Wkano

Hvordan å kaste en kniv

Kniv-kaster er en imponerende triks som krever timing og balanse enn styrke. Slik skal kaste en kniv, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan å kaste en kniv. Grep kniven med din dominerende hånd.
Hvordan å kaste en kniv. Grep kniven med din dominerende hånd.
 1. 1
  Grep kniven med din dominerende hånd. Selv om kniv-Snøfresere ofte utvikle sine egne gripende stiler med tid og erfaring, er det tre konvensjonelle gripende metoder som nybegynnere vanligvis velge mellom (avhengig av deres kniv stil og / eller personlige preferanser). Merk at en fast, men delikat hold er nødvendig for alle gripende stiler, for mye grep vil hemme din utgivelse, mens for lite kan føre til at kniven for å fly ut av hånden din for tidlig, potensielt skade noen.
  • Hammer grep: Grip håndtaket på kniven som du ville skaftet på en hammer, sted håndtaket på tvers åpen hånd nær knokene, pakk dine fire fingre under og rundt håndtaket, og plassere tommelen over toppen. Dette grepet er spesielt nyttig hvis du lærer å kaste et tveegget blad.
  • Pinch grep for en enkel gjennomgang blad: Hold håndflaten ut foran deg og flytte tommelen for å lage en krøll mellom den kjøttfulle pute av tommelen og resten av håndflaten. Med håndtaket peker bort fra deg, plasserer den butte kanten av knivbladet inn i denne bretten slik at spissen på linje med bunnen av tommelen press. Plasser tommelen langs den ene siden av bladet og alle fingrene unntatt pinky langs den andre siden, og dermed knipe bladet uten å trykke mot punktet eller slipt kant.
  • Pinch grep for et tveegget blad: Med håndtaket peker bort fra deg, ta tak i spissen av kniven slik at tuppen av tommelen er den ene siden av bladet og tips av alle fingrene unntatt pinky er på den andre side, og dermed knipe den uten å trykke mot punktet eller enten skjerpet kanten. Merk at hold ikke vil gi rom for en kraftig kast, hvis du bare lærer å bruke et tveegget kniv, kan du ha bedre hell med hammer grep.
 2. 2
  Vinkle kniven. Hvordan du gjør dette vil endre hvor raskt kniven knipser gjennom luften, som må justeres avhengig av avstanden mellom deg og målet Merk at disse avstanden er noe subjektivt:. En kniv holdt i håndtaket må slå over minst en gang i luften for å lande-punkt først, mens en kniv holdes av sin punkt må slå over i det minste en og en halv ganger. Derfor justere vinkelen på hold din avhengig av hvordan din kniv utfører for deg med din valgte grep og avstand.
  • Close-range: Bøy håndleddet tilbake mot underarmen din. Dette vil gi kniv til å snu i luften raskere, noe som er nødvendig fordi det er så liten avstand mellom deg og målet.
  • Medium-range: Litt bøy håndleddet bakover mot underarmen din. Dette vil noe øke hastigheten som kniven svinger over i luften, noe som er nødvendig fordi det er ikke mye mellom deg og målet.
  • Long-rage: Hold håndleddet unbent. Dette vil holde kniven fra snu over for mye i luften, noe som er nødvendig fordi det er rikelig med avstanden mellom deg og målet.
 3. 3
  Anta riktig holdning. Plasser vekten på dominant ben, hvile ikke-dominant fot foran deg (med ingen vekt på den), heve dominant arm foran deg, slik at det er vinkelrett på bakken, og bøy på albuen slik at kniv er hevet sammen hodet. Hold kniven behagelig avstand fra hodet, slik at du ikke kutter deg selv når du svinger til å kaste den.
 4. 4
  Svinge kniven fremover. Skifte vekten fra din dominante til den ikke-dominante beinet for å skape videre fremdriften. Samtidig, svinge underarmen fremover fra albuen slik at armen er rett ut foran deg, og dette er det punktet hvor du vil slippe kniven Motstå trangen til å kaste kniven som en baseball;. Når du gjør dette, armen svinger over kroppen din, mens i kniv-kaster, er målet å svinge armen rett opp og ned slik at kniven ikke treffer på skrå. For å dempe denne cross-svingende tendens, kan det hjelpe å late som du er hugge ved. Praktisere dette cymbalbevegelse flere ganger for å få taket på det.
  • Hvis du har vinklet kniven oppover, ta med håndleddet rett når du er ferdig med swing.
 5. 5
  Slipp kniven og følge gjennom. Bare la kniven for å skli fra hånden din når armen peker mot målet og håndleddet er helt rett, selv om hele kroppen vil ende opp vinklet litt fremover (på grunn av vekten shift) og armen vil fortsette svingende nedover, en godt timet utgivelsen vil føre til at kniven for å fly rett ut av hånden din og stikke inn i målet horisontalt som en dart.

