Wkano

Hvordan å ikke falle for vanskelig for en fyr

Finner du deg selv å falle for gutta raskt og få ditt hjerte knust ofte? Denne guiden skal hjelpe deg å lære å holde hjertet til deg selv og bare gi det til noen du er glad i rett tid. Disse trinnene er her for å hjelpe deg ut når du tror du har funnet "the one" eller bare noen som rett og slett fanger øynene.

Trinn

Hvordan å ikke falle for vanskelig for en fyr. Hold det for deg selv.
Hvordan å ikke falle for vanskelig for en fyr. Hold det for deg selv.
 1. 1
  Hold det for deg selv. Når du ser en fyr du tror du virkelig liker, ikke fortell noen for minst et par uker til du er sikker på at du har følelser for ham.
 2. 2
  Unngå å glemme at gutta har sine feil også. Så fantastisk som de ser ut i forhold til deg, alle har noe galt. Ikke glem om han noen gang gjør deg gråte eller om han sier noe betyr. Alle gjør feil, men dette vil stoppe deg fra å falle pladask.
 3. 3
  Finn ut hvem han egentlig er. Utseende er ikke alt. Først må-venn ham, eller i det minste snakke med ham og se om han er verdt å falle for. Har han hatt en kjæreste før? Hvorfor / hvorfor ikke? Hvorfor fungerte den ikke ut? Eller gjør han fortsatt har en kjæreste? Du bør definitivt tilbake av hvis de blir tatt. Dette kan føre til en fryktelig situasjon.
 4. 4
  Hold øynene åpne. Han er ikke kjæresten din! Du er fortsatt lov til å like andre gutta også. Kontroller at du har rikelig med back-up knuser. På denne måten vil ditt hjerte ikke være for opptatt med bare én gutt.
 5. 5
  Ta det sakte. Hva er det som haster? Ikke bare blurt ut dine følelser for ham. Sakte sende ut signaler om at du er interessert. Kommer på for sterk vil bare skremme ham ut.
 6. 6
  Flørte! Flørte med hvem du vil, som du virkelig liker, eller noen andre. Flørte med forskjellige folk vil holde hjertet distrahert og det er en morsom måte å fortelle noen du kan være interessert.
 7. 7
  Etter å bli kjent ham godt nok, gå for det! Fortell ham hvordan du føler deg. Hvis han ikke tilbake følelsene så er det hans tap. Hvis han gjør det, nevner at du ønsker å gå på en date.

Tips

 • Når følelser for en fyr begynner å bli for sterk, distrahere deg selv med en ny hobby og ikke bor i nærheten av ham for mye. Men ikke helt ignorere ham eller han vil bli forvirret av de blandede signalene du gir ham.
 • Vær deg selv. Han kommer til å like deg bedre. -Og hvis han ikke liker hvem du er, så hvorfor ville du ønsker å gå ut med noen som ikke vil la være deg selv når du er rundt ham?
 • Gjør det du elsker.

Advarsler

 • Flørte for mye med hver fyren du vet er ikke en god idé. Det vil bare gjøre folk tror du er en spiller og ikke vet hvordan de skal holde med bare én person.
 • Hvis han ikke er interessert, bare gå videre. Jo før, jo bedre. Prøver å få ham til å like deg tilbake eller endre deg selv for ham aldri vil fungere.
 • Aldri kommer på for sterk. Det vil bare gjøre dine følelser sterkere, og fyren har følelser for deg svakere.
 • Også ikke bli til gode venner ellers når du forteller ham liker du ham, kan ting begynne å bli litt klissete.
 • Ikke noen gang være for sjenert rundt ham. Si opp, være deg selv. Hvis du er for sjenert for en enkel samtale så hvorfor skulle han ønske å date deg?