du møter.
 • Ikke gjør narkotika, punktum!
 • Sørg for at dine nye venner er virkelig som de sier de er.
 • Ikke prøv å kjøpe sigaretter Det er ulovlig hvis du er under 18 år, og til slutt vil føre til at du helseproblemer. Husk at en av to langsiktige røykere dør tidligere enn de ville gjort hvis de ikke hadde røykt.
 • Aldri gi etter for negative gruppepress. Vurdere deres synspunkt når du er under positivt gruppepress.
 • Har noen forfall. Prøv å ikke bli underholdt på hver lille ting. Må ikke sladder eller være slem mot andre mennesker. Respekter andre.
 • Banning gjør deg ikke kul. Det gjør bare du høres dum, umoden, og utilnærmelig. Men du trenger ikke å være som du kommer ut av den 700 Club.
 • Ikke drikk. Det er ulovlig og har en svært høy idiot faktor.
 • Ikke engang tenke på å skulke skolen. Utdanning er veldig viktig for deg, så vil det hjelpe deg blomstre i voksen alder.
 • Innse det, er tenårene ikke kommer til å være stor, er dine hormoner kommer til å kjøre gal, men husk at når det er over alt blir bedre