Tips

 • Kniv kaster handler mer om finesse enn styrke. Det er meget viktig å holde hele bevegelsen flytende og gjelder bare så mye kraft som er nødvendig. Når du får taket på det, vil du bli overrasket over hvor lite kraft er nødvendig.
 • Hvis du finner ut at du treffer målet med stumpen av kniven i stedet for bladet og endre vinkelen på håndleddet er ikke nok til å kompensere, justere ett tempo fremover eller bakover. Ikke endre mengden av kraften i din kaste, trenger du bare å tillate mer eller mindre rotasjon. En god tommelfingerregel er at en hastighet er lik en halv-rotasjon av kniv.
 • Forskjellige kniver vil ha ulike blad-til-vektforhold og håndtere, og dermed vil plasseringen av deres fulcrums (dvs. sentrene for balanse) forskjellig. Selv om noen sier at en kniv med et perfekt sentrert omdreiningspunkt er bedre egnet for å kaste, andre hevder at mangelen på balanse er nettopp hva som vil gi en kaste kniv heft det er behov for å spinne mot målet sitt. Eksperimenter med begge typer for å se hva som gir deg en bedre følelse av kontroll.
 • Det hjelper å telle dine skritt bort fra målet (forutsatt at den står stille), slik at du får en følelse for hvor hardt du må kaste kniven og kan bruke distanse for en referanse.
 • For målet praksis, bruker papp eller kornblanding boksene, og disse er stor for å avgjøre nøyaktighet. For selvforsvar praksis, prøv rått kjøtt på kroker for å bestemme kraften bak kniven.
 • Som alltid vil tyngre gjenstander krever mer kraft for å drive dem på ønsket hastighet over den nødvendige avstand. I stedet for å øke styrken i din kaste utenfor poenget med å miste flyt og kontroll, kan du vurdere å sikte på et punkt litt over det tiltenkte målet når du kaster med større / tyngre kniver.
 • Etter å ha fullført en øvelse, alltid rengjøre bladet på kniven. Oljer fra hånden din kan svekke metallet i bladet og få den til å ruste.
 • Bruk sunn fornuft til å avgjøre hvorvidt kniven er effektiv mot visse mål. Vanlige kniver kan trenge glass, for eksempel, men kjedelig kniven i spissen ved støt.

Advarsler

 • Ikke øve med en unødig skarp kniv. Alt du trenger for kniv-kaste er et punkt, ikke en ginsu kanten!
 • Kniven kan sprette tilbake hvis du savner, så stå tilbake og ikke ta øynene bort fra kniven før du vet det er trygt i ro.
 • Når kaster, ikke grep bladet for hardt, kan du enkelt klippe selv.
 • Kaste kniver, selv sløve seg, er ekstremt farlig. Bruk sunn fornuft: aldri sikte på en person eller gjøre dette hvor en person eller eiendom kan være skadet. Voksen tilsyn er nødvendig.
 • Det er en god idé å ikke bruke din mors matlaging kniver eller andre hus kniver
 • Praktiserer ikke innendørs. Selv når revolusjonen er treg og kraften minimal, har kniven nok kraft til punktering vinduer og andre glass gjenstander med dødelig presisjon. For minimal husholdning skade, utendørs praksis borte fra vinduer.
 • Ikke bruk en ikke-låsing, foldekniv. Nybegynnere bør eksperimentere kun med fast blad kniver.

Ting du trenger

 • En fast blad kniv, ingen sveitsiske hæren kniver eller Leathermans
 • En blokk med tre eller annet passende mål som er myk nok til at bladet til å feste, men tøff nok til å holde kniven fra helt å gå gjennom den andre siden
 • En førstehjelp kit, alltid en god idé når praktisere med kniver