Wkano

Hvordan lage en som deg (for jenter)

Du kan ikke gjøre noen til å like deg, men det er sikkert noen ting du kan gjøre for å få ting i bevegelse i den retningen. Les videre for å finne ut hvordan.

Trinn

Hvordan lage en som deg (for jenter). Prøv å få ham til å legge merke til deg, melde seg på kurs han tar.
Hvordan lage en som deg (for jenter). Prøv å få ham til å legge merke til deg, melde seg på kurs han tar.
 1. 1
  Finn ut om ham: Guttene som populære jenter, men det er ikke alltid sånn. Finn ut ting gutten din liker. Hvis han liker populære jenter, se tips. Bare prøv å være hans drøm jente, men ikke vise frem. Alltid være hyggelig, kanskje noen ganger litt sassy, ​​men ikke overdriv. Forbered deg på å være venner med ham, ved å vite hva han liker og de slags ting.
 2. 2
  Prøv å få ham til å legge merke til deg, melde seg på kurs han tar. Starte en samtale. Vær hyggelig, men ikke opptre som du er beste venner ennå. Bli kjent med ham litt mer og prøve å imponere ham.
 3. 3
  Bli venner: Snakk til ham som normalt. Få sin e-postadresse, kan du prøve å være morsom, og bruke alt du har lært om ham. Ha det gøy med ham, men ikke holde seg til ham som lim. Vis ham at du har andre venner også. Også igjen, prøve å imponere ham. Bruk de tingene han liker, for eksempel hvis han liker baseball, prøve å få litt bedre på baseball. Også viktig! Ikke vær noen du ikke er. Hvis du er noen du ikke han vil like denne personen, ikke den virkelige deg!
 4. 4
  Hold deg venner med ham: Ikke snakk om ham bak ryggen hans. Vær hyggelig, og hjelpe ham når han trenger det. Vis ham at han kan stole på deg. Nå hvis du tror du er klar begynne å gi ham noen små komplimenter. Igjen, ta små steg. Du må gjøre dette sakte, få noen gutter skremt vekk lett, men ikke alle skjønt.
 5. 5
  Kommer til å være litt mer enn venner: Igjen, ikke gjør dette hvis du ikke er klar. Vær sikker på at han stoler på deg og synes du er en hyggelig person. Gi flere komplimenter, tekst ham mye, men sørg for at du ikke irritere ham med det. Virkelig imponere ham. Være litt sassy, ​​hvis han liker det. Noen gutter liker det når du later som du hater ham. Ikke gjør dette hvis du ikke er sikker på at han liker det.
 6. 6
  Be ham om å gå ut: Hvis dette er virkelig ikke noe for deg så vente ett eller to år, og i disse årene arbeidet med vennskap. Dette er den skumleste delen. Sørg for at han er typen til å gå ut med. Noen ganger han vil si ja, selv om han ikke er det, men jenter kommer i puberteten før gutter gjør, så vær forsiktig. Beste er å spørre ham personlig, og sørg for å være kul, ellers vil han bli nervøs og si nei. Hvis du er for flau du kunne teksten, im, eller ringe ham. Si noe sånt som "Skal vi gå ut en gang?", "La oss gå til _______ gang" eller "vi skal henge ut en gang". Vær forberedt hvis han sier nei.
 7. 7
  Ha en backup plan hvis han slår deg ned. Hvis han sier nei: Hvis han sier nei, sier noe sånt som "Ok, kanskje en annen gang", "Oh, ok" eller "Sure no problem". Pass på at du ikke vise ham gal. Han vil nok si sorry, og prøver å forklare, så lytt til ham, smil, og prøver ikke å vise din trist. Vær forsiktig hvis du spør ham igjen. Ikke irritere ham med det. Spør noen måneder senere igjen, hvis du vil
 8. 8
  Ikke bli opphisset. Hvis han sier ja sikkert, ikke bli altfor begeistret. Vis at du er glad, men ikke skrike ja eller noe sånt. Prøv å finne ut hvor du skal, og hva du skal ha på seg og at ting. Viktig! Hvis du handlet som noen du ikke å imponere ham, og nå er han liker deg for noen du ikke er, prøv å avbryte dato. Det vil ikke være verdt det.
 9. 9
  Ha det gøy under datoen. På datoen: På date, ha det gøy og være deg selv. Prøv å handle moden, kanskje bære litt sminke og en fin kjole eller skjørt. Hvis du skal på kino, ha noe mer casual, og få penger. Vær hyggelig mot ham, snakke, og kanskje stå tett sammen. Ikke gå for langt, holde hender er den mest jeg ville gjøre. Igjen, bare ha det gøy.

Tips

 • Husk å være deg selv, fordi handle falske er en stor turn-off for gutta.
 • Være trygg og ha det gøy!
 • Vær hyggelig og søt.
 • Jeans er alltid bra. skinny jeans er den søteste
 • Være morsomt og hyggelig
 • Ikke vær redd for å nærme seg ham! Han biter ikke, og hvis du liker ham, ikke gjør det åpenbart.
 • Jean shorts og capris er søte (sommer)
 • Å være kul, må du ha fine klær, som ikke nødvendigvis betyr at de trenger å være dyrt.
 • Alltid se ham i øynene, men blinke din...
 • Flip flops er søt og casual (sommer)
 • Dette er en liste over klær som er kult, hvis du ønsker å være søt. Dette er bra for daten din, eller for å imponere gutten din

Advarsler

 • Hvis han vil ha mer fra deg og du ikke er klar, forteller han.
 • Ikke vær noen du ikke er!
 • Går ikke å være kul, og også ikke date hvis du tror det er ikke morsomt.
 • Ikke irritere gutten din med komplimenter og tekstmeldinger.
 • Pass på å ikke kle seg for mye på dato.