Wkano

Hvordan å stoppe en nabos hund fra Barking

Vi har alle vært der. Den irriterende barking hund som bare ser ikke ut til å holde kjeft! Du vil finne deg selv å våkne opp klokken 3 om natten og ikke være i stand til å sovne. Det kan også være flere nabolaget hunder som velger å bli med på tortur! Her er noen tips om hvordan å stoppe det.

Trinn

Hvordan å stoppe en nabos hund fra Barking. Hvis du er på god fot med naboen din, er den raskeste måten å løse dette problemet for å snakke med dem om det neste gang du ser dem ut.
Hvordan å stoppe en nabos hund fra Barking. Hvis du er på god fot med naboen din, er den raskeste måten å løse dette problemet for å snakke med dem om det neste gang du ser dem ut.
 1. 1
  Hvis du er på god fot med naboen din, er den raskeste måten å løse dette problemet for å snakke med dem om det neste gang du ser dem ut. Ikke start en samtale om natten bjeffer, men la naboen din vet at du miste søvn over det. Hvis naboen ikke var klar over problemet (kanskje de jobber netter eller er tunge sviller / kan 't høre hunden), så dette var den raskeste, mest respektfulle måten å løse problemet.
 2. 2
  Men hvis du ikke er på god fot med naboen din, eller er nølende til å snakke med dem om problemet, skriver naboen et brev. Start i det små og være respektfull. Skrive opp et notat i vennlig font si: "Kjære nabo, har din hund begynt å bjeffe hele natten..." Fortell dem ber om ildprøve. Unngå å fortelle dem hva de skal gjøre med hunden sin, kan dette gjøre dem sinte. Signere det, "Sleepy Neighbor" så er det ikke noen skylden festet direkte på deg. Jeg ville foreslå bare la den på sin egen dørstokk med en neon farget stein på det hjørnet, og kanskje en blomst under den. (Første inntrykk er viktig!)
 3. 3
  Forstår at det kan være mange grunner til at naboens hund bjeffer. En vanlig årsak er at han kjeder seg eller har mye oppdemmet energi - dette gjelder særlig for energiske raser som tysk Shepherds, terriere (inkludert Pit Bulls), og vakthunder som Dobermans og Rottweilere. Hvis hunden ikke er aggressiv, og du føler deg komfortabel med din nabo, foreslår han går hans hund eller tilbud om å gjøre det selv. Husk: Uansett hvor irriterende det kan være, er overdreven bjeffing ikke en atferd som er normalt for hunder, og det er alltid et problem bak det.
 4. 4
  Kjøp en anti-barking krage (non-smerter) og skriv opp en annen vennlig tone. Si: "Kjære nabo,..." igjen, ikke fortell dem om å sette den på hunden sin. Sett det på dørstokken på samme måte du gjorde forrige gang.
 5. 5
  Ikke bli ordensforstyrrelser! Gjentatte notater eller en irritert tone i dem kan lage din nabo sint. Rimelige eller hensynsfull naboer vil ta hensyn til den første noten, men noen naboer trenger et lite dytt. Husk-sinte naboer er ikke morsomt å håndtere. Vær advart!
 6. 6
  Se online på din by eller byens koder. Det kan være en kode mot uregjerlige kjæledyr eller uopphørlig barking om natten. Sørg for å lese dem gjennom bare for å sørge for at det ikke er noen sløyfe hull-next, ringe rådhuset og rapportere dine naboer. Det kan også være en kode for å ignorere forespørsler fra naboer... * Hint hint *
 7. 7
  Hvis du velger å skrive et notat eller ende opp med å kalle city hall, gjør det anonymt. Enten det er til andre naboer eller problemet naboer, aldri avsløre deg selv! De kan gjøre ett av følgende: Rapporter deg for en mindre feil, starte en feide, slår naboene mot deg (sladre), eller rett og slett bli enda mer irriterende.
 8. 8
  Kjøp en stille hund fløyte - Når hunden bjeffer, blåse i fløyta. det kan ta flere forsøk, men til slutt hunden vil knytte bjeffer med piercing støy av fløyta, og slutte å bjeffe.

Tips

 • Prøv og se og se om hundens utenfor hvis han prøver å se og se om det er noe utenfor spesielt er han bjeffer på (EX: kaniner, ekorn, en annen hund, noe du tror hunden kan bjeffe på.
 • Husk å være høflig ikke vær frekk du noen gang vite hvordan din nabo kunne reagere.
 • Prøv å snakke med naboen om deres hund for å se om dere begge kan enes om noe for å få ham til å slutte å bjeffe.

Advarsler

 • Under ingen omstendigheter bør du skyte, kjøre over, eller på annen måte lemleste dyret. Disse kan få deg i juridiske problemer